Za tebe nije problem ništa, samo reci šta treba slobodno. Da, pravosudni nosi i to da odmah imaš riješen i upravni, ali je pravosudni težak pravo, pogotovo državni, nešto su lakši ovi za entitete. Ali, naravno, i mogućnosti su drugačije sa pravosudnim a drugačije sa upravnim._dreamer_ je napisao/la:Aha, znaci polaganjem pravosudnog se automatski ispunjava i taj uslov? Pa da, ima logike vidis... Mogao bih onda i ja tako napraviti. No, hajd vidjet' cu sta i kako... Uglavnom, hvala buraz za info i za to sto si se ponudio.NoName je napisao/la:Ako ti bude trebala kakva pomoć po tom pitanju, samo se javi. Ima supruga svu literaturu pa ti to može dati. A ona je isto pravnik i neće polagati taj upravni ispit (čini mi se da se tako zove), nego čeka da skupi 2 godine radnog iskustva u struci pa da onda polaže pravosudni.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NoName
- Kontakt:
Re: Chat
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma da, polozen pravosudni ti ustvari daje zvanje advokata, i on je de facto skoro pa ponavljanje svih velikih oblasti koje se uce za vrijeme studija. Meni bi to svakako bilo tesko jer nisam ucio nase pravo, vec austrijsko. S druge strane, ipak i ne bi trebalo biti previse krupnih razlika jer su nase glavne pravne oblasti radjene po modelu austrijskog i njemackog prava. Kako god, moracu da se prekontam koji put mi je najisplativiji. Mnogo ovisi i o tome da li cu se dole vracati na duzi period.NoName je napisao/la:Za tebe nije problem ništa, samo reci šta treba slobodno. Da, pravosudni nosi i to da odmah imaš riješen i upravni, ali je pravosudni težak pravo, pogotovo državni, nešto su lakši ovi za entitete. Ali, naravno, i mogućnosti su drugačije sa pravosudnim a drugačije sa upravnim._dreamer_ je napisao/la:Aha, znaci polaganjem pravosudnog se automatski ispunjava i taj uslov? Pa da, ima logike vidis... Mogao bih onda i ja tako napraviti. No, hajd vidjet' cu sta i kako... Uglavnom, hvala buraz za info i za to sto si se ponudio.NoName je napisao/la:Ako ti bude trebala kakva pomoć po tom pitanju, samo se javi. Ima supruga svu literaturu pa ti to može dati. A ona je isto pravnik i neće polagati taj upravni ispit (čini mi se da se tako zove), nego čeka da skupi 2 godine radnog iskustva u struci pa da onda polaže pravosudni.
Uglavnom, dankeschön Herr NoName i bujrum navrati malo goram u avustriju na kahvfu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NoName
- Kontakt:
Kontao sam za novu godinu negdje u Evropu
Ali, zbog objektivnih okolnosti (supruga treba da rodi početkom januara) to sam batalio, tako da je Austrija u planu nekad sredinom godine. A i ti imaš otvoren poziv kad god budeš dolazio.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Budem aBd na ljeto svratio. Planiram s drustvom veliki tour oko BiH, ono da obidjemo sva interesantnija mjesta, tako da cu definitivno navracati i do piramida...NoName je napisao/la:Kontao sam za novu godinu negdje u EvropuAli, zbog objektivnih okolnosti (supruga treba da rodi početkom januara) to sam batalio, tako da je Austrija u planu nekad sredinom godine. A i ti imaš otvoren poziv kad god budeš dolazio.
Ako sam dobro upratio, to je nova prinova jer vec imas jednog djecacica? U svakom slucaju cestitke unaprijed, da sve bude kako treba i da nam ga naucis rano sutati loptu ako bude musko.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Megamon
- Kontakt:
Imal' sta na belegiju?Analiticar 2 je napisao/la:Ma sta ce jadan, jeli se oporavio odlaskom velikog BlekicaInter1977 je napisao/la:Hairlija prevozi sijeno, drva, cumur i gradjevinski materijal po glavnom gradu.....![]()
![]()
![]()
.
Nedaj se Hairlija uz tebe je tvoj najbolji prijatelj da znas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav
Nadam se da ces ostati sto duze i da ce admin iati sada strpljenja sa tobom
Nemojte banovati analiticara,inace on je moj dobar prijatelj
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sikiro hepi brzdej 
Instaliram PES i sve uredno ide i kaze mi da ubacim disk2 ja ubacim ucita ga ali nece da nastavi inst. i pise mi konstantno " insert disk 2 " zna li ko do cega je ?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Harry_90,Bosco,GunnerS,brazzo,legenda reala,Interista de cuore,nevjernik,onoffon,Unica_Liverpool_
Hvala vam
Ostali koji su mi govorili da cu ptici u poppravni dom nisam otisao jer nism umocio,ali nije mi bilo zao jer sam i zaboravio na to.Odlicno sam se procveo i bez tog.Lijepo sam pricao s curama,poneki put i uhvatio za dupe,a umocak ce doci aBd za Novu Godinu.
