Prosle godine bi ovi brojevi nrona bili dovoljni da bude 2-1, u korist cle ili bi gubili 2-1 pred game 4, nebi bilo 3-0 sigurno, ove nije dovoljno jednostavno.Makaveli je napisao/la:za mene ovakav razvoj tjera me da razmisljam o tome sta je to bilo proslo finale ....
onaj golden state jeste slabiji od trenutnog za durantovov faktor...ali sigurno je bolja ekipa od ovog klivlanda....ljudi su u prve dvije kuci raskucali cle...
cetvrtu ih izdominirali cistim kvalitetom ...i onda magicno nestali.....kasnije su na ovoj stranici krenule racionalizacije nakon poraza...
kako je u stvari klivlend podjednaka ili cak i bolja ekipa....ove godine se cak ponadali da su mozda i bolji u mjeri da lagano pobjedjuju...
medjutim...mislim da je daleko interesatnije pitanje...kako se kretao taj razmak u kvalitetu u tri godine....
proslovodisnji rekordni gsw je bila ekipa koja je puno kvalitetnija...onakav kari i ostali iz rs...igra koja se kompleksno i kontrolisano smisleno razvija u svim elementima ...pa zar pnr u beskonacnost moze da pobijedi onog nivoa sa bogutom koji je prema rijecima analiticara i saigraca bio nezamjenjiv aktivni uzrok stvaranja onakve ekipe....bez obzira na slabog barnsa.....
meni je jedina zagonetka proslo finale....sta amplitude rezultata govore o kvalitetu ...
Za ovo ostalo steta bi bilo kad nebi osto u kosarci nakon zavrsetka karijere, ali da se bas bavi ozbiljnim poslom trener/gm, njegov bbiq je prevelik da samo ode u mirovinu.