FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
krajnje je vrijeme da se povede racuna oko ovih povreda i da se vidi sta je uzrok. Da li intenzitet treninga, treneri, sportski zivot igraca, odmor, ishrana... vec sad se ne moze reci da je peh, kad se konstantno desava... yebote, pri svakom malo jacem duelu iznose ih sa terena... a i malo povesti racuna o zutim kartonima, narocito u ovoj situaciji kad se jedva krpimo i kad je svaki igrac bitan...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sta je sa Adnanom, koliko je teska povreda?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pa ti si za muštuluka.ipetm je napisao/la:Samo Urdinov pauzira.
PS. Da mi je neko kazao da će Želji više nedostajati Bogičević i Vasilić nego Zeba i Bekrić reko bi mu da nema pojma o fudbalu, a vidi sada ...
Ma nista strasno, bice spreman za zrinjskipintol_TM87 je napisao/la:Sta je sa Adnanom, koliko je teska povreda?
-
mulumbu1921
- Kontakt:
ma kreten,lik svaku tekmu dobije zuti karton,i to svaki preglupipetm je napisao/la:Samo Urdinov pauzira.
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Tako je. U Gradačcu zbog toga što se htio biti sa klupom. Drugi žuti zbog prigovora tj. zato što je bacio loptu od zemlju. A sinoć treći, driblao a fakat nije trebao izgubio loptu i udari s leđa protivnika.mulumbu1921 je napisao/la:ma kreten,lik svaku tekmu dobije zuti karton,i to svaki preglupipetm je napisao/la:Samo Urdinov pauzira.
Šteta, mora se malo smiriti u glavi, razmišljati.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Yani zna da mi cijenimo borbenost, al' u tome pretjeruje i zbog gluposti dobija kartone, sinoć je neko iz Radnika nabio loptu ka našem golu, a on je istrč'o do linije, mada niko nije išao na tu loptu, pretjeruje ponekad...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Upravo sam i ja to pricao sa rajom... Svi su pricali Bogi ne valja, Bogi ovo ono, Vaso tamo ovamo, ali Bogicevic i takav je za ovo TV u coloru...Valter je napisao/la:Pa ti si za muštuluka.ipetm je napisao/la:Samo Urdinov pauzira.
PS. Da mi je neko kazao da će Želji više nedostajati Bogičević i Vasilić nego Zeba i Bekrić reko bi mu da nema pojma o fudbalu, a vidi sada ...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ko ima cajta i ne mrzi ga čitati: šta to navijač(i) Middlesbrouga i Želje imaju zajedničko...
http://slobodnistrijelac.wordpress.com/ ... -smoggies/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://slobodnistrijelac.wordpress.com/ ... -smoggies/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPRIJED NARODE!
Čovječe... tolika razdaljina a toliko sličnosti.. 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Osim neočekivanog remija s Radnikom na domaćem terenu, navijači sarajevskog Željezničara meč s bijeljinskim sastavom pamtit će i po povredi prvog golmana Adnana Hadžića koji je sredinom drugog poluvremena teren napustio nakon sudara s protivničkim fudbalerom Marko Obradovićem.
Nakon kraćeg ljekarskog pregleda, Hadžić je napustio prostorije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i već danas se mnogo bolje osjeća.
''Nakon kratkog boravka u bolnici, danas nisam osjećao nikakve posljedice tog nesretnog starta. Ljekari su me ubijedili da je sve u najboljem redu, i ja se već sutra priključujem treninzima za naredni meč u kojem ćemo gostovati Zrinjskom''
AFERIM.....
Nakon kraćeg ljekarskog pregleda, Hadžić je napustio prostorije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i već danas se mnogo bolje osjeća.
