FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

h1a2s3o
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la h1a2s3o » 20 sep 2012, 23:05

Gdje su oni sto hvale Ranokiju, jos Strama rekao da je on budućnost kluba..jest on budućnost ali živiničkog slavena zajedno sa stramom..ovi sezone jedan prosječan tim..puna kapa ako osiguramo LP..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 sep 2012, 23:07

Yebem ti Europsku ligu i ko je izmisli.

Pa i mi pored malih ekrana vidimo ko tu zna i ko moze igrati, a opet se Strama pravi englez. Mozde sve mogu shvatiti al gdje ces covjece klasicnog beka gurati u sredinu terena ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 sep 2012, 23:08

h1a2s3o je napisao/la:Gdje su oni sto hvale Ranokiju, jos Strama rekao da je on budućnost kluba..jest on budućnost ali živiničkog slavena zajedno sa stramom..ovi sezone jedan prosječan tim..puna kapa ako osiguramo LP..
Hoces da ti nabrojim odbranu u svim tekmama do sada i da jos ni jednom nisu izasla ista 4 igraca, a sto je jos gore uz Ranocchiu igrali, prvo Samuel, pa Silvestre, jednu Juan, sada opet Samuel, pa ni onaj sa nebesa da sidje ne bi mogao sve pohvatati.

Al' je Strama pizda nevidjena...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 sep 2012, 23:10

Pa ajde ba,kombinovani sastav Intera u takmičenju koje ih ne zanima previše protiv Rubina koji je poslao na teren najbolje što je imao na raspolaganju,Rondon,Natcho,Bochetti,Navas su objektivno bolji od dosta igrača Intera koji su noćas nastupali,Ryazantsev je rušio Barcelonu na Camp Nou svojevremeno,nije nikakava sramota :D
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 20 sep 2012, 23:11

Huska izdominiro...
vođeni logikom to znači da lošu obranu imamo jer tražimo drugog igrača pored Rannochie !!!

treba njega šutnuti iz prve i uigravat Juan-Silvestre ili slično, pa će biti bolje :lol: :lol: :lol:

također ovo za najgoreg igrača utakmice nemojte nikog spominjat jer je tu titulu zaslužio samo GARGANO !
pa taj momak nezna koje je trenutno godišnje doba....

btw. ima li itko ikakav info da li je uručena ispisnica Jonathanu ??? :mrgreen:
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 20 sep 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 20 sep 2012, 23:11

Huska je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la:Gdje su oni sto hvale Ranokiju, jos Strama rekao da je on budućnost kluba..jest on budućnost ali živiničkog slavena zajedno sa stramom..ovi sezone jedan prosječan tim..puna kapa ako osiguramo LP..
Hoces da ti nabrojim odbranu u svim tekmama do sada i da jos ni jednom nisu izasla ista 4 igraca, a sto je jos gore uz Ranocchiu igrali, prvo Samuel, pa Silvestre, jednu Juan, sada opet Samuel, pa ni onaj sa nebesa da sidje ne bi mogao sve pohvatati.

Al' je Strama pizda nevidjena...
Ima i to malo uticaja ali brate imao je on ispada svojih..a i nije Rondona zaustavio kod drugog gola..kako misli neke jače napadače da čuva..

Strama ko neki manekan, na murinja podsjeca samo stajlingom..nicim vise..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 sep 2012, 23:16

Rekoh ja da je ona pobjeda protiv Torina plod amaterizma i manjka kvalitete pacova, a ne neke kreativne i pametne igre Intera. Pa me napadoše bzvze.