Hvala vam
Ostali koji su mi govorili da cu ptici u poppravni dom nisam otisao jer nism umocio,ali nije mi bilo zao jer sam i zaboravio na to.Odlicno sam se procveo i bez tog.Lijepo sam pricao s curama,poneki put i uhvatio za dupe,a umocak ce doci aBd za Novu Godinu.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Znači ništa na belegijusikirica je napisao/la:Harry_90,Bosco,GunnerS,brazzo,legenda reala,Interista de cuore,nevjernik,onoffon,Unica_Liverpool_
Hvala vam![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
E jbg sikira sam odgađaš
Sretan rođendan opet valjda će ti nova bit sretnija.
Čuj fato pa to se u obdaništu radi
Sretan rođendan opet valjda će ti nova bit sretnija.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pazi da ti nije rano za umocak.sikirica je napisao/la:Harry_90,Bosco,GunnerS,brazzo,legenda reala,Interista de cuore,nevjernik,onoffon,Unica_Liverpool_
Hvala vam![]()
- Megamon
- Kontakt:
Treb'o je barem uciteljicu(tetu) uhvatitiLBJ MVP je napisao/la:E jbg sikira sam odgađaš![]()
![]()
Sretan rođendan opet valjda će ti nova bit sretnija.![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nemoj komplekse lijecit na sikiriciWolverine je napisao/la:pazi da ti nije rano za umocak.sikirica je napisao/la:Harry_90,Bosco,GunnerS,brazzo,legenda reala,Interista de cuore,nevjernik,onoffon,Unica_Liverpool_
Hvala vam![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sjekirice, s(p)retan ti rođendan, pa makar to značilo da ćeš tu spretnost pokazati za novogodišnju večer. Sve najbolje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hvala moderatoru.
Joj necu ic 3 dana u skolu,a ako mi se stari napije mozda ni u utorak necu ici.Zeni mi se rodak,ima da mi se stari naloce pa da ne idem citavu sedmicu u skolu.Kad se on napije ja mu kazem da ne idem u skolu 2 dana i snimim ga kad on kaze da necu ici u skolu i imam opravdanje kad mi kaze da to nije rekao.

Joj necu ic 3 dana u skolu,a ako mi se stari napije mozda ni u utorak necu ici.Zeni mi se rodak,ima da mi se stari naloce pa da ne idem citavu sedmicu u skolu.Kad se on napije ja mu kazem da ne idem u skolu 2 dana i snimim ga kad on kaze da necu ici u skolu i imam opravdanje kad mi kaze da to nije rekao.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
PRVO SA DISKA JEDAN KOPIRATE FOLDER(GNS-PEs11)NA DEXTOP POTOM SA DISKA DVA OTVORITE FOLDER(IMG),PA ZATIM OPET FOLDER(IMG)I KOMPLET SADRZAJ ISKOPIRATE U(GNS-PE11) FOLDER OTVARAJUCI FOLDER OVIM REDOM:LudLo 2 je napisao/la:Instaliram PES i sve uredno ide i kaze mi da ubacim disk2 ja ubacim ucita ga ali nece da nastavi inst. i pise mi konstantno " insert disk 2 " zna li ko do cega je ?
1-PROGRAM FILES
2-KONAMI
3-PRO EVOLUTION SOCCER 2011
4-IMG
DAKLE ISKOPIRALI SMO DISKOVE,POKRENUTI INSTALACIJU UKUCATI SERISKI BROJ:
KWPE-9J7H-26DC-UPXH-CMWY
KADA SE INSTALACIJA ZAVESI IGRICU CRACK-OVATI
CRACK SE NALAZI U FOLDERU CRACK I IGRICE JE SPREMNA,TO JE TO STO SE TICE INSTALACIJE
PORED CRACKA SE NALAZI FOLDER-SHAREISLOVE_PES2011.MULTILANGUAGE.MENU-NJEGA OTVORITI I ISKOPIRATI U:LOKAL DISK/KONAMI/PES 2011/IMG
OVA RADNJA SE MORA URADITI AKO ZELITE VISEJEZICNI MENI JER JE IGRICA NA NJEMACKOM JEZIKU,AKO VAM ODGOVARA NJEMACKI TADA NISTA NE RADITE OD OVE DRUGE RADNJE.
UMORI SE.
sikirica je napisao/la:Hvala moderatoru.![]()
Joj necu ic 3 dana u skolu,a ako mi se stari napije mozda ni u utorak necu ici.Zeni mi se rodak,ima da mi se stari naloce pa da ne idem citavu sedmicu u skolu.Kad se on napije ja mu kazem da ne idem u skolu 2 dana i snimim ga kad on kaze da necu ici u skolu i imam opravdanje kad mi kaze da to nije rekao.![]()
A jesi lud
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adnan_nanda
- Kontakt:
ljudi, hajd ako ima neko da zna i da mu nije mrsko pomoć nek pomogne
znači trebaju mi bilo kakve stvari vezane za ove ispod pojmove ili šta već xD
-Test kreativnosti od Torrensa?
-Ispitivanje Rigidnosti? fluentnosti?-bilo sta vezano za ovo
-Test šibica? test zagonetki?- za šta su namjenjeni i tak te gluposti.
Hvala unaprijed
znači trebaju mi bilo kakve stvari vezane za ove ispod pojmove ili šta već xD
-Test kreativnosti od Torrensa?
-Ispitivanje Rigidnosti? fluentnosti?-bilo sta vezano za ovo
-Test šibica? test zagonetki?- za šta su namjenjeni i tak te gluposti.
Hvala unaprijed
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Nemojte pricati o umocima ovdje ima i dama.

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 39 gostiju.