Bio bih vala i ja da nisam uzeo godišnju, a plus nisam išao ni protiv Drine, ispalo bi da sam dzaba pare baciouNbx je napisao/la:Sutra sam ipak mudrac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
1946
Re: FK Sarajevo
Onaj što prodaje košpe neka se sutra dere krema za sunčanje više će zaraditi 100% 
Sjećam se jednom proda nakav lik sok frajeru poslije 10 min prodavač sokova se vraća kaže mu lik kada si mi ovakav sok prodao trebao si mi uz njega dati i tabletu za čir

Sjećam se jednom proda nakav lik sok frajeru poslije 10 min prodavač sokova se vraća kaže mu lik kada si mi ovakav sok prodao trebao si mi uz njega dati i tabletu za čir
SRETAN BROJ - 1725
-
Pitaristok
- Kontakt:
Dobar Tan.
Inače, V.T. je mislio na to da će se prodajom Cimija vratiti u klub njegov investirani novac, koji je otišao u dugove...
Inače, V.T. je mislio na to da će se prodajom Cimija vratiti u klub njegov investirani novac, koji je otišao u dugove...
Ja sam sigurno 30% utakmica na zapadu, ovisno kakva je ekipica, pa je ni ne uzimamBitiSrcemVezan je napisao/la:Bio bih vala i ja da nisam uzeo godišnju, a plus nisam išao ni protiv Drine, ispalo bi da sam dzaba pare baciouNbx je napisao/la:Sutra sam ipak mudrac.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam sve utakmice na zapadu, imam sezonsku, plus uvijek uzmem kartu za uspomenu.
Evo sutra vjerovatno neću stići da pogledam tekmu, ali sam kartu već stavio u album.
Evo sutra vjerovatno neću stići da pogledam tekmu, ali sam kartu već stavio u album.
Samo Saraj'vo.
Nasa filijala Bosna-V vodi u Capljini 2:0
- PitarBordo
- Kontakt:
Nešto kontam Kortrijk uzme ovog Subića i onda na polusezonu razmjeni se Cimirot i Subić... Hmmm
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A primarni cilj im je ostanak u ligikengur je napisao/la:Nasa filijala Bosna-V vodi u Capljini 2:0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
i sta si onda dobio? Cimirota zelimo prodat za 1 mil. a ti bi ga zamjenio za Subica?PitarBordo je napisao/la:Nešto kontam Kortrijk uzme ovog Subića i onda na polusezonu razmjeni se Cimirot i Subić... Hmmm
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
A jesi šašav, ne želim ja to, nego razmišljam da bi mogao tu rokadu da uradi Tan jer Cimija može bolje unovčiti iz Kortrijka, a Subić je ipak igrač koji je samo za naše prilike "wow" zbog nedostatka kvalitetnih bekova...spartan91 je napisao/la:i sta si onda dobio? Cimirota zelimo prodat za 1 mil. a ti bi ga zamjenio za Subica?PitarBordo je napisao/la:Nešto kontam Kortrijk uzme ovog Subića i onda na polusezonu razmjeni se Cimirot i Subić... Hmmm
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ovaj Cimirot kako je krenulo nadmasit ce i Dzeku sto se tice odlaska. Vidim ubise se klubovi da ga dovedu. Istina je sasvim druga on bi mozda i otisao al je cijena nerealna za ovog igraca.
Odakle je info?BitiSrcemVezan je napisao/la:Izgleda dolaze škutori, samo nam još belaj treba
- sarajevo46
- Kontakt:
Vjerovatno sa stranice njihovih navijača gdje su napisali "Svi u Saraj'vo"zagorski je napisao/la:Odakle je info?BitiSrcemVezan je napisao/la:Izgleda dolaze škutori, samo nam još belaj treba
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Njihova FB stranica. I prošlu tekmu su valjda htjeli da dođu, uzeli su bili bus ali im nije dala policija jer se nisu bili najavili na vrijeme.zagorski je napisao/la:Odakle je info?BitiSrcemVezan je napisao/la:Izgleda dolaze škutori, samo nam još belaj treba
Jedan od Veležovih navijača (neću imenovati pošto je pm) mi je slao na pm nešto u vezi sa tim pred tu tekmu, pa sam tek sad povezao.
1946
Nema potrebe o tome pricati uopste.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Cimirot je izmislio fudbal za Subića..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
bordobijeli
- Kontakt:
jedan bek drugi vezni igrac ,ne znam zasto porediti njih dvojicuamorovski je napisao/la:Cimirot je izmislio fudbal za Subića..
Sto me iznenadi Visocka Bosna , ubjedljivo imaju najmladju ekipu i odu danas domacinskoj Capljini i dobiju 0 3. Bravo za partnere 
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pa šta i ako dođu ? I onako im od policije nećeš moći ni prići.
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 08 avg 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordasFks, relativizam, Vanja8 i 29 gostiju.