Slab Inter skroz, ne znam šta i kako, ali ako misle igrati u eurokupovima dogodine morat će nešto mijenjati pod hitno u timu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 20 sep 2012, 23:17

silenT je napisao/la:Huska izdominiro...
vođeni logikom to znači da lošu obranu imamo jer tražimo drugog igrača pored Rannochie !!!

treba njega šutnuti iz prve i uigravat Juan-Silvestre ili slično, pa će biti bolje :lol: :lol: :lol:

također ovo za najgoreg igrača utakmice nemojte nikog spominjat jer je tu titulu zaslužio samo GARGANO !
pa taj momak nezna koje je trenutno godišnje doba....

btw. ima li itko ikakav info da li je uručena ispisnica Jonathanu ??? :mrgreen:
To se podrazumjevalo, sada samo komentarisemo ova malo manje losije..sva sreca pa je Gargano samo na posudbi kod nas.. :)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 sep 2012, 23:19

Ne trazimo mi samo suigraca Ranocchii, vec mi trazimo kompletan tim, dzaba ti odbrana bez dobrog veznog reda, a nas je ocajan, dzaba ti kvalitetni stoperi, a bekovi nikakvi. Guarin gubi lopte kao na traci, Cambiasso ne moze meda, a Gargano, zar taj igra uopste, Pereita izgubljen ni njemu nije jasno gdje bi trebao igrati, ba beku, na krilu, u veznom redu, ima ga svugdje, a nema nigdje.

Ranocchia jest zajebo, ali sad on kriv za sve, jer su svi bili ocajni na terenu, zasto Strama nije igrao sa Juanom i Ranocchiom koji su pokazali do sada najvise kao stoperski par, ali ne on se pravi pametan, nesto odmara petlja, od cega ih samo odmara, nije sezona ni pocela, sta ce onda biti u martu.

Jose vrati se i nauci pameti ove glumce, postroji ovo kako treba.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 sep 2012, 23:20

Ranocchia je odlican ove sezone. ;)
Call the coroner!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 sep 2012, 23:20

ma daj te ljudi da je bilo ko igro drugi umjesto ranocchie primili bi jos tri gola..samuel ove godine izgleda ko da nikad nije igro stopera..meni je ranocchia bio pravo dobar veceras..treba forsirat njeg i juana..

i j*bem ti vise guranje bekova na krilo..
guarinu mora neko rec da ne zna driblat, da je nikakav kreativac i da pocne dodavat loptu prvom do sebe
ne znam sta strama glumi, ajde da smo vodili pa ubacuje pereiru, al rezultat visi i umjesto da uvede sneijdera da ih malo pokrene on ko prava p*zda..
gargano ko da trci sa tudjim nogama, pored njega cambiasso izgleda igracina
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 20 sep 2012, 23:24

Evo vam Ranokija, vratite nam Lucija :D ..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 sep 2012, 23:26

Jedina stvar koja mi se gadi je igra sa 3 defenzivna vezna, igramo nekakvih 4-3-3 a trojica u vezi su Zanetti-Cambi-Gargano, pa se onda Cassano i Coutinho moraju vracat natrag a Livaja ostaje sam. Strama nema muda, i to mi ide na onu stvar, Guarin na jednu tocnu dodanu loptu izgubi 4-5 sljedecih, pa jbt. iste stvari se događaju iz utakmice u utakmicu, nije mi jasno kako to na treningu ne isprave, i ide mi na kur'ac ova postava sa 15 bekova i jednim napadacem, daj ako ces vec igrat sa jednim u napadu onda igraj 4-2-3-1 pa da to lici na nesto, e da Samuel def. vise nije za profesionalni nogomet, jako mi je zao ali on nemoze igrat kao prije.

Jedva cekam da se Obi vrati a i Mudingayi ce biti osvjezenje, i sta prije dovest u formu Alvareza jer ovako nece ici.

Molio bi ako netko naleti na graficki prikaz pretrcanih kilometara, mogu se kladit da su ovi pretrcali barem 20-30 kilometara vise.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 20 sep 2012, 23:31

Huska je napisao/la:Ne trazimo mi samo suigraca Ranocchii, vec mi trazimo kompletan tim, dzaba ti odbrana bez dobrog veznog reda, a nas je ocajan, dzaba ti kvalitetni stoperi, a bekovi nikakvi. Guarin gubi lopte kao na traci, Cambiasso ne moze meda, a Gargano, zar taj igra uopste, Pereita izgubljen ni njemu nije jasno gdje bi trebao igrati, ba beku, na krilu, u veznom redu, ima ga svugdje, a nema nigdje.

