FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zenicanin988
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zenicanin988 » 23 jun 2018, 11:45

Hitman22 je napisao/la:Crnkic Barić Kunić i još jedan vezni top.
Stoper može isto ako je vrhunski
Druže izvini na upadu, draga mi je sloboda pa pratim sta pišete, reci ću ti jednu stvar: vrati se u realnost, ta tri igrača što si napisao ttenutno su za vas samo san, vidiš da dovodite samo igrače koji će igrati za male pare. Mada ja lično vjerujem da ovi koje ste doveli a najbolji su bili u Federalnoj mogu puno toga pokazati, mislim da to neće biti borba za opstanak kao što neki vaši pišu, poz i sretno :bih:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 23 jun 2018, 12:24

Zenicanin988 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Crnkic Barić Kunić i još jedan vezni top.
Stoper može isto ako je vrhunski
Druže izvini na upadu, draga mi je sloboda pa pratim sta pišete, reci ću ti jednu stvar: vrati se u realnost, ta tri igrača što si napisao ttenutno su za vas samo san, vidiš da dovodite samo igrače koji će igrati za male pare. Mada ja lično vjerujem da ovi koje ste doveli a najbolji su bili u Federalnoj mogu puno toga pokazati, mislim da to neće biti borba za opstanak kao što neki vaši pišu, poz i sretno :bih:
Ništa samo ti opaske daj. I san ima cijenu. Senad je odriješio kesu samo dovodimo najjače sad. Ako šta staro i jeftino prekipi šaljemo za Zenicu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jun 2018, 12:42

@Hitmane, nema veze momak daje svoje misljenje, a i vecina nas ovdje je misljenja kako ce slicni igraci tesko potpisati za nas, iako se svi nadamo da neko uleti kvaliteta. Ali je ocito da zele sa sto manje para napraviti sto je vise moguce, a da se klub stabilizuje i koriguje na drugim poljima. Mada za stogodisnjicu kluba ne mogu im halaliti igrace kao pojacanja iz Federalne lige i strah od ispadanja.

Nego, ucestvujemo li u doniranju farbanja reflektora, ukoliko se ovih dana krene u realizaciju ideje?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2018, 12:43

Beduin je napisao/la:Nista igracke godine ne moraju da znace, pogotovo za nasu ligu koja je daleko od jake i zahtjevne. Ako je igrac kvalitetan i nije pretjerano skup onda je ok da pomogne za jednu sezonu dok se ne nadje bolji.
Brinu druge stvari u i oko kluba, a jedan stariji igrac je najmanja briga.

Ako Todorovic ode onda je to super, dokazuju da znaju prodati igraca i trebaju se tom politikom i dalje baviti, jer su oni i "stvorili" Todorovica (ustvari Celo), dala mu se prilika na njegovoj prirodnoj poziciji i momak je odigrao odlicno. Idemo dalje u tom pravcu pravljenja i prodaje igraca dok ih jos imamo u klubu.
Tako je, covjek samo moze pomoci sa svojim iskustvom i znanjem mladjim igracima, a sigurno je da se moze spremiti za narednu sezonu, a uz to covjek je veliki znalac....u mnogo zahtjevnijim ligama igraju stariji igraci od Vasiljevica....sto se tice podmladjivanja ekipe ovdje su neki bukvalno to shvatili.....mora biti neki balans i postepeno to raditi....I ako dovedes nekog igraca koji je stekao neko ime ne mora znaci ta ce taj igrac biti pojacanje za ekipu....Ovi igraci sto su otisli, pa ljudi moji, pa to su sve ispodprosjecni igraci bili....Da smo doveli Sisica a pustili Andjusica kao sto je to Sarajevo uradilo to bi vec bilo zabrinjavajuce.
🔴⚫️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 23 jun 2018, 12:45

Beduin je napisao/la:@Hitmane, nema veze momak daje svoje misljenje, a i vecina nas ovdje je misljenja kako ce slicni igraci tesko potpisati za nas, iako se svi nadamo da neko uleti kvaliteta. Ali je ocito da zele sa sto manje para napraviti sto je vise moguce, a da se klub stabilizuje i koriguje na drugim poljima. Mada za stogodisnjicu kluba ne mogu im halaliti igrace kao pojacanja iz Federalne lige i strah od ispadanja.

