Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
mah pišanje po sirotinji, uzet ce ga 6-0 sad
Novak je takticki nadigrao Murraya u drugoj polovini meca, vrlo mudro. Konzervisaoje snagu i igrao naMurrayeve slabosti. Nema price, pokazao je zasto ce uci u historiju kao jedan od najboljih tenisera svih vremena, cestitke. 
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Let
Vamo Mac Vilander radi isto. Place za Marejem, hehe... jos se niste navikli na nenormalnu pojavu da Srbin navija za Srbina. I mene ne sramota tog prosipanja, posebno kad Spaho i Kristic 'objektivno' Komentarisu, pa onda vjecito plakanje na sudije u svim sportovima itd. Manite se toga, to je zvugdje tako, fokusirajte se na tenis.
Vamo Mac Vilander radi isto. Place za Marejem, hehe... jos se niste navikli na nenormalnu pojavu da Srbin navija za Srbina. I mene ne sramota tog prosipanja, posebno kad Spaho i Kristic 'objektivno' Komentarisu, pa onda vjecito plakanje na sudije u svim sportovima itd. Manite se toga, to je zvugdje tako, fokusirajte se na tenis.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Iskren da budem,ni Novak ništa specijalno nije pokazao.Ovaj je jednostavno truba i evidentno je da nije dorastao ovakvim mečevima i to je nešto što ga prati od početka karijere.work je napisao/la:Novak je takticki nadigrao Murraya u drugoj polovini meca, vrlo mudro. Konzervisaoje snagu i igrao naMurrayeve slabosti. Nema price, pokazao je zasto ce uci u historiju kao jedan od najboljih tenisera svih vremena, cestitke.
steta za Andya
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Neandertalac
- Kontakt:
Očekivano kako sam i predvidio. Mogao je to biti i bolji meč ali i ovako smo vidjeli veliku borbu za svaki poen. Bravo Nole majstore! 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Andy je vrhunski teniser, samo nije lahko igrati protiv igraca ka sto je Novak. JEdnostavno te tjera da budes slabiji nego sto jesi i zato i jeste kalibar kakav jeste.Fustang je napisao/la: Iskren da budem,ni Novak ništa specijalno nije pokazao.Ovaj je jednostavno truba i evidentno je da nije dorastao ovakvim mečevima i to je nešto što ga prati od početka karijere.
Veliki sampioni igraju da pobijede i Novak je to danas uradio.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Mislio sam da se Murray konacno uozbiljio i poceo igrati kako najbolje zna, ali Novak je danas ubio svaku nadu u to. Maestralno odradjen mec takticki, Andy nije imao odgovora na to.
Cestitke Noletu, potpuno zasluzeno.
Cestitke Noletu, potpuno zasluzeno.
Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 01 feb 2015, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fustang je napisao/la:Iskren da budem,ni Novak ništa specijalno nije pokazao.Ovaj je jednostavno truba i evidentno je da nije dorastao ovakvim mečevima i to je nešto što ga prati od početka karijere.work je napisao/la:Novak je takticki nadigrao Murraya u drugoj polovini meca, vrlo mudro. Konzervisaoje snagu i igrao naMurrayeve slabosti. Nema price, pokazao je zasto ce uci u historiju kao jedan od najboljih tenisera svih vremena, cestitke.
Novak je odigrao ispod svog prosjeka citav ovogodišnji AO, covjek ima ogromne probleme sa žuljevima na nogama - ali svejedno je šampion, za razliku od smiješnog škota koji nikad nije imao pobjednicki mentalitet (niti ce imati) koji se prepadne pobjede, usere se kad se lomi meč, preda inicijativu protivniku itd...i tako godinama...vazda bio luzer i ostao.
za razliku od mentalnog patuljka, Novak ima mentalitet šampiona, finala igra sa samopouzdanjem....zato jedan ima 8 Grad Slamova, a drugi jedva 2.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Edin TM87 je napisao/la:Tako je Andy, gazi papka!

To je ta predvidjena dominacija Škotskog tenisera,puno mu je i ovaj jedan set ali opet dovoljno da me obori na kladari(igrao 3-0 za Novaka),smilovao se Srbin j.ebiga,nije baš red da bude metla u finalu ali treba ispoštovati publiku koja je po obicaju glasnija bila za slabijeg što je za rezultat dobilo kontra efekat,samo su dodatno motivisali Noleta..
I jedan i drugi su imali dosta oscilacija u igri,cinilo se da Andy treba samo vracati udarce i igrati duge poene ali ni to ne moze trajati vjecno,bio je dobar i na mreži ali je zato na drugom servisu silovan od strane Novaka(14 od 41-34%)..
Mnogo izgubljenih servisa,cak 14 brejkova,golemo za jedno finale grand slama,.
Sta reci nego bravo Nole majstore,i sa ovakvom igrom nema konkurenciju na AO-u,rutinski osvojeno,šampionski kako i dolikuje svjetskom broju 1..
