I Zoran Kokot je zabio Ferencvarosu.DrFilgud je napisao/la:Zabi ga Hodzic u derbiju!
Konacno, inace dobru tekmu igra.
Armin Hodžić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Armin Hodžić
-
- Kontakt:
Gol u prijateljskoj danas. Hajde aBd da ga krene. 

Vrijeme defitivno prekrižiti ovog, ne može da se izbori za mjesto ispred Šćepovića. Zamalo pa manje igra u Vidiju nego u Dinamu 

Eto odmah ga zvati s obzirom u kakvoj su nam formi ostali napadaci!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Gol.
napokon dzeko dobio konkurenciju 

Trenutno najbolji strijelac madzarske lige.
On ima dobar njuh za gol...ucesce u igri nula poena.
A opet kad ga se sjetim u Japanu kad je igrao uz Djurica, kao poluspic fakticki, druga prica je bila.
Mislim da bi mu ta uloga najvise odgovarala, ali danas gotovo niko ne igra s 2 klasicna napadaca.
U svakom slucaju drago mi je da se vratio...valjda mu ovi golovi podignu samopouzdanje i pomognu...sta ono rekose, bh Aguero, Icardi.

On ima dobar njuh za gol...ucesce u igri nula poena.
A opet kad ga se sjetim u Japanu kad je igrao uz Djurica, kao poluspic fakticki, druga prica je bila.
Mislim da bi mu ta uloga najvise odgovarala, ali danas gotovo niko ne igra s 2 klasicna napadaca.
U svakom slucaju drago mi je da se vratio...valjda mu ovi golovi podignu samopouzdanje i pomognu...sta ono rekose, bh Aguero, Icardi.

"Bivši napadač Željezničara i Dinama je u igru ušao u 61. minuti, da bi u 82. minuti zabio gol vrijedan tri boda."
armin igrao od pocetka a u toj 61. HADZIC JE IZASAO
ne znaju ni procitat sa rezultati
armin igrao od pocetka a u toj 61. HADZIC JE IZASAO

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mora bit na sledecem spisku.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Trenutno od svih nasih napadaca Hodzic je u najboljoj formi
,napokon je proradio opet 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
da li bi 20-25 golova bilo dovoljno za transfer u bundesku?uz eventualno plaman ekipe medju 3
Kad se iz Dinama nije mogao prodati u Bundesku, a imao je odličnu statistiku, teško je očekivati da to uradi iz Mađarske ligeAirRamiz je napisao/la:da li bi 20-25 golova bilo dovoljno za transfer u bundesku?uz eventualno plaman ekipe medju 3

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Je li se šta promjenilo u njegovoj igri od čuvene analize

Dinamo je dobio Slaven Belupo u prvom kolu nastavka prvenstva, i to baš Hodžićevim golom. Samo, Dinamo se mučio stvoriti šanse usprkos tome što je imao 68 posto lopte u nogama i 769 pokušanih dodavanja s 87 posto uspješnosti. Jalova dominacija je postala mučenje, a Hodžić je u tom mučenju imao samo 16 dodavanja, 14 neuspješnih duela, 0/7 zračnih duela i 0/4 ključna dodavanja. Zapravo, sve do samog gola je Hodžić bio igrač manje. Protiv Cibalije je zabio dvaput, a novom mučenju od igre je pomogao s 11 dodavanja, 0/1 ključnih pasova, 0/4 zračna duela, 4/12 duela i dva udarca iz igre. Opet, od 94 minute koliko je odigrao, Hodžić je igračem manje bio barem 92.
Hodžić trpa i mogao bi nastaviti trpati kako mu bude raslo samopouzdanje svakim idućim golom. Tip je rođeni golgeterski talent, kojem je zabijanje golova instinkt. Zapravo, svojim je golovima zadržao Dinamo u utrci za naslov prvaka. Samo, postoji jedan problem – Hodžić je dinosaur.
Ne pričamo nužno o domaćem prvenstvu u kojem Dinamu u većini utakmica nije prevelik uteg imati takav neaktivan tip igrača sve dok zabija golove. Međutim, za Europu će i Dinamu i Hodžiću trebati više.
Statični napadači koji ne sudjeluju u igri do same završnice, ili napadači koji ne mogu primiti dugu loptu iz obrane i odložiti je suigraču, više ne prolaze. Jednostavno, takva vrsta napadača je izumrla.
Cutrone za siromasne
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
ne trci ni messi vise od 7km
guardiola ratuje sa aguerom zbog toga
ako zelis gol-igraca naces nacina da ga ukomponujes....dzaba ovim krampama sto trce kad nemaju talenta da zavrse....takvih koliko ti Bog hoce po njemackoj.....a mozda ni te stvari vezano za trku nisu beznadezne

ako zelis gol-igraca naces nacina da ga ukomponujes....dzaba ovim krampama sto trce kad nemaju talenta da zavrse....takvih koliko ti Bog hoce po njemackoj.....a mozda ni te stvari vezano za trku nisu beznadezne
kad skontam, valjalo bi ga sa dzekom upariti, ovaj ima sve ovo ostalo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sirBobbyMoore i 8 gostiju.