Ranocchia jest zajebo, ali sad on kriv za sve, jer su svi bili ocajni na terenu, zasto Strama nije igrao sa Juanom i Ranocchiom koji su pokazali do sada najvise kao stoperski par, ali ne on se pravi pametan, nesto odmara petlja, od cega ih samo odmara, nije sezona ni pocela, sta ce onda biti u martu.

Jose vrati se i nauci pameti ove glumce, postroji ovo kako treba.
Upotpunosti se slazem prijatelju

Juan je morao igrati danas,momak je sila,ustopao bi Rondona kao sale,ine znam cemu odmaranje u ovo *urcenje Stramaconija sa odmaranjem i guranjem Pereire na krilo,izmislja toplu vodu,i nek pocne vise uigravat 11 startni,nece ih uigravat u maju.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 20 sep 2012, 23:33

Igramo ljudi sa previse bekova i ne zna se ko sta igra,nadam se da ce vise doci sebi Strama i postaviti ekipu kako treba.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 20 sep 2012, 23:34

najgore što Yuto dade gol tako da mu je sad prvih 11 u Strame garantirano....

ovakoooo da napišem kojuuu :mrgreen:
Handanović-odličan včrs.. skinuo penal, za golove nije kriv
Jonathan- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rannochia- ovako gledajući objektivno ( :lol: ) njegova jedina vrlina (osim skoka) kao stopera jeste što što zna fino iznijeti loptu sa naše polovicu prema naprijed.... sve ostalo taj momak je NULA.... PRESPOR je za divnu igru zvana nogomet (TOČKA!).... niti se zna pozicionirat, niti zna markirat, apsolutno ništa... neću mu više srat ajde, a i vi svi već znate moje mišljenje o njemu :mrgreen:
Samuel- loš, preloš!.... ostario nam Walter i polako na klupu... i SIlvestre je trenutno bolji od njega...
Nagatomo- dao je gol pa mu i nemamo šta prigovorit.... iako su ga driblali prvo pol. kao muhu :mrgreen:
ona šansa kad je onaj šutirao sa desne strane pola metra pokraj gola Yuto samo gleda.... ooooooooooo također neću puno ni od njem, ali da sam ja trener protjerivanje iz kluba bi ga čekalo sutra isti dan... :mrgreen:
ispisnica za njeg i Jonathana :mrgreen:

Gargano- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... ko je ovaj??? :mrgreen:
Cambiasso- dosta dobar..... samo i on manjak akceleracije, a bgmi i IQ-u za ovu poziciju koju je igrao danas.... hbga nemože cuchu da igra AMC, a Sneijder na klupi.. ccc... i dan danas cuchu je naš najbolji DMC !
Zanetti- kao i uvijek... ništa za prigovorit 8-)
Guarin- drugo pol. utopio se sa okolinom :evil:

Cassano- osim što nije puno trčo, dosta solidan... sve naše šanse su praktični krenule od njega.... i dalje je IGRAČINA, samo nema ga tko motivirat....
Livaja- bravo za gol i borbenost... imao je još onu šansu tik preko gola.... zadovoljan sam s Markom
Coutinho- nigdje ga včrs... Strama mu je mjenjao pozicije... malo AML, AMC, pa drugo pol. AMR a Couti nije lopte vidio :lol:
Perreira- iduću tekmu počinje zajedno sa Rannochiom na stoperu.. :lol: pa lik od kad je došao nijednu utakmicu ne odigra na svojoj poziciji :roll:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 20 sep 2012, 23:36

Strama je po trenerskim sposobnostima rame uz rame sa nasim Safetom..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 sep 2012, 23:36

