Sa ovom pricom po forumima, mi navijaci ispadamo miševi i žene....da da, to je to.corleone87 je napisao/la:Sto da ga ne ofira.Neka raja zna kakvi igraci igraju za klub.Bave se sportom a opijaju se i puse,sa takvim stilom zivljenja nece nigdje dogurati.111 je napisao/la:Ako neces ništa konkretno poduzeti - onda nemoj ni pisati po forumima o tim stvarima.
Nije tvoje vlasništvo, kako kažeš, i vozdra.....imali ste i priliku da nešto uradite konkretno, niste uradili i to je to.
Nemoj sad ovdje na forumu ofirati lika, jer zapravo sam sebe ofiraš.
Kažeš AO mu dozvoljava to...pa dobro...šta onda ikako pominješ Laško na skenderiji i Stanu kako puši i piješta to znaci
![]()
Šta imamo mi ovdje od te pricesamo se bezveze nerviramo...preskoci tu pricu i sve je OK
Mi nemamo šta pisati po forumu, kad možemo odmah na licu mjesta to riješiti svaki put kad ih vidimo sa cigarom i pivom.....ali jooook, bolje doci na forum pa ko tetka ofirati.
Halo ba, mi (ja , ti i sva ovaj raja) odvajaju od usta, placaju godišnje karte da ih gledamo kako se vucaraju po terenu ko prebijene mačke....a viđaš ga u raznim lokalima sa cigarom i cugom.
Pa nije taj igrac kriv, njemu se može - vec mi...mi smo ovce koje to gledaju i dozvoljavaju....i onda dođeno na forum da nešto ofiramo i od sebe pravimo miševe.