Da napisem i ja svoje vidjenje:
Prosle sezone smo pretrpjeli mnogo toga. Dosao je Raineri, svi smo mislili da je to to. Imao je Inter tih 7 zaredom pobjeda, ali onda sve krenu nizbrdo. Dodje Strama, odmah sam ga zavolio. Nikad cuo za njega, ali eto bila ljubav na prvi pogled

. Nikad necu zaboraviti onu utakmicu protiv Genoe. Prva utakmica Strame na klupi Intera i dobismo 5:4- ljepota. Bilo je tu nekih kikseva, ali sve mu je oprosteno nakon 4:2 protiv Milana. Nova sezona pocela protiv Hjaduka. Ekipa se mnogo promjenila, ali vazno je naglasiti da je ovaj Inte i dalje
VEOMA DOBRA EKIPA. Dobijamo u gostima,a od pocetka sezone bez pobjede kuci

Kazem, meni je Stramacioni drag trener, ali ovako vise ne moze. Kao da covjek nece da Inter zaigra u najjacoj formaciji. Prije svega, meni nije jasno zasto Snejider nije igrao! Zar moras biti tako pametan da shvatis da bez njega ne moze. Na kraju ce nam i otici zbog ovoga. Juce Cassano ubjedljivo najbolji na terenu on ga izbacuje. Covjek vidno razocaran nakon izmjene bio. O odbrani necu ni da pricam. Da se ja pitam pustio bih Stramaconia sve do jos jednog slicnog kiksa kao sto je ovaj!