Prva sezona fantazija i onda u drugoj katastrofa. Bukvalno sam ugasio na prvoj epizodi druge sezone.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A treca?Bundesliga je napisao/la: ↑04 feb 2023, 10:20True Detective, prva sezona masterpiece, druga da te Bog sačuva. Doduše jesu zamijenili glumce ali opet![]()
Daj još koju
Treću nisam ni gledaoSveti je napisao/la: ↑04 feb 2023, 16:02A treca?Bundesliga je napisao/la: ↑04 feb 2023, 10:20True Detective, prva sezona masterpiece, druga da te Bog sačuva. Doduše jesu zamijenili glumce ali opet![]()
![]()
Treća bolja od druge, ali razvodnjena previše. Prva je uistinu masterpiece.Sveti je napisao/la: ↑04 feb 2023, 16:02A treca?Bundesliga je napisao/la: ↑04 feb 2023, 10:20True Detective, prva sezona masterpiece, druga da te Bog sačuva. Doduše jesu zamijenili glumce ali opet![]()
![]()
Ja planiram pogledat True Detective nakon sto zavrsim Ozark ali iskljucivo prvu sezonu. Ponajvise zbog glumacke postave.Bundesliga je napisao/la: ↑04 feb 2023, 10:20True Detective, prva sezona masterpiece, druga da te Bog sačuva. Doduše jesu zamijenili glumce ali opet![]()
Ma pogledaj, prva sezona je vrh. Nećeš se pokajati sekunde.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑07 feb 2023, 09:56Ja planiram pogledat True Detective nakon sto zavrsim Ozark ali iskljucivo prvu sezonu. Ponajvise zbog glumacke postave.Bundesliga je napisao/la: ↑04 feb 2023, 10:20True Detective, prva sezona masterpiece, druga da te Bog sačuva. Doduše jesu zamijenili glumce ali opet![]()
Pa, oko izuvanja cipela je više stvar ukusa, šta ko vidi, traži, doživljava...već sam stavljao dosta evropskih serija kao preporuku pa možeš vidjeti te postove. Mislim da za večinu važi da su dobre ili vrlo dobre serije. Ako ne nađeš ništa pogledaću još neke koje nisam postavljao.