Pusti folove i mahanje rukama,gdje su kartoni?!

Ko ce te opet trpiti po forumu kako kukas kad popusite veceras....
19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 16:22Ko ce te opet trpiti po forumu kako kukas kad popusite veceras....
Da ponovimo:
Ringispil u glavi
Tijelo drhti
Ruke se tresu
Dlanovi se znoje
BAZA BEZ PORAZA
Lijepa rijec i vrata udarnog transa otvara. Tako u nas u Njemackoj kazu stari ljudiDirektorcic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:50To je taktika brato, past ce na lijepu rijec tutaRadobolja je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:30Ti i direktor,pitanje je samo ko ce koga zajebat,ajde vakat je da se vadi crveni dres ispod kreveta,oprostit ce mo vam malo ste zalutali bili ali jbg i vi ste bili u osnivanju RAtutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:25
Brate ja dolazim u sestom mjesecu, ako se dotad ne uozbilje i jedni i drugi, nek se sami krenu udarat, a ja cu nastavit kad dodjem. Ja i direktorcic. S obe strane, prvo udarat pa onda pitat sta je bilo![]()
![]()
![]()
Kako neprofesionalno od najjaceg sportskog portala u državi, gledam i nevjerujem
bosanski 'humor' level LZN, nedostaje samo kreveljenje smajlićima za smjehotresnost.
Ha ha ha,CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 apr 2024, 08:45Sta ti je zivot burazeru do neki dan si se slikao sa hrpom cipova u Vegasu a sada nemas za telefonaDobio sam na poklon IPhone od
Tetke iz Amerike.Ona živi u Brooklyny.![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, tutankamon1905 i 23 gosta.