Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelnosvw teorije
Sve teorije padose u vodu.... Kladionice ovo ono hahah.
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dupovac i Ahmetović se samo brukaju.Užas kako nemaju obraza da sami sebi kažu pa dosta je više.
Stari igraci ce kostati Igman opstanka: Hamzic, Dupovac, Denkovic, Hebib, Merso, Ramic, Oremus - sve igraci koji znaju ali su 30+. Mersu volim kao da mi je clan porodice, ali covjek jednostavno ne moze vise. Naprimjer, juniori Igmana su sjajni ove sezone, ubjedljivo su prvi u juniorskoj ligi jug i bolje bi bilo Edisu da gurne nekog od tih momaka kad imas lagano vodstvo ili zaostatak. Cak i danas je bilo bolje da je gurnuo nekog od tih momaka umjesto 39-godisnjeg Ahmetovica da gore vrsi presing...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sulejman Krpić večeras igra 100.utakmicu u dresu Željezničara, i red je da istrese na njegovoj omiljenoj mušteriji - bordo koni sa Koševa
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Hahaah a komso i ako znas nesto nemoj po forumu,pogledaj nas kako smo sutili i odradili,mogu i ja tebi incijale u koga se nalazi ostatak transova ali o tom potomtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:56A pjevo i druko "naš", ako postoje nasi i vasi...al pojedinci sa spaljenim mozgovima rade na svoju ruku druge stvari.MostarskiSin je napisao/la: ↑14 apr 2024, 12:17Desilo se itekako, jucer sam pisao o tome, polako dok dodje info do tebe u Svabiji![]()
I usput, M. spavas li mirno? tik-takLjudi od puta
![]()
Re: Premijer liga BiH - aktuelnosvw teorije
Prelistaj sta ae sve pisalo o kladionicama u posusiju , sponzori ovo ono
Prvo Zebu nek sklone,lik radi posao u fazonu da okuplja jarane ko da pravi ekipu za termin.Nirton je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:08Stari igraci ce kostati Igman opstanka: Hamzic, Dupovac, Denkovic, Hebib, Merso, Ramic, Oremus - sve igraci koji znaju ali su 30+. Mersu volim kao da mi je clan porodice, ali covjek jednostavno ne moze vise. Naprimjer, juniori Igmana su sjajni ove sezone, ubjedljivo su prvi u juniorskoj ligi jug i bolje bi bilo Edisu da gurne nekog od tih momaka kad imas lagano vodstvo ili zaostatak. Cak i danas je bilo bolje da je gurnuo nekog od tih momaka umjesto 39-godisnjeg Ahmetovica da gore vrsi presing...
Edis isto ima jako los odnos sa igracima,psuje im gore od Husrefa,zbog tog licnog sukoba trener igrac se i Sipovic povukao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Javna tajna je da Zeba uzima dobre pare od menadzera da dovede njihove igrace. Konkretno zimus se znala i cifra koju je uzeo da Igman potpise jednog igraca, bezobrazna je cifra u pitanju.miky_hz je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:16Prvo Zebu nek sklone,lik radi posao u fazonu da okuplja jarane ko da pravi ekipu za termin.Nirton je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:08Stari igraci ce kostati Igman opstanka: Hamzic, Dupovac, Denkovic, Hebib, Merso, Ramic, Oremus - sve igraci koji znaju ali su 30+. Mersu volim kao da mi je clan porodice, ali covjek jednostavno ne moze vise. Naprimjer, juniori Igmana su sjajni ove sezone, ubjedljivo su prvi u juniorskoj ligi jug i bolje bi bilo Edisu da gurne nekog od tih momaka kad imas lagano vodstvo ili zaostatak. Cak i danas je bilo bolje da je gurnuo nekog od tih momaka umjesto 39-godisnjeg Ahmetovica da gore vrsi presing...