Nego, ucestvujemo li u doniranju farbanja reflektora, ukoliko se ovih dana krene u realizaciju ideje?
Kome bi trebalo uplatiti, jel na račun il uplatnicu i koliko, evo cvaja od mene, a ako regres bude ovih dana pedešan. :salut:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 23 jun 2018, 13:10

Penaltiky je napisao/la:
Beduin je napisao/la:@Hitmane, nema veze momak daje svoje misljenje, a i vecina nas ovdje je misljenja kako ce slicni igraci tesko potpisati za nas, iako se svi nadamo da neko uleti kvaliteta. Ali je ocito da zele sa sto manje para napraviti sto je vise moguce, a da se klub stabilizuje i koriguje na drugim poljima. Mada za stogodisnjicu kluba ne mogu im halaliti igrace kao pojacanja iz Federalne lige i strah od ispadanja.

Kome bi trebalo uplatiti, jel na račun il uplatnicu i koliko, evo cvaja od mene, a ako regres bude ovih dana pedešan. :salut:
Je li to za reflektore stvarno ili zeza. Ako je stvarno ja sam zaintersovan da pomognem sa pedešanom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2018, 13:43

Reflektori su malo skuplji i zahtjevniji projekat od davanja nekih cvaja i pedesana po forumu....
🔴⚫️

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 23 jun 2018, 13:52

Todor trenutno u Ingolstadtu...
pogledajte story https://www.instagram.com/kraus_17/

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 23 jun 2018, 14:02

Mislim i dalje da ce se skrpiti solidna ekipa. Mene zanima da li se i dalje radi na stabilizaciji kluba. Mada znam odgovor jer cekamo Todora, usput sretno Todore, da te uskoro gledamo u Ligi prvaka :) Mislim da i mi svi trebamo pomoci, dolaskom, kupovinom karata, malo izaci iz malodušnosti koja nas ubija. Ako se ona akcija na fb oko reflektora konkretizira, od mene ide doprinos. Jos ako budu boje crveno crne :opaopa:
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 23 jun 2018, 14:12

Danas u 18:00h protiv Mladosti DK u Visokom.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 23 jun 2018, 14:14

Skver je napisao/la:Reflektori su malo skuplji i zahtjevniji projekat od davanja nekih cvaja i pedesana po forumu....
**** ja ne mogu više od pedeset maraka. A priča je o farbanju ne o novim reflektorima. Nas 200 da da po 50 KM i to je nešto. ;)
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 23 jun 2018, 14:15

Penaltiky je napisao/la:
Skver je napisao/la:Reflektori su malo skuplji i zahtjevniji projekat od davanja nekih cvaja i pedesana po forumu....
**** ja ne mogu više od pedeset maraka. A priča je o farbanju ne o novim reflektorima. Nas 200 da da po 50 KM i to je nešto. ;)
Izracunali su ljudi treba nam 10.000KM mislim da se moze skupiti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jun 2018, 15:21

75000 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Izracunali su ljudi treba nam 10.000KM mislim da se moze skupiti.
Upravo tako, prijedlog je kad bi 1000 ljudi dalo po 10KM to je 10.000KM, koliko trazi firma da po svim standardima odradi farbanje. Pored toga nas je materijal, ali mislim da bismo mogli to skupiti.
Racun bi se otvorio i znalo bi se koliko je ko dao para, cak je prijedlog i da se preko tuzlanskog.ba objavljuje redovno dokle se stiglo i koliko jos treba uplatiti, i slicne stvari kako ne bi bilo kradje para i nekih sumnji.
Mislim da bi dosta nas dalo 20ak maraka i vise.

Znace se ovih dana vise o ovome.

075 ❤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 23 jun 2018, 15:42

Senade dovedi pojačanja , fali nam 4-5 igrača !!!
Ili smo 2. Liga
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 jun 2018, 16:33

Znace se ovih dana vise o ovome.[/quote][/quote]

Sjajna ideja, samo nek je sve transparentno i nek se zna, a ljudi ce to sigurno znati prepoznati i ja se isto pridruzujem ako bude.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 23 jun 2018, 17:19