I jedan i drugi su imali dosta oscilacija u igri,cinilo se da Andy treba samo vracati udarce i igrati duge poene ali ni to ne moze trajati vjecno,bio je dobar i na mreži ali je zato na drugom servisu silovan od strane Novaka(14 od 41-34%)..
Mnogo izgubljenih servisa,cak 14 brejkova,golemo za jedno finale grand slama,.
Sta reci nego bravo Nole majstore,i sa ovakvom igrom nema konkurenciju na AO-u,rutinski osvojeno,šampionski kako i dolikuje svjetskom broju 1..
Povreda je ucinila svoje. Steta. Bice bolje Andy. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne znam vala, nimalo nisam uzivao. Jos jedna bezmuda partija Mareja. Trebao je igrati agresivnije, nametnuti zesci ritam. Vidjelo se da je svjeziji i pokretljiviji od Noleta. Svaki put kada bi igrao agresivno vidjelo se da je u prednosti. Nole nije bio pravi i to je trebao iskoristiti.
Ocekivao sam pobjedu Noleta, ali sam malo posumnjao nakon prvog seta jer Nole nije izgledao nimalo svjeze. Jbg, dosta je bolji igrac od Mareja, klasa iznad, u stanju je nadomjestiti razliku u fizickoj spremi.
Marej nikada nije imao sampionsku igru. Dvije titule je zasluzio 'rudarskim' trudom i pozrtvovanoscu.
Ocekivao sam pobjedu Noleta, ali sam malo posumnjao nakon prvog seta jer Nole nije izgledao nimalo svjeze. Jbg, dosta je bolji igrac od Mareja, klasa iznad, u stanju je nadomjestiti razliku u fizickoj spremi.
Marej nikada nije imao sampionsku igru. Dvije titule je zasluzio 'rudarskim' trudom i pozrtvovanoscu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako Nole dobi onu vodu u 3. setu kod vodstva Murraya 2-1 od tad Murray osvoji samo jedan game.
Čestitke Novaku na tituli. Daleko najbolji na svijetu.
Čestitke Novaku na tituli. Daleko najbolji na svijetu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da nisam gledao, ne bih verovao shta se desilo - da ovakav Djokovic dobije Murraya u 1 war of attrition mechu.
Novak i dalje ima stanare u glavi, ali Murray ga shije po tom pitanju samo tako - on izdaje celu kucu.
Kvalitet tenisa na momente smeshan, na momente izuzetan, a generalno: finale je podbacilo.
Glede komentatora: Smiljan Banjac je 1 klovn epskih proporcija. Ja bih se stidio da sam glavni i odgovorni urednik ES Srbija, a da mi takav jedan nacionalistichko-shovinistichko-diletantski ridikul radi u redakciji i da mu ja "overavam" platu i socijalno.
Zato sam i gledao prenos sa britanskim komentatorima, ali i oni su teshko ostrashceni, pogotovo duo Castle-Lloyd.
Wilander je medju svim njima 1 merilo za objektivnost, iako je i sam ponekad jedinica za biased point of view.
Novak i dalje ima stanare u glavi, ali Murray ga shije po tom pitanju samo tako - on izdaje celu kucu.
Kvalitet tenisa na momente smeshan, na momente izuzetan, a generalno: finale je podbacilo.
Glede komentatora: Smiljan Banjac je 1 klovn epskih proporcija. Ja bih se stidio da sam glavni i odgovorni urednik ES Srbija, a da mi takav jedan nacionalistichko-shovinistichko-diletantski ridikul radi u redakciji i da mu ja "overavam" platu i socijalno.
Zato sam i gledao prenos sa britanskim komentatorima, ali i oni su teshko ostrashceni, pogotovo duo Castle-Lloyd.
Wilander je medju svim njima 1 merilo za objektivnost, iako je i sam ponekad jedinica za biased point of view.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sta reci, sesti reket se u svom prepoznatljivom stilu ugasio nakon izvjesnog vremena, kakav je to mentalni minus to su price. Midget bi jednostavno chokao i izgubio mec, ali ovako se ugasiti moze samo on. Dok je igrao imao je odlicnu sansu.
Povremeni navijaci oba igraca s primitivnim komentarima, poput ovog Titovog pionira ponivo pokazali svoj nivo.
Povremeni navijaci oba igraca s primitivnim komentarima, poput ovog Titovog pionira ponivo pokazali svoj nivo.
Magica
Bas tako.... nisam htio gledati na ES Srbija al vidim da ni ovi nisu nista bolji. Evo ih samo sto ne placu, kao da sahranu prenose, hehe.. al to ne tako, prihvatio sam u dobroj mjeri, ne nervira me puno.
Fakat je ovaj Nole misterija. Svjezije je djelovao u trecem nego u prvom setu. O cetvrtom da ne govorim...
Bas tako.... nisam htio gledati na ES Srbija al vidim da ni ovi nisu nista bolji. Evo ih samo sto ne placu, kao da sahranu prenose, hehe.. al to ne tako, prihvatio sam u dobroj mjeri, ne nervira me puno.
Fakat je ovaj Nole misterija. Svjezije je djelovao u trecem nego u prvom setu. O cetvrtom da ne govorim...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.