Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gitary Ikandejurisicduska je napisao/la:
"prođoh Bosnom kroz gradove al' ne nađoh srcu mira, jedna stara uspomena osjećaje moje diraaaaaa"
?Head je napisao/la:Kazu dolazi Andre Dossena.
Eto Puziju konkurencijeHead je napisao/la:Kazu dolazi Andre Dossena.
Pitaristok je napisao/la:Jel mi moze neko dati link neki za bht1 za mobitel, sutra radim...
Pitaristok je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Jel mi moze neko dati link neki za bht1 za mobitel, sutra radim...
Ima na web stranici bhrt live stream, u mene moze na mob ako si u bosni moci ce i tebi.....Pitaristok je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Pitaristok je napisao/la:Jel mi moze neko dati link neki za bht1 za mobitel, sutra radim...
Partizan je daleko, daleko ispred nas bez obzira na neke financijske probleme, oni su 2x igrali grupnu fazu LP, prosle godine grupnu fazu EL pa mislim da to sve govori o njima. Ja bih volio da Cimi ode za minimalno 1 m eura, ali ni ovo ne bi bilo toliko lose, s obzirom da smo do prije par godina najbolje igrace davali za 0 KM. Treba nama jos mnogo rada i truda da dostignemo Mamića a nadam se i ja da cemo u sto skorije vrijeme postati kao Dinamo ili Partizan. Ali to danas ne bi trebala biti tema, jer danas moramo odigrat borbeno i uzeti 3 boda protiv ubica. SVI NA KOŠEVOazizmpj je napisao/la:Cisti cirkus cuj 800 000 mu odredili cijenu! ispod 4 miliona neb trebalo pricati, Partizan za losijeg igraca glat odbija 8 miliona! ... ti nasu filozofiju! Hitno Dinu poslati na instrukcije kod Maminja!!!
Trenutno korisnika/ca: Haksss, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Proximic, Uvijeknapravojstrani i 83 gosta.