Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Koja katastrofa sinoć, nadam se da će se ekipa oporavit do nedjelje inače.....
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakav ti ovo avatar covjek namjesti?SirAlexFerguson je napisao/la:Koja katastrofa sinoć, nadam se da će se ekipa oporavit do nedjelje inače.....
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Mi smo se kladili ko će pobijediti sinoćSaltCityAttack je napisao/la:kakav ti ovo avatar covjek namjesti?SirAlexFerguson je napisao/la:Koja katastrofa sinoć, nadam se da će se ekipa oporavit do nedjelje inače.......pa izradio te nije ovdje kraj serije ima jos daleko je ovo od kraja serije
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista ti mu podvali sad Jamesa ali u dresu Cavsa to ce ga sigurno vise peci, jer ga mora ponovo gledati u dresu kluba za koji navija 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Giallorossi
- Kontakt:
Indiana ovo dobija, pa vi vidite
Ne mozes ti sa 2,3 igraca(James, Wade, Chalmers) pobjedit jednu ekipu kao Indianu.
@SirAlexFerguson zar ti josh imas obraza javljati se na ovom forumu(balijskom po tvom seljackom razmisljanju?). Nije ti bilo dovoljno ustasko orgijanje na tekmi pa ovde nastavio. Znas o cemu pricam.
@SirAlexFerguson zar ti josh imas obraza javljati se na ovom forumu(balijskom po tvom seljackom razmisljanju?). Nije ti bilo dovoljno ustasko orgijanje na tekmi pa ovde nastavio. Znas o cemu pricam.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- bear grylls
- Kontakt:
Lebron je sinoc bio ocajan u drugom u jednom trenutku sutirao 1 od 7 a onda pogodio par suteva kad je tekma bila rijesena. Smijesna sinoc predstava wade ne znam do prosle godine ne bi mogao zamisliti njega da ima ovakve utakmice a onda ona serija sa chikagom pa ova tekma. Da su to utakmice regularnog dijela bilo bi mi svejedno ali ovako. Gdje je onaj d wade iz 2006L-Train je napisao/la:Smjesno svega mi,sinoc smo izgledali kao razbijena vojska sa razbijenim Wadeom na celu.Pokusavanje u 2 p da se razigra Wade i uzimanje bespotrebnih suteva da bi nesto ubacio nas je kostalo da nam se ljudi brzo odljepe,onda svadja sa trenerom i Bog zna da nije bilo suigraca Wade bi ga mozda i udario,ne branim Spoelstru (jedan od nagorih trenera u NBA)ali nije ti niko kriv sto ne mozes bure da pogodis.Sta reci dalje za Shanea koji je uzeo 7 suteva za 3 poena i treba li uopsote reci da nije niti u jednom slucaju bio blizu kosa,Miller isto tako kroz citavu seriju ocajan,pod kosem ne mozemo parirati u skoku Indiani,jedina svjetla tacka sinoc je Mario pored standardnog LeBrona koji ne moze da vuce cijelu momcad svih 48 minuta.
da,u 2 poluvremenu svi su bili manje-vise ocajni,Wade je svojim postupcima na parketu i van njega ucinio ekipu jos nervoznijom i na kraju smo bojim se izgubili puno vise od utakmice.Samopouzdanje i hemija u ekipi su trenutno na vrlo niskim granama,imas trenera koji nema nikakvog autoriteta,a gledam i po raznim forumima se pocelo pisati o klanovima unutar ekipe,mislim da su cak odnosi LeBrona i Wadea daleko od idelanih,ustvari poprilicno sam siguran da je tako.Naravno u javnost ce ici sasvim neka druga prica,a unutar ekipe je rasulo (barem trenutno),vidjecemo sta ce se desiti u sljedeceim utakmicama i mozemo li se izdignuti iznad svega,ako ispadnemo mislim da ce biti vrjeme da pogledamo istini u oci,mozda ce to biti kraj zvjezdanog Miamia,a ne iskljucujem ni opciju da LeBron ili Bosh napuste klub.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- bear grylls
- Kontakt:
http://espn.go.com/blog/truehoop/miamih ... are-outing" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
fakat sam kontao da je wade ljudina, ali izgleda da ga je lebron malo pokvario
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Zar si mislio da je jos covjek nakon proslogodisnjeg ismijavanja Nowitzkog ?Carlo je napisao/la:fakat sam kontao da je wade ljudina, ali izgleda da ga je lebron malo pokvario
Inace mislim ukoliko ove godine ne uzmu titulu da ce se dogoditi raspad velike trojke, a isto tako ne bi bio u kozi Jamesa u tom slucaju jer ce ga mediji razapeti.
