Provokacija ? Ono sto je on napisao je tako glupavo i retardirano, zrela osoba nikad nebi ono napisala. Mi vam krivi sto Sloboda ispada, pa majmun poceo da lijeci svoje frustacije na tako bolestan nacin.Fkr.87 je napisao/la:Buu je napisao/la:[quote="Fkr.87"
Sta sad moderno to koliko imas godina? Lik ne prica bajke donekle je cak i upravu samo ne volim ovo sto pise jer ce se pokrenut prica o nacionalizmu a tog kod nas nema... eto koliko ti imas godina? jesi to frajer sa 20 ili vise?
Koliko imaš godina ?
Bitno je. Zašto je bitno ? To ostavljam tebi na razmišljanje.
Pa druze sta cim se napise nesto sto vas provocira odma se stavlja u pitanje koliko imas godina? Zasto? To ostavljam tebi na razmisljanje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
NO PYRO NO PARTY
Zato sto Zenicane postujemo, normalan su narod i ja ih licno smatram bracom, dok su Sarajlije do bola ufurane i misle da se svijet vrti oko njih ...@Buu nisi izgleda shvatio sta je lik htio rec al haj..BlueBoy1921 je napisao/la:
glupava mu je prica, sto ne provocira zenicane koji su izgubili od leotara a nas nek pusti na miru
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
-
- Kontakt:
Nismo smo vas pustili jer vas cijenimo, vašu tradiciju i ime, cjenimo vas kao jedan od rijetkih klubova sa kojima smo igrači onu Yu ligu. Svaki klub se nađe u situaciji kao vi, zato vam želim da ostanete dostojanstveni u ovim teškim trenutcima i da pokažete malo vjere u svoje snage. Niste ispali. A i ako ispadnete nije kraj svijeta, želim vam da se vratite jači. Tuzlu i Tuzlake poznajem kao vrijedne i časne ljude, to su pokazali u ratu. Morate shvatiti da je integritet lige iznad interesa skupine ljudi u određenom klubu. Danas vi sutra možda i mi ali neka bude po zaslugama.delpiero20 je napisao/la:Mi u tome samo patimo...dok ovi iz Sarajeva i Banja Luke prebacuju loptice, normalan grad kao sto je Tuzla propada....Fkr.87 je napisao/la:Delpiero stvarno pretjerujes ako iko nema veze s nacionalizmom to je onda Tuzla to sto si ti poseban slucaj ne znam...
Nisam ja takav kakvim me ti smatras, meni nije cilj uopste nacionalizam....dobre ljude volim
Ali neka niko poslije ne prica o nekoj slozi, kad ovi jedni drugima uvijek pomognu, a nama nasi gledaju samo kad zacerat...
Šta ga uopće citirate... Vidite da se radi o teškom slučaju.old school je napisao/la:pa nije ti ovo humanitarna liga, jesi dobar tidelpiero20 je napisao/la:To je taj sarajevski patriotizamnije Željo ni travnik, čelik, ni ostali Željo je institucija najveća u ovoj državi koja igra za svoje navijače, za svoj ponos, ne da bi puštali kome stignu.. sretno Slobodi u borbi za ostanak
Želim reći da će mi lično biti žao ako ispadnete. Jedan grad kao što je Tuzla ne smije to sebi dopustiti. Smiješno je goovoriti, ali kome se pravi i dograđuju tribine stadiona Tušanj? Umjesto da se Sloboda uključi u sami vrh, barem među prvih 5 klubova, vi se borite za opstanak. Tužno, ****. Ja se iskreno nadam da će moj Željezničar da pobijedi do kraja prvenstva sve vaše direktne konkurente u donjem dijelu tabele i koliko-toliko vam pomogne. Ovi što pričaju o nekom puštanju ili šta ti ja znam nisu normalni. O tome su već rekli mnogi evo ovdje u par postova. Kristalno je jasno. Taj način "bratimljenja" i uzajamne pomoći je i razlog zašto se naša liga nalazi na ovako niskim granama. Ako Bog da doći će to koliko toliko na svoje. Svi se za početak počnite ugledati na Želju u skaldu sa svojim mogućnostima. Željo je recept za uspjeh, recept za radost, ljubav, veličinu... Želim vam sve najbolje. Tušanj i Tuzla ne smiju to sebi dopustiti.
Osim - drugo ime za Želju !
- slani grad
- Kontakt:
samo vas citam..samo lupajte i glumite hooligane....mislio sam svasta nesto napisat o tekmi al kad malo bolje razmislim nema se tu sta puno mudrovat....ljudi dosli,hladno nas demolirali i kuci...vozdrica....mada se nisam iskreno ni nadao bodovima jer mi nismo losi....mi smo DRAMA losi....al sam mislio da uz domaci teren i Fukare mogu do boda....ne mogu..i nece ni moc jer tu nema kvaliteta....sta sad....suzbit redove,odradit prvenstvo do kraja i probat ic iz tekme u tekmu....da ostanemo...moramo igrat otvoreno i napadacki..donijet bodove sa strane..tu bar nema vise kalkulacija....gradacac je prvi...bod nam nista ne igra.....fora je u tome sto mi nemozemo igrat na rezultat i napadacki jer nemamo igrace za takvo nesto pa se obicno desi potop....nek nam je Bog na pomoci..trebat ce nam
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Bas bi volio da vidim sta ces reci kad vam i komsije utrpaju 2 goladelpiero20 je napisao/la:Proslo vrijeme, a proslo kolo dade svoj svome?
Ja ti kazem, nisam ja ni glup ni nezadovoljan ni nezaposlen...shvatit ces da sam ja pametan kad tad Sve sto sam ja rekao istina je...
I nemoj se praviti ovdje naivan, sloboda kad je gostovala u sarajevu i kad se borila za opstanak poslije rata bili smo cetnici jer smo igrali da ostanemo, a vi danas dajete opstanak cetnicima....
Voli ti Banja Luku i Trebinje i Zvornik i Focu i tako...i oni tebe vole sigurno![]()
Nisam ni ocekivao da cete dati bod makar, takvi ste vi...najvise **** ovu BiH i sijete mrznju, a onda kad treba zacerat zacerate pa makar vas bio...
Dace nam komsijeOni su makar ljudi...