Ma nemamo mi kapacitet da igramo sa 3 igraca u vezi. Po meni idealno bi bilo ovako

_______Handa_______

Zanetti.Ranocchia.Juan.Pereira

_____Guarin_____Mudi______

Palacio____Sneijder__Coutinho

_________Milito____________

Ovako nikada necemo zaigrati, al eto lijepo je mastati. :mrgreen:

Cambiasso i Samuel su ispuhali. Zajedno sa Dekijem abd, kupiti prnje sto skorije. Po meni Mudi je najbolji zadnji vezni u ekipi.
Call the coroner!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2012, 23:48

Nisam mogao gledat utakmicu jer me cijeli dan internet zajebava,uspio sam se spojit prije 15-ak.min.i dalje malo šteka.
Pogledao sam sažetke i mogu reć ovo...već je i Tritolone napisao...ona situacija kod penala,kad je par njihovih uletilo,nije baš najčišća,al dobro.
I čak iz sažetaka se vidi da Jonathan nije za prvu postavu (nije da nismo znali).Bezveze penal napravio,ispao u još par akcija...može bit jedino back-up i mijenjat po potrebi Zanettija na desnom boku kad ovom bude trebao odmor.

Pročitao sam i sve komentare i mogu reć da pola komentira eto reda radi i piše budalaštine.Odavno neki pišu "treba odmarat igrače,ovo je EL nije nam isplativo financijski,glavni cilj je prvenstvo"...i sad kad Strama odluči Guarinu dat po poluvrijeme,Militu po 30-ak.min.,Juana i Snaijdera ostavi na klupi itd.--odmah nevalja. :roll: "Zašto odmaramo igrače ovo ono"...je*ote odlučite se koji stav zastupate i držite se toga.

Utakmica s Vasluijem je isto ovako krenula...penal za goste pa stizanje rezultata.Samo što je Rubin 3 put jači od Rumunja i igrali su u najjačem sastavu za razliku od nas.Skupinu ćemo proć koji god sastav igrao,a dalje će ovisiti kako ćemo stajati u prvenstvu.

Naravno opet pljuc,pljuc po Strami,neka,neka,popišat će vas on ubrzo ne brinem se ja. :mrgreen:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 20 sep 2012, 23:57

SiamoNoi je napisao/la:Nisam mogao gledat utakmicu jer me cijeli dan internet zajebava,uspio sam se spojit prije 15-ak.min.i dalje malo šteka.
Pogledao sam sažetke i mogu reć ovo...već je i Tritolone napisao...ona situacija kod penala,kad je par njihovih uletilo,nije baš najčišća,al dobro.
I čak iz sažetaka se vidi da Jonathan nije za prvu postavu (nije da nismo znali).Bezveze penal napravio,ispao u još par akcija...može bit jedino back-up i mijenjat po potrebi Zanettija na desnom boku kad ovom bude trebao odmor.

Pročitao sam i sve komentare i mogu reć da pola komentira eto reda radi i piše budalaštine.Odavno neki pišu "treba odmarat igrače,ovo je EL nije nam isplativo financijski,glavni cilj je prvenstvo"...i sad kad Strama odluči Guarinu dat po poluvrijeme,Militu po 30-ak.min.,Juana i Snaijdera ostavi na klupi itd.--odmah nevalja. :roll: "Zašto odmaramo igrače ovo ono"...je*ote odlučite se koji stav zastupate i držite se toga.

Utakmica s Vasluijem je isto ovako krenula...penal za goste pa stizanje rezultata.Samo što je Rubin 3 put jači od Rumunja i igrali su u najjačem sastavu za razliku od nas.Skupinu ćemo proć koji god sastav igrao,a dalje će ovisiti kako ćemo stajati u prvenstvu.

Naravno opet pljuc,pljuc po Strami,neka,neka,popišat će vas on ubrzo ne brinem se ja. :mrgreen:
Neka nas popiša što prije ako je ikako moguće.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.