No nije ovdje jos nista gotovo, tek je 2-1 za Pacerse, ali iako izbace Pacerse i Boston, tesko mogu sta uraditi protiv Spursa ili Thundera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Realno tesko mozete do 2. pobjede
Jaki smo ko NATO!
@ Admir_Sa jel nas malo dvojica za otvaranje teme?
@ Admir_Sa jel nas malo dvojica za otvaranje teme?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
ma jeste
mozda nakon play offa bude novih fanova, al kako ih ovaj sk ili ko vec odlucuje favorizuje u prenosima regularne sezone dobro je da se uopste zna da postoji neka indiana
majami nas jedino moze dobiti odbranom koju znaju igrati, al da je igraju min 35min i da ona dvojica ludaka budu na 30+ odnosno 25+ poena
mozda nakon play offa bude novih fanova, al kako ih ovaj sk ili ko vec odlucuje favorizuje u prenosima regularne sezone dobro je da se uopste zna da postoji neka indiana
majami nas jedino moze dobiti odbranom koju znaju igrati, al da je igraju min 35min i da ona dvojica ludaka budu na 30+ odnosno 25+ poena
nema potpisa
4 utakmica ce biti prava poslastica za gledati...Miami je na velikom testu....radujem se novom gledanju Hibberta ..stvarno fino igra....
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Ova sinoc je bila bitna ali ne i kljucna.Kljucna j ova 4. ako Miami izgubi ispali su jer oni nemaju ugraca mentalno jakog i sa m..... da preuzme stvar u svoje ruke.adriano_leite je napisao/la:Zar nije ova sada bila kljucna? Haman svaka kljucna nakon zijana hahahahha.Ibisevic82 je napisao/la:Ova je pusiona.Sledeca je kljucna.Ako nas pobijede bice 4-1 ili 4-2 a ako mi uspijemo izvuci 2-2 onda smo opet u prednosti.Poslije prosle utakmice mislio sam da ne mozemo gore odigrati ali evo razuvjerio sam se veceras.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Indiana Pacersi su uspjeli povesti u seriji protiv Miamija s 2-1 i pred sobom imaju u Indianapolisu utakmicu za velikih 3-1. U Miamiju je lagano zavladala panika, potpuno nekarakteristično je otkazan trening kao i druženje s novinarima...
U NBA ligi se puno polaže na odnose s navijačima i medijima te mediji imaju određeno vrijeme za kontakte s igračima i strukom. Potpuno nekarakteristično je otkazati druženje s novinarima ili trening, a kada se dogodi oboje, jasno je kako se događa nešto veliko.
U slučaju Miami Heata to "veliko" je vodstvo Indiane 2-1 u seriji uoči vrlo važne četvrte utakmice, ali još više stanje u momčadi Heata. Treću utakmicu su odigrali kriminalno, posebno se to odnosi na Dwyanea Wadea, ne mogu zbog ozljede računati na Chrisa Bosha i nalaze se u vrlo teškoj situaciji, a samo jedan rezultat se priznaje ove sezone - naslov prvaka.
Stoga je trener Erik Spoelstra odlučio otkazati i trening i druženje s novinarima kako bi igračima dao potreban mir uoči ove važne utakmice. U nedjelju će odraditi lakši trening uoči susreta, no vremena za medije neće biti.
Za Spoelstru je ovo vrlo važna utakmica jer bi ispadanje Miamija za njega značio i odlazak s klupe. Iako je u NBA ligi sve moguće, Indiana bi se s 3-1 našla u predobroj situaciji i uzdrmani Miami bi se teško vratio.