Edis isto ima jako los odnos sa igracima,psuje im gore od Husrefa,zbog tog licnog sukoba trener igrac se i Sipovic povukao.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- tutankamon1905
- Kontakt:
Brate ja dolazim u sestom mjesecu, ako se dotad ne uozbilje i jedni i drugi, nek se sami krenu udarat, a ja cu nastavit kad dodjem. Ja i direktorcic. S obe strane, prvo udarat pa onda pitat sta je biloRadobolja je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:16Hahaah a komso i ako znas nesto nemoj po forumu,pogledaj nas kako smo sutili i odradili,mogu i ja tebi incijale u koga se nalazi ostatak transova ali o tom potomtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:56A pjevo i druko "naš", ako postoje nasi i vasi...al pojedinci sa spaljenim mozgovima rade na svoju ruku druge stvari.MostarskiSin je napisao/la: ↑14 apr 2024, 12:17
Desilo se itekako, jucer sam pisao o tome, polako dok dodje info do tebe u Svabiji![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Prvo cemo vas napasti lak ste plijentutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:25Brate ja dolazim u sestom mjesecu, ako se dotad ne uozbilje i jedni i drugi, nek se sami krenu udarat, a ja cu nastavit kad dodjem. Ja i direktorcic. S obe strane, prvo udarat pa onda pitat sta je biloRadobolja je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:16Hahaah a komso i ako znas nesto nemoj po forumu,pogledaj nas kako smo sutili i odradili,mogu i ja tebi incijale u koga se nalazi ostatak transova ali o tom potomtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:56
A pjevo i druko "naš", ako postoje nasi i vasi...al pojedinci sa spaljenim mozgovima rade na svoju ruku druge stvari.
![]()
![]()
![]()

Ti i direktor,pitanje je samo ko ce koga zajebat,ajde vakat je da se vadi crveni dres ispod kreveta,oprostit ce mo vam malo ste zalutali bili ali jbg i vi ste bili u osnivanju RAtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:25Brate ja dolazim u sestom mjesecu, ako se dotad ne uozbilje i jedni i drugi, nek se sami krenu udarat, a ja cu nastavit kad dodjem. Ja i direktorcic. S obe strane, prvo udarat pa onda pitat sta je biloRadobolja je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:16Hahaah a komso i ako znas nesto nemoj po forumu,pogledaj nas kako smo sutili i odradili,mogu i ja tebi incijale u koga se nalazi ostatak transova ali o tom potomtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 14:56
A pjevo i druko "naš", ako postoje nasi i vasi...al pojedinci sa spaljenim mozgovima rade na svoju ruku druge stvari.
![]()
![]()
![]()
- SedrenikHz
- Kontakt:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Dajem 4 karte sjever za 4 karte istok uz moju nadoplatu 100 KM. Zeljo-Satajevo. Zainteresovanih neka se jave u pp.
Čija su to tolika obilježja
-
- Kontakt:
To je taktika brato, past ce na lijepu rijec tutaRadobolja je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:30Ti i direktor,pitanje je samo ko ce koga zajebat,ajde vakat je da se vadi crveni dres ispod kreveta,oprostit ce mo vam malo ste zalutali bili ali jbg i vi ste bili u osnivanju RAtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:25Brate ja dolazim u sestom mjesecu, ako se dotad ne uozbilje i jedni i drugi, nek se sami krenu udarat, a ja cu nastavit kad dodjem. Ja i direktorcic. S obe strane, prvo udarat pa onda pitat sta je bilo![]()
![]()

