Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mi ne znamo dati gol, ne znam kako rijesit taj problem
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Martinelli je zreo za klupe podhitno.
Tierneya vratit s posudbe umjesto ovog žutog bogalja podhitno u Januaru već.
Tierneya vratit s posudbe umjesto ovog žutog bogalja podhitno u Januaru već.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Martinelli, Zinchenko, White, Saka svi van forme. Iskreno samo nas dobra struktura drzi u igri i u vrhu tabele. Ovo sto oni igraju je amaterizam veci dio sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Opustite se momci idu tri komada u nastavku
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni je bila najfascinantnija scena kad su bukvalno pomaknuli frame unaprijed i onda se vidio vrh lopte
Msm realno boli me qurac za ovim golom, nego ovo sto mi igramo naprijed je za šamaranja
Meni nije jasno zašto nema neke rotacije kad neko ispadne iz forme - ESR, Partey i Nelson, pa Nketija takodjer, kad već ne ide sa udarnom postavom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa to je bio bukvalno dokaz da je lopta vani. Ja sam mislio da ce taj frame bit odlucujuci jer je bilo ocito da je lopta vani. Na prvu sam mislio da je unutra jer su bas taj drugi frame zaustavili, ali cim su vratili jedan nazad vidjelo se da je lopta cijelim obimom izasla van terena.
Nego, kao sto kazes, yebes to. Ono sto brine je realizacija i losa forma cijele ekipe osim Salibe, Gabriela i Ricea. Sve ostalo je u ambisu. Trossard i Martinelli su najvise grohnuli. Neprepoznatljiva su nam dva najdirektnija igraca.
Nego, kao sto kazes, yebes to. Ono sto brine je realizacija i losa forma cijele ekipe osim Salibe, Gabriela i Ricea. Sve ostalo je u ambisu. Trossard i Martinelli su najvise grohnuli. Neprepoznatljiva su nam dva najdirektnija igraca.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ma nek nas trpaju, ne zasluzujemo bod veceras
Auf golcine, neka neka. Ne krivim odbranu ni 1%. Nabijem na qurac sve i jednog ofanzivca
- AshburtonG
- Kontakt:
Vjecni luzeri 
vadi ovog Jesusa, favelaš koji ne može da ima uticaj na igru ni 5%
saka i tebe nabijem na qrac, kao da igramo sa igracem manje
saka i tebe nabijem na qrac, kao da igramo sa igracem manje
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 28 dec 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Arteta da je menadzer sad bi npr izmijenio sve napadace
Martinelliju je jedino ostalo da zabije autogol, pa on dodavanje ne moze odigrati
kako je Jesus beskoristan u picku materinu
**** li ti svu familiju mutavu
**** li ti svu familiju mutavu
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 28 dec 2023, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trener je katastrofalan.
Cijela ekipa osim stopera i Ricea ne može sastavit dva pasa već 3 utakmice a on ništa ne radi.
Yebem ja Jesusu sve što postoji.Kad ćeš ti jarane uć u formu više ?
Cijela ekipa osim stopera i Ricea ne može sastavit dva pasa već 3 utakmice a on ništa ne radi.
Yebem ja Jesusu sve što postoji.Kad ćeš ti jarane uć u formu više ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovom liku treba otkaz dat nakon tekme. Pa bazen ne moze pogodit 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.