EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la geronimo » 09 okt 2010, 23:19

Denizmare je napisao/la: Dakle realne sanse postoje,ne treba ocajavati.
šanse, realne ili ne, postoje. na očaj nas navodi loša sudbina sa prethodnih kvala. ali, mi ili pjevamo (bez razloga) ili očajavamo (sa razlogom?) :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 okt 2010, 23:23

Mi jako, jako trebamo dobrog strucnjaka, i to iz inostranstva, koji nece ubacivati emocije u posao, s kim je dobar, los, ko je ime u ekipi, ko nije..onaj koji to zasluzi po formi neka igra.
Treba nam neko ko ce balansirati kvalitet, i trku, i to je najbitnije!

Po meni, Misimovic nema mjesta u ekipi, tu treba da igra Ibricic, ili Medjunanin, dok u igru treba ubaciti jos jednog radnika koji bi kompenzirao izlete Lulica, ili Mujdze.
Ne znam koliko su ostali primjetili, ali je cinjenica da se samo 3 imena trude u zadnje 2 utakmice, to su Lulic, Mujdza, i naravno Pjanic.
Ova dvojica prvih su odnedavno tu, i trude se, rade, ne glume zvijezde, i hoce da se nametnu, i ubuduce prodaju naravno..dok Pjanic jos mlad, i odgajan po zapadnom sistemu, jako se trudi u ekipi.

Ostali misle da su extra zvijezde, zarade milion eura, i redovno su u Sa, i ostalim gradovima po BiH, tu glume face, napijaju se, i prosipaju svoje malogradjanstvo.
Mozda ce neko reci da pretjerujem, ili da sam zavidan, sto nije tacno,..samo sam objektivan, i ocekujem kao gradjanin ove zemlje, i navijac repke da ako neko od njih nema vise namjeru da se trudi, da to i kaze javno.

U jednom trenutku Spahic pokazuje Pjanicu da suti, hahahah, prstom ono, kao da je ovaj reprezentativac druge zemlje, a ne ponajbolji igrac repke, i to se desilo kada je Misimovic uzeo loptu da puca, a zna da ne zna, Pjanic je daleko najbolji u tome.
Ne znam kako Spahicu, igracu malog Montpelliera nije jasno da on nikada nece napraviti karijeru kakvu je do sada Pjanic napravio sa svojih 20 godina, i nikada nece stati na Santiago Bernabeu, a kamoli potopiti taj klub koji cesto vjerovatno na Play Stationu uzima.

Ne mogu da vjerujem da je Susic toliko retardiran, i jadan, i nadasve bez karaktera, da ne moze posloziti neke stvari, i pokazati ko je glavni tu, i dopusta da se omalovazavaju nasi najbolji igraci, a to Pjanic definitivno jeste.
Po mom skromnom misljenju, tom momku dati kapitensku traku, i citav sastav iznova praviti, i to ubaciti Seferovica, Hajrica(ovi bi se definitivno odazvali pozivu u A selekciju),Besica, Corica, Vladavica, Bunozu, SUbasica..a, neke od umisljenih poluigraca lagano pozdraviti!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2010, 23:27

Trenutno...

1. Francuska 6
2. Albanija 5
3. Bjelorusija 5
4. BiH 4
5. Rumunija 2
6. Luxemburg 1

Evo neka moja prognoza utakmica do kraja i kako bi tabela mogla izgledati.

12/10/2010 Belarus - Albania 1
12/10/2010 France - Luxembourg 1
25/03/2011 Luxembourg - France 2
26/03/2011 Bosnia and Herzegovina - Romania X
26/03/2011 Albania - Belarus 1
29/03/2011 Romania - Luxembourg 1
03/06/2011 Romania - Bosnia and Herzegovina 1
03/06/2011 Belarus - France 2
07/06/2011 Bosnia and Herzegovina - Albania 1
07/06/2011 Belarus - Luxembourg 1
02/09/2011 Belarus - Bosnia and Herzegovina X
02/