FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Veceras u 19.00 na Trgu Slobode prodaja sezonskih i druzenje sa igracima.
Veznjak stiže na Tušanj?
Doskorašnji veznjak prijedorskog Rudara Ajdin Redžić sporazumno je raskinuo saradnju sa ovim klubom, a karijeru bi mogao nastaviti u Tuzli.
Interesovanje za njega je pokazala Sloboda koja bi ga rado vidjela u svojim redovima, a da li će doći do ovo transfera, saznaćemo uskoro.
Doskorašnji veznjak prijedorskog Rudara Ajdin Redžić sporazumno je raskinuo saradnju sa ovim klubom, a karijeru bi mogao nastaviti u Tuzli.
Interesovanje za njega je pokazala Sloboda koja bi ga rado vidjela u svojim redovima, a da li će doći do ovo transfera, saznaćemo uskoro.
Trebao bi simon znat vise 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sutra generalka, a što se tiče igrača možda još neki dođe ali ovo što imamo sada se ne bi trebalo puno mijenjati. Ako bude dolazaka doći će jedan igrač, ako se desi i neko čudu ili zagusti mogu doći i dva.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Po ovim videima i izjavama Komazec mi se bas cini kao pozitivan i dobar covjek, s obzirom gdje je igrao neki ne bi dali gledati u sebe, mada svi se pretvore u djavola kada plata ne legne
PS. Evo i po ovom intervju se vidi da uprava nema apsolutno nista sa dovodjenjem igraca, nego ih je vecina dovedena od strane Sabrine i Amera, a mislim da bi igrali sa juniorima da se uprava pitala za to

PS. Evo i po ovom intervju se vidi da uprava nema apsolutno nista sa dovodjenjem igraca, nego ih je vecina dovedena od strane Sabrine i Amera, a mislim da bi igrali sa juniorima da se uprava pitala za to
Uprava je dovela Sabrinubhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 19:11Po ovim videima i izjavama Komazec mi se bas cini kao pozitivan i dobar covjek, s obzirom gdje je igrao neki ne bi dali gledati u sebe, mada svi se pretvore u djavola kada plata ne legne![]()

-
- Kontakt:
Redžić je trebao doći poslije prozivke, ali je to propalo, ovo su već drugi pregovori i sad bi trebao doći. On je bio jedna od opcija za veznjaka ali sam ja iskreno očekivao nekog drugog, iako je Redžić daleko daleko od lošeg igrača.
Redžić je vjerovatno zadnje pojačanje ako se ne nađe krilo. Teško da će još ko izletiti.
Redžić je vjerovatno zadnje pojačanje ako se ne nađe krilo. Teško da će još ko izletiti.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Redzic je bio velika nada bh fudbala kada je bio zasticeno godiste i kada je igrao u Borcu. Kako su godine prolazile i on se je uklopio u sivilo bh fudbala, solidan igrac a mogo je biti puno bolji
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Redžić je dobar igrač i mislim da bi našem veznom redu dobro došao jer nemamo dosta izbora na tim pozicijama. Ja se još uvijek nadam i lijevom krilu da li je realno ili nije ne znam, ali mislim da Maksimović ne može sam tu igrati, i da nam on bude jedina opcija i ima mladi Mešić. Vidim danas na transfermarktu da Gasal nije produžio sa Željom, da li je to greška ili stvarno? Mlad je mislim da se može dovesti ako je slobodan, jedino ako ganja inostranstvo.
-
- Kontakt:
Ako imam dobre informacije, mi na Maksimovica vise ne racunamo. Vjerovatno ce se u skorije vrijeme to detaljnije znattuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:04Redžić je dobar igrač i mislim da bi našem veznom redu dobro došao jer nemamo dosta izbora na tim pozicijama. Ja se još uvijek nadam i lijevom krilu da li je realno ili nije ne znam, ali mislim da Maksimović ne može sam tu igrati, i da nam on bude jedina opcija i ima mladi Mešić. Vidim danas na transfermarktu da Gasal nije produžio sa Željom, da li je to greška ili stvarno? Mlad je mislim da se može dovesti ako je slobodan, jedino ako ganja inostranstvo.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam od Gasala ocekuvao da ce rasturati vec ove sezone, medjutim u prosloj ga se nije isforsiralo, stopio se sa sivilom Zelje i sad mu treba reset, minutaza i vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Onda se sigurno mora dovesti lijevo krilo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:08Ako imam dobre informacije, mi na Maksimovica vise ne racunamo. Vjerovatno ce se u skorije vrijeme to detaljnije znattuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:04Redžić je dobar igrač i mislim da bi našem veznom redu dobro došao jer nemamo dosta izbora na tim pozicijama. Ja se još uvijek nadam i lijevom krilu da li je realno ili nije ne znam, ali mislim da Maksimović ne može sam tu igrati, i da nam on bude jedina opcija i ima mladi Mešić. Vidim danas na transfermarktu da Gasal nije produžio sa Željom, da li je to greška ili stvarno? Mlad je mislim da se može dovesti ako je slobodan, jedino ako ganja inostranstvo.
-
- Kontakt:
Maksimović nigdje ne ide. Iz prve rukeantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:08Ako imam dobre informacije, mi na Maksimovica vise ne racunamo. Vjerovatno ce se u skorije vrijeme to detaljnije znattuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:04Redžić je dobar igrač i mislim da bi našem veznom redu dobro došao jer nemamo dosta izbora na tim pozicijama. Ja se još uvijek nadam i lijevom krilu da li je realno ili nije ne znam, ali mislim da Maksimović ne može sam tu igrati, i da nam on bude jedina opcija i ima mladi Mešić. Vidim danas na transfermarktu da Gasal nije produžio sa Željom, da li je to greška ili stvarno? Mlad je mislim da se može dovesti ako je slobodan, jedino ako ganja inostranstvo.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Onda bi red bio da ove sezone procepi, inace nikakve koristi sto je ostaosimonknows je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:15Maksimović nigdje ne ide. Iz prve rukeantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:08Ako imam dobre informacije, mi na Maksimovica vise ne racunamo. Vjerovatno ce se u skorije vrijeme to detaljnije znattuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:04Redžić je dobar igrač i mislim da bi našem veznom redu dobro došao jer nemamo dosta izbora na tim pozicijama. Ja se još uvijek nadam i lijevom krilu da li je realno ili nije ne znam, ali mislim da Maksimović ne može sam tu igrati, i da nam on bude jedina opcija i ima mladi Mešić. Vidim danas na transfermarktu da Gasal nije produžio sa Željom, da li je to greška ili stvarno? Mlad je mislim da se može dovesti ako je slobodan, jedino ako ganja inostranstvo.![]()

Volim tebe, više od sebe
- ASD
- Kontakt:
Kakva se postava danas očekuje u Poljicu?
Ja mislim da je onaj teren premal za ovaj nivo fudbala.
Ja mislim da je onaj teren premal za ovaj nivo fudbala.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Komazec fula 1 na 1 situaciju
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Prelijepa kombinacija Said-Komazec, ali poništeno zbog ofsajda...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.