Koliko je nervoza velika, svjedoči i žestok verbalni okršaj Wadea i Spoelstre tijekom minute odmora u trećoj četvrtini prošle utakmice nakon kojeg su Udonis Haslem i Juwan Howard morali smirivati zvijezdu Miamija da ne bi došlo do neugodnijeg incidenta. Spoelstra je vrlo brzo smirio situaciju tvrdeći kako je sve u redu. "Dwyane i ja smo ovdje već jako dugo. Prošli smo sve zajedno praktički od početka i, vjerujte, sve je u redu. Nije se dogodilo ništa, u glavama nam je samo četvrta utakmica i takva 'napaljenost' je samo dobrodošla."
"Napaljenost" ili nervoza, nazovite to kako želite, ali je očito kako u Miamiju stvari baš i ne idu kako se očekivalo. Četvrta utakmica je ključna, Chris Bosh neće igrati, a vrlo je upitno hoće li moći Mario Chalmers. Wade i James će imati sve na svojim leđima, ovaj put nema mogućnosti za teški podbačaj kakav je Wade imao u trećoj utakmici.
U NBA ligi se puno polaže na odnose s navijačima i medijima te mediji imaju određeno vrijeme za kontakte s igračima i strukom. Potpuno nekarakteristično je otkazati druženje s novinarima ili trening, a kada se dogodi oboje, jasno je kako se događa nešto veliko.
U slučaju Miami Heata to "veliko" je vodstvo Indiane 2-1 u seriji uoči vrlo važne četvrte utakmice, ali još više stanje u momčadi Heata. Treću utakmicu su odigrali kriminalno, posebno se to odnosi na Dwyanea Wadea, ne mogu zbog ozljede računati na Chrisa Bosha i nalaze se u vrlo teškoj situaciji, a samo jedan rezultat se priznaje ove sezone - naslov prvaka.
Stoga je trener Erik Spoelstra odlučio otkazati i trening i druženje s novinarima kako bi igračima dao potreban mir uoči ove važne utakmice. U nedjelju će odraditi lakši trening uoči susreta, no vremena za medije neće biti.
Za Spoelstru je ovo vrlo važna utakmica jer bi ispadanje Miamija za njega značio i odlazak s klupe. Iako je u NBA ligi sve moguće, Indiana bi se s 3-1 našla u predobroj situaciji i uzdrmani Miami bi se teško vratio.
Koliko je nervoza velika, svjedoči i žestok verbalni okršaj Wadea i Spoelstre tijekom minute odmora u trećoj četvrtini prošle utakmice nakon kojeg su Udonis Haslem i Juwan Howard morali smirivati zvijezdu Miamija da ne bi došlo do neugodnijeg incidenta. Spoelstra je vrlo brzo smirio situaciju tvrdeći kako je sve u redu. "Dwyane i ja smo ovdje već jako dugo. Prošli smo sve zajedno praktički od početka i, vjerujte, sve je u redu. Nije se dogodilo ništa, u glavama nam je samo četvrta utakmica i takva 'napaljenost' je samo dobrodošla."
"Napaljenost" ili nervoza, nazovite to kako želite, ali je očito kako u Miamiju stvari baš i ne idu kako se očekivalo. Četvrta utakmica je ključna, Chris Bosh neće igrati, a vrlo je upitno hoće li moći Mario Chalmers. Wade i James će imati sve na svojim leđima, ovaj put nema mogućnosti za teški podbačaj kakav je Wade imao u trećoj utakmici.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Fali Bosh, James i Wade mogu igrati jedan bez drugog, ali bez Bosha ne mogu ni ofanzivno ni defanzivno, ne mogu igrati plays koji im lako ide kad je Bosh tu. 15-1 su bez Wade-a ove sezone a 4-7 bez Bosha. Plus ih Indiana ubi pod kosem.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- bear grylls
- Kontakt:
Veceras mora wade da reaguje nema vise ako izgubimo sad gotovo je i sav ce bijes pasti na njega. Ocekujem trijumf uz daleko bolju odbranu ovo nam je zadnji voz.
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Nadam se pobjedi ocekujem poraz.Nista me vise ne moze iznenaditi.Cak i da prodjemo Indianu to je najvise sto mozemo.
miami,to uzima bez problema.
Budi tu, da zajedno komentarisemo.bear grylls je napisao/la:Veceras mora wade da reaguje nema vise ako izgubimo sad gotovo je i sav ce bijes pasti na njega. Ocekujem trijumf uz daleko bolju odbranu ovo nam je zadnji voz.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.