Btw. Mi da vama damo 3 boda za opstanak, a vi nama titulu uzeli.. Evo vam .i. ..
Ako ti fakat zelis da ti klub na taj nacin ostane u ligi, stidi se

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=11620" onclick="window.open(this.href);return false;delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...
Tuzla-Drzava
Care, gledaj slavlja prošle godine i žetoniranja troprstašima iz BL. Ovaj Slani grad likuje od srece što su nam izbijali titule i eto kako se vrati bumerang srece. Sad Željo ne izbije vama titule ( jer nikad niste bili ni blizu da se njih borite) vec izbija premierligaški status

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvo crno davanje bodova ..pa nedo bog da nam mora Zeljoili neki drugi sportski rival dati bodove.
Nego svijetla tacka juce samo Fukare..fakat ona tribna je beton za nas sto se i moglo prepostaviti, jer kad imas svoju tribinu uslovi da radis onda postoje...fina brojka, navijanje dvih 90 minuta bez obzira na 0-4...ebiga steta samo sto klub ne moze stati na noge i da napokon sve bude kao nekad.
Nego svijetla tacka juce samo Fukare..fakat ona tribna je beton za nas sto se i moglo prepostaviti, jer kad imas svoju tribinu uslovi da radis onda postoje...fina brojka, navijanje dvih 90 minuta bez obzira na 0-4...ebiga steta samo sto klub ne moze stati na noge i da napokon sve bude kao nekad.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
ma i savez ide na to da Sloboda ispadne garant jer imaju puno dugovanja..ne bi trebali ispast po tradiciji i po imenu al po igrackom kadru i igrama ste losi,objektivno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Gdje to jos ostaju u ligi klubovi koji imaju ime i tradiciju svega ti ? Ako ćemo tako znači nisu trebali Juve izbaciti iz lige iako ima ime i tradiciju itd da ne nabrajam ostale klubove ima ih jos koliko hocesjasko_juve je napisao/la:ma i savez ide na to da Sloboda ispadne garant jer imaju puno dugovanja..ne bi trebali ispast po tradiciji i po imenu al po igrackom kadru i igrama ste losi,objektivno..

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
Ne vidim se
kako ce ova tribina izgledat dobro samo da klub stane malo na noge,sigurno ce biti i vise navijaca 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tuđu milost ne trebamo, radije dostojanstveno napustit ligu. Ni prvi ni zadnji koji su ispali.
@Salt City Attack - Navijanje je po meni bilo jače protiv Zrinjskog.

