Bio bih vala i ja da nisam uzeo godišnju, a plus nisam išao ni protiv Drine, ispalo bi da sam dzaba pare baciouNbx je napisao/la:Sutra sam ipak mudrac.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bio bih vala i ja da nisam uzeo godišnju, a plus nisam išao ni protiv Drine, ispalo bi da sam dzaba pare baciouNbx je napisao/la:Sutra sam ipak mudrac.
Ja sam sigurno 30% utakmica na zapadu, ovisno kakva je ekipica, pa je ni ne uzimamBitiSrcemVezan je napisao/la:Bio bih vala i ja da nisam uzeo godišnju, a plus nisam išao ni protiv Drine, ispalo bi da sam dzaba pare baciouNbx je napisao/la:Sutra sam ipak mudrac.
A primarni cilj im je ostanak u ligikengur je napisao/la:Nasa filijala Bosna-V vodi u Capljini 2:0
i sta si onda dobio? Cimirota zelimo prodat za 1 mil. a ti bi ga zamjenio za Subica?PitarBordo je napisao/la:Nešto kontam Kortrijk uzme ovog Subića i onda na polusezonu razmjeni se Cimirot i Subić... Hmmm
A jesi šašav, ne želim ja to, nego razmišljam da bi mogao tu rokadu da uradi Tan jer Cimija može bolje unovčiti iz Kortrijka, a Subić je ipak igrač koji je samo za naše prilike "wow" zbog nedostatka kvalitetnih bekova...spartan91 je napisao/la:i sta si onda dobio? Cimirota zelimo prodat za 1 mil. a ti bi ga zamjenio za Subica?PitarBordo je napisao/la:Nešto kontam Kortrijk uzme ovog Subića i onda na polusezonu razmjeni se Cimirot i Subić... Hmmm
Odakle je info?BitiSrcemVezan je napisao/la:Izgleda dolaze škutori, samo nam još belaj treba
Vjerovatno sa stranice njihovih navijača gdje su napisali "Svi u Saraj'vo"zagorski je napisao/la:Odakle je info?BitiSrcemVezan je napisao/la:Izgleda dolaze škutori, samo nam još belaj treba
Njihova FB stranica. I prošlu tekmu su valjda htjeli da dođu, uzeli su bili bus ali im nije dala policija jer se nisu bili najavili na vrijeme.zagorski je napisao/la:Odakle je info?BitiSrcemVezan je napisao/la:Izgleda dolaze škutori, samo nam još belaj treba
jedan bek drugi vezni igrac ,ne znam zasto porediti njih dvojicuamorovski je napisao/la:Cimirot je izmislio fudbal za Subića..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Bordo10, BungaBum, iliyaa8, jurisicduska, MaroonWhite1946, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, Rule_hz, tuitamo i 87 gostiju.