Nisam imao namjeru diskutovati do kraja jesenjeg dijela lige ali istup Predsjednika Husića me ponukao na to.
Najmanje što je mogao uraditi je da sazove hitnu sjednicu Uprave, da zauzmu stav o treneru i stanju u ekipi, jer navijači su jasno rekli svoj stav.
Azmir Husić očito nema poštovanja prema FK"Sloboda" niti prema njenim navijačima, pa je poput "vlasnika" Kluba odmah bez Uprave sasuo u lice javnosti da trener Karić ostaje. (misleći da će ovo proći za par dana)
Naravno, jer je ispunio plan a plan je da Sloboda nije mušterija za povratak u PL. Husić i njegov trener su samo izvršioci "faraonovog" plana. Sad se prisjećam kad je Husić kao podpredsjednik u "Mesketovoj" Upravi hinjski šutio dok su igrači masovno napuštali Slobodu zbog dugova prema njima. Gdje je tada bio da se lati džepa i sa svojim paretinama zadrži onu ekipu. Šutio je i čekao da "Meske" ode jer je "Meske" zaista želio povratak Slobode u PL. Nisam advokat "Mesketu", ali kako to da je Husić tek njegovim i Sadikovićevim odlaskom odmah izvadio pare doveo Smajla Karića i kamaru fudbalskih neznalica. (podsjećam tada nas je napustilo 10-ak igrača)
Husić je očito pristao da sluša faraona tj. da drži Slobodu tu negdje ali nipošto da je vrati u Premijer Ligu. Sad je postao i glasnogovornik lokalne vlasti pa najavljuje nove šarene laže. Da ova vlast na čelu sa faraonom voli Slobodu izašla bi s prijedlogom da se minimum 1% iz budžeta opštine Tuzla odvoji za FK "Slobodu" (cca 450.000 maraka).
Ova količina novca je neophodno potrebna da bi pričali o ekspresnom povratku u PL. Povratak u PL košta skuplje nego boravak u PL. (negdje u sredini tabele)
Mislim da griješimo što glorificiramo Husića. On je samo paravan lokalnim vlastima. Naravno da je on u stanju "platiti kafu nekolicini novinara i navijača" da ga hvale do neba ali gubimo vrijeme i to dragocijeno vrijeme. Apelujem na Predsjednika Skupštine FK "Sloboda" da sazove vandrednu Skupštinu da se glasa o povijerenju Predsjedniku i Upravi.
Predlažem da se formira i delegacija onih prijatelja Slobode, pa neka idu razgovarati sa gospodinom Rizahom Meškovićem, neka onda zamole faraona da i on u ime funkcije na kojoj se nalazi, zamoli g. Meškovića da mu da dijagnozu stanja i put ka izlječenju FK "Sloboda".
Ovako sve ide po njihovom "planu", fudbal umire na Tušnju, tribina se prazni a svjedoka je sve manje.
P.S. Sad se prisjećam da su kad su se svadili sa Ekremom Šehovićem prije nekih 8 godina štampali i lijepili po gradu posmrtnice fudbalskom klubu "Sloboda".
[/quote]

STOJIM IZA SVEGA NAPISANOG U JESEN 2013. ZELEN SI TI MLADIĆU ALI NADOĆI ĆEŠ. MOJA PARTIJA JE SLOBODA A ČLAN SKUPŠTINE MORA ŠTITIT ISKLJUČIVO INTERES KLUBA U SVAKOM TRENUTKU.
Perica Ivetić je jedan od nas. evo da pohvalim gospodina sloboda 72 koji je kudio azmira husica a sad ga hvali kako se brzo mjenjaju dresovi :tralala: :tralala: :tralala:
fukare

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 jun 2018, 17:30

Oni u Slobodi i JU Tusanj da trose zajedno milionske iznose na goli opstanak i rusevinu od stadiona a mi da im jos skupljamo je li....
Nedam vise marke. ...Pa neka svati kako ko hoce. .
Mi se poznajemo pa nadam se da razumijes moj stav.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2018, 17:47

Penaltiky je napisao/la:
I ja pisem o farbanju reflektora, nije samo ofarbati reflektore, treba to ispjeskariti i svasta nesto da se dovedu reflektori u stanje da zadovolje kriterije....valjda to treba grad uraditi, oni su vlasnici stadiona a ne raja da skuplja za socijalno ugrozene uhljebe iz JU stadion Tusanj....
🔴⚫️

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 23 jun 2018, 18:23

Kako igramo ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 jun 2018, 18:37

Brcanskamalta je napisao/la:

Oni u Slobodi i JU Tusanj da trose zajedno milionske iznose na goli opstanak i rusevinu od stadiona a mi da im jos skupljamo je li....
Nedam vise marke. ...Pa neka svati kako ko hoce. .
Mi se poznajemo pa nadam se da razumijes moj stav.
Ma brate i ja sam rekao da ne dam marke za sezonsku i druge stvari i necu dati sve dok se i oni ne uozbilje i ne rade transparentno.
Al ne mogu protiv sebe kad je neki pohvalan projekat u pitanju, a mi inace nismo poznati po tome da se znamo organizovati i podrzati klub u ovakvom vidu, kao sto to rade npr. Manijaci. Ja sam rodjen uz stadion, pred rat bio na prvoj utakmici, u ratu navijali i krisom ulazili na stadion, nagledao se svega i volio bih vidjeti te reflektore u crveno-crnoj boji, nek se zna da je to stadion Slobode od pamtivjeka, a ne da se nesto plavo-bijelo veze za Tusanj, neke Divizije i Simin Hanovi, to ne bih mogao podnijeti pa makar minirao stadion.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 16 gostiju.