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Krpić se može istresti samo na ženu19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:12Sulejman Krpić večeras igra 100.utakmicu u dresu Željezničara, i red je da istrese na njegovoj omiljenoj mušteriji - bordo koni sa Koševa
A ti ko god da si Qurac ustima
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Vidi Cazzo još živ i javlja se.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 apr 2024, 13:02Nije nas mostarski derbi bezveze uvrsten u 50 najboljih svjetskih derbijaSpisak 50 najvećih derbija svijeta izgleda ovako:
50. Sheffield United vs Sheffield Wednesday (Engleska)
49. Blooming vs Oriente Petrolero (Bolivija)
48. Portland Timbers vs Seattle Sounders (SAD)
47. Lyon vs St-Etienne (Francuska)
46. Newell‘s Old Boys vs Rosario Central (Argentina)
45. Athletic Bilbao vs Real Sociedad (Španija)
44. Everton vs Santiago Wanderers (Čile)
43. FC Seoul vs Suwon Bluewings (Južna Koreja)
42. Bahia vs Vitoria (Brazil)
41. Dynamo Moscow vs Spartak Moscow (Rusija)
40. America vs Deportivo Cali (Kolumbija)
39. Hamburg vs St. Pauli (Njemačka)
38. Alianza Lima vs Universitario (Peru)
37. CSKA Sofia vs Levski Sofia (Bugarska)
36. Cerro Porteno vs Olimpia (Paragvaj)
35. Glentoran vs Linfield (Sjeverna Irska)
34. Barcelona vs Emelec (Ekvador)
33. Esteghlal vs Persepolis (Iran)
32. Dinamo Bucharest vs FCSB (Rumunija)
31. Kaizer Chiefs vs Orlando Pirates (Južna Afrika
30. Genoa vs Sampdoria (Italija)
29. Colo-Colo vs Universidad de Chile (Čile)
28. Benfica vs Sporting (Portugal)
27. Hajduk Split vs Dinamo Zagreb (Hrvatska)
26. Raja vs Wydad (Maroko)
25. Real Betis vs Sevilla (Španija)
24. Newcastle United vs Sunderland (Engleska)
23. Corinthians vs Palmeiras (Brazil)
22. Partizan vs Crvena zvezda (Srbija)
21. East Bengal vs Mohun Bagan (Indija)
20. Arsenal vs Tottenham Hotspur (Engleska)
19. Olympiacos vs Panathinaikos (Grčka)
18. Flamengo vs Fluminese (Brazil)
17. FK Velež vs HŠK Zrinjski (Bosna i Hercegovina)
16. Ajax vs Feyenoord (Nizozemska)
15. Independiente vs Racing Club (Argentina)
14. Portsmouth vs Southampton (Engleska)
13. AC Milan vs Inter Milan (Italija)
12. Chivas Guadalajara vs Club America (Meksiko)
11. Marseille vs Paris Saint-Germain (Francuska)
10. Al Ahly vs Zamalek (Egipat)
9. Borussia Dortmund vs Schalke (Njemačka)
8. Gremio vs Internacional (Brazil)
7. Liverpool vs Manchester United (Engleska)
6. Fenerbahce vs Galatasaray (Turska)
5. Lazio vs Roma (Italija)
4. Nacional vs Penarol (Urugvaj)
3. Celtic vs Rangers (Škotska)
2. Barcelona vs Real Madrid (Španija)
1. Boca Juniors vs River Plate (Argentina)![]()
Nadam se bar nekom desavanju i u ovom mirnom sarajevskom ali da to nije farbanje susjedovog psa u plavo ako Zeljo dobije ili obrnuto ako Sarajevo![]()
![]()
Pa glupane botovski napaceni,kako te nije stid da se još
Pojavljuješ na ovom forumu poslije jutrošnje blamaže?!
“Imam tetku u Americiiii”
“Ona živi u Brooklynu,
Ta mo ig raa ko saa rkuuu”
Legendarna “Azra”i Jonny Stulic!!
P.S.Sta pise papak:Posla ti tetka telefon,nemas para!!
Ooo zemljo otvori se.
Evo jos jedna od “Azre”samo za cazza!
“Kako si glup,kako si ohol
Kako si ruzan u svojoj nezrelosti
Izvjestacen,bijesan,nesvacen
i da zivis tisucu godina
Neces uspjeti
Hejj daleko od istine
Daleko si ti od istine”
Jonny Stulic
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ANamelessGhoul, Bordotim, Lik, Rauber33, relativizam, TylerBurey i 48 gostiju.