''Nakon kratkog boravka u bolnici, danas nisam osjećao nikakve posljedice tog nesretnog starta. Ljekari su me ubijedili da je sve u najboljem redu, i ja se već sutra priključujem treninzima za naredni meč u kojem ćemo gostovati Zrinjskom''
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Treba svakako vidjeti šta je uzrok, ali ipak je većina povreda bila zbog grubih startova (škaljić, Zola, sad Čola, Jamak, Hadžić), Brković je bio bolestan. Mislim da su Kvesa i Banjo čisti pehovi s obzirom na način na koji su povrijeđeni. Benjo je ružno stao vjerovatno i zbog terena, a da je neka nepripreljenost razlog niđe veze jer se povrijedio u 10 toj minuti i to u svojoj prvoj tekmi u sezoni. Ove sitne povrede mogu imati svakakve razloge i tu bi mogao biti glavni razlog nepripremljenost igrača. Npr Svraka nije prošao pripreme kako treba pa je imao neku povredicu prije Zvijezde, a isto tako i BUčan u par tekmi jer su ovo njemu prve jače pripreme nakon dužeg vremena. Činjenica je da smo na udaru seljaka u ovoj našoj ligi. ne kaže se džaba lakše je osvojiit nego odbraniti titulu a mi nažalost kvalitetom nismo toliko ispred ostalih da nam to ne stvara problem. Konstantno igrači trpe udarce. Nije zbog nerješenog rezultata ali brate protiv Radnika je morao biti jedan crveni. Logično je već sam rekao da igrači imaju i neki strah od duela, podsvjesno nije to pi.ka ovo ono.Admiral_TM87 je napisao/la:krajnje je vrijeme da se povede racuna oko ovih povreda i da se vidi sta je uzrok. Da li intenzitet treninga, treneri, sportski zivot igraca, odmor, ishrana... vec sad se ne moze reci da je peh, kad se konstantno desava... yebote, pri svakom malo jacem duelu iznose ih sa terena... a i malo povesti racuna o zutim kartonima, narocito u ovoj situaciji kad se jedva krpimo i kad je svaki igrac bitan...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Da se ponovim. Zna li iko insajderi odgovoriti na neko od ovih pitanja?zaboljisportuBiH je napisao/la:Neki dan sam negdje pročitao da je Osmanović kadetski reprezentativac prešao u Slaviju. Zna li iko što? Jesu li to naši procijenili da ima boljih ili se mali nešto naljutio.ipetm je napisao/la:Kadeti i juniori ruše sve pred sobom
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... obom/6402/" onclick="window.open(this.href);return false;
Također, drago mi je za Pehilja što je dobro odigrao. Nadam se da će se nekad vratiti u Želju i da će postati dobar igrač. Ovo je i bolje za njega da igra jer očigledno se izborio za mjesto u Zvijezdi a pitanje je koliko bi to mogao u Želji trenutno, mada mi baš nije ni jasno što je on izvukao deblji kraj. MOžda ni ja ne znam sve ali mladima se nekad nešto mora i oprostiti pogotovo što mi on nije nikad djelovao kao neko problematičan. Onim suzama me kupio, a čim ga je Osim toliko držao i on je mislio da mali vrijedi. I na kraju da pitam jel skontao iko šta bi sa onim Alibašićem i sa Obućinom i kakav je ovaj Fejzić iz Radnika što je došao.
Vasilije Radović posjetio omladinski pogon
http://fkzeljeznicar.ba/vasilije-radovi ... ogon/6415/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/vasilije-radovi ... ogon/6415/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Alibasic je otisao nakon nekog sukoba na treningu. Mislim sa Svrakom ali nisam siguran...Za Obucinu ne znam ali cini mi se da ga nema u juniorima. Izgleda da se i on ufatio nogezaboljisportuBiH je napisao/la:Da se ponovim. Zna li iko insajderi odgovoriti na neko od ovih pitanja?zaboljisportuBiH je napisao/la:Neki dan sam negdje pročitao da je Osmanović kadetski reprezentativac prešao u Slaviju. Zna li iko što? Jesu li to naši procijenili da ima boljih ili se mali nešto naljutio.ipetm je napisao/la:Kadeti i juniori ruše sve pred sobom
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... obom/6402/" onclick="window.open(this.href);return false;
Također, drago mi je za Pehilja što je dobro odigrao. Nadam se da će se nekad vratiti u Želju i da će postati dobar igrač. Ovo je i bolje za njega da igra jer očigledno se izborio za mjesto u Zvijezdi a pitanje je koliko bi to mogao u Želji trenutno, mada mi baš nije ni jasno što je on izvukao deblji kraj. MOžda ni ja ne znam sve ali mladima se nekad nešto mora i oprostiti pogotovo što mi on nije nikad djelovao kao neko problematičan. Onim suzama me kupio, a čim ga je Osim toliko držao i on je mislio da mali vrijedi. I na kraju da pitam jel skontao iko šta bi sa onim Alibašićem i sa Obućinom i kakav je ovaj Fejzić iz Radnika što je došao.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Tekst je za 10. Svaka čast autoru teksta.Zeman je napisao/la:Ko ima cajta i ne mrzi ga čitati: šta to navijač(i) Middlesbrouga i Želje imaju zajedničko...
U novi boj ...
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Sad kupite Asmira Avdukica,odlican golman,i mirni ste sa titulama 10 godina.Southboy je napisao/la:Osim neočekivanog remija s Radnikom na domaćem terenu, navijači sarajevskog Željezničara meč s bijeljinskim sastavom pamtit će i po povredi prvog golmana Adnana Hadžića koji je sredinom drugog poluvremena teren napustio nakon sudara s protivničkim fudbalerom Marko Obradovićem.
AFERIM.....
Keep walking.
Legenda koja je stvorila/napravila mnogo nasih igraca na sljaci.ipetm je napisao/la:Vasilije Radović posjetio omladinski pogon
Da nam je sad ovakvih ljudi u mladjim kategorijama kamo srece.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sto ce nam Avduka pored Hadzica ?Cautinho je napisao/la:Sad kupite Asmira Avdukica,odlican golman,i mirni ste sa titulama 10 godina.Southboy je napisao/la:Osim neočekivanog remija s Radnikom na domaćem terenu, navijači sarajevskog Željezničara meč s bijeljinskim sastavom pamtit će i po povredi prvog golmana Adnana Hadžića koji je sredinom drugog poluvremena teren napustio nakon sudara s protivničkim fudbalerom Marko Obradovićem.
AFERIM.....
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
U danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce Amar odluciti hoce li ostati i na kojoj poziciji poslije Zrinjskog. U smislu da ovi rezultati nece uticat na njegovu odluku da li ostaje ili ne.
Nikola Tesla!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.