Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Tako je, Stanimale
Break u vrlo važnom trenutku, možda čak i ključnom za meč.

Tako jeeeee majstore. 

Strašan BH down-the-line. Strašan.
Međutim, želim podvući da je Wawrinka i dalje veoma ranjiv, pogotovo psihički. A to neke neuobičajene (dobro, za njega su uobičajene
) greške krajem seta potvrđuju.
Međutim, želim podvući da je Wawrinka i dalje veoma ranjiv, pogotovo psihički. A to neke neuobičajene (dobro, za njega su uobičajene

Ovaj momentum se mora iskoristiti. Tsonga se raspada jer ga Wawa ubija backhandom. Čak je i na mreži prilično siguran, što je rijetkost za njega.
Do kraja samo treba držati servis i ne trošiti se previše na protivnički servis.
Btw, pa kakav inside-out BH, šta je ovo!?
Do kraja samo treba držati servis i ne trošiti se previše na protivnički servis.
Btw, pa kakav inside-out BH, šta je ovo!?

Sta je sve ispogadjao Stan u ova tri gema, ovo ne smije propustiti sve ima u svojim rukama.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Uh, dobro je.
Mogao je ovaj drugi gem i lakše, ali i ovako je odlicno.
Koji BH.
Mogao je ovaj drugi gem i lakše, ali i ovako je odlicno.
Koji BH.

Svaka ti dala, majstore.
Izrešetao je Tsongu samo tako, s oba krila podjednako dobro. Njegovo današnje BH izdanje je jedno od najboljih koje sam gledao u posljednjih par godina.

Izrešetao je Tsongu samo tako, s oba krila podjednako dobro. Njegovo današnje BH izdanje je jedno od najboljih koje sam gledao u posljednjih par godina.
Bravo Stan, svaka cast, strašan match.
Sad babo na teren.

Sad babo na teren.

Posljednji poen na mreži je bio svojevrstan omaž WTF meču protiv Federera. 

Odlican mec Wawrinke, i sada GOAT ima priliku da pobjedom da sebi obezbijedi naslov koji mu jedini u karijeri nedostaje...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ko prenosi?
Izgleda samo Sport Klub od naših kanala. Meni je na streamu britanski Eurosport 2 i tu gledam.DukeOfWellington je napisao/la:Ko prenosi?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo sad vidim da prenosi SK2, dakle za mene ništa.Claus je napisao/la:Izgleda samo Sport Klub od naših kanala. Meni je na streamu britanski Eurosport 2 i tu gledam.DukeOfWellington je napisao/la:Ko prenosi?
Nemaš SK ili ne želiš gledati na SK ?DukeOfWellington je napisao/la: Evo sad vidim da prenosi SK2, dakle za mene ništa.
Federer previše pasivan na FH, pogotovo je inside-out nedorečen i nedovoljno dubok. Inside-in je za sada dobar, ali generalno se vidi da RF nije trenirao kako treba i da je daleko od nivoa iz Londona.
Odvratni Francuzi.
Naravno, sve greške su rezultat lošeg kretanja, a loše kretanje je uzrokovala povreda leđa, koja je došla u ubjedljivo najgorem trenutku za Rogera.
Bojim se da će meč biti jednosmjerna ulica, Monfilsa je ponijela atmosfera i previše je dobar da bi propustio ovakvu priliku da obraduje naciju.

Naravno, sve greške su rezultat lošeg kretanja, a loše kretanje je uzrokovala povreda leđa, koja je došla u ubjedljivo najgorem trenutku za Rogera.

Ma nema od njega ništa. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.