@Salt City Attack - Navijanje je po meni bilo jače protiv Zrinjskog.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
I bas sad kad Fukare ponovo lice na one iz najboljih dana treba da ispadnemo iz lige. Nemogu da vjerujem sta se desava sa klubom al sta god da bude nadam se da ce Fukare ici samo uzlaznom putanjom i ako se kojim slucajem desi ta druga liga u sta sumnjam,nadam se da ce i u tom slucaju Fukare samo jacat a ne da ih to unazadi. Jer mnoge seoske grupe bi htjele tad da glume i jos ce govorit da su bolji, al nek se zna da su Fukare medu najboljim skupinama u drzavi i u toj ligi samo moc pokazat, aove sitne grupice mogu samo gledat i divit se
Ne brinite,pustit cemo vam mi kad vam dodjemo na tusanj 

Sloboda ostaje u ligi samo u to vjerujem, neznam kako al mora ostat
prvo, vjerujem u opstanak slobode, jer treci grad po velicini u drzavi zasluzuje premijerligasa...
drugo, vjerujem da ce vam zvijezda pomoci oko toga sljedeceg kola, jer su oni sa ova tri boda u banja luci rjesili sve probleme oko opstanka...
trece, meni je iskreno zao sto vas je moj zeljo nakantao, ali ocigledno je da ja trenutno razlike izmedju vas i nas u jedno 5-6 levela...
drugo, vjerujem da ce vam zvijezda pomoci oko toga sljedeceg kola, jer su oni sa ova tri boda u banja luci rjesili sve probleme oko opstanka...
trece, meni je iskreno zao sto vas je moj zeljo nakantao, ali ocigledno je da ja trenutno razlike izmedju vas i nas u jedno 5-6 levela...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
tema je FK Sloboda.
ovo nije navijački forum i u skladu sa tim pišite...
ovo nije navijački forum i u skladu sa tim pišite...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je realnost..slani grad je napisao/la:mislio sam svasta nesto napisat o tekmi al kad malo bolje razmislim nema se tu sta puno mudrovat....ljudi dosli,hladno nas demolirali i kuci...vozdrica....mada se nisam iskreno ni nadao bodovima jer mi nismo losi....mi smo DRAMA losi....al sam mislio da uz domaci teren i Fukare mogu do boda....ne mogu..i nece ni moc jer tu nema kvaliteta....sta sad....suzbit redove,odradit prvenstvo do kraja i probat ic iz tekme u tekmu....da ostanemo...moramo igrat otvoreno i napadacki..donijet bodove sa strane..tu bar nema vise kalkulacija....gradacac je prvi...bod nam nista ne igra.....fora je u tome sto mi nemozemo igrat na rezultat i napadacki jer nemamo igrace za takvo nesto pa se obicno desi potop....nek nam je Bog na pomoci..trebat ce nam
Ne mogu zamisliti Slobodu i grad Tuzlu kako dočekuje nekog drugoligaša. U veoma teškoj ste situaciji.. i najmanje 10 bodova vam treba da bi bili u utrci za opstanak i dalje..
Nek vam je sa srećom u nastavku.. Grad kao Tuzla ne zaslužuje da ispadne, a pogotovu kad su se vratili ljudi na tribinu

Pozdrav od komšija.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Istina, grad Tuzla ne zasluzuje drugoligasa, ali taj grad nista ne radi da Sloboda ostane medju najboljim. Ocito im to odgovara, grad je gledao kako im se gasi KK Sloboda. Stadion im pravo 3-4 godine i to nisu jos zavrsili jednu tribinu, a ako tako i nastave daj Bože da u Tz bude neki klub koji ce moci igrati na njemu. Bolje je bilo da su taj novac ulozili u Fk i Kk Slobodu.
NO PYRO NO PARTY
Zeljo je jucer pokazao zasto je najbolja ekipa u zemlji.
Iako bih volio da Sloboda ostane u ligi, mislim da to trenutno nije realno za ocekivati. Mozda je tako i bolje, jer ce se onda mozda i moci krenuti od nekih zdravih temelja. Sloboda vec dugo prezivljava, nikako da se probije ka vrhu bh fudbala. Zato mislim da ce se Sloboda vratiti bolja i jaca.
Pozdrav i svaka cast tuzlanskoj publici na aplauzima za igrace Sampiona (sada je to vec izvjesno)
Iako bih volio da Sloboda ostane u ligi, mislim da to trenutno nije realno za ocekivati. Mozda je tako i bolje, jer ce se onda mozda i moci krenuti od nekih zdravih temelja. Sloboda vec dugo prezivljava, nikako da se probije ka vrhu bh fudbala. Zato mislim da ce se Sloboda vratiti bolja i jaca.
Pozdrav i svaka cast tuzlanskoj publici na aplauzima za igrace Sampiona (sada je to vec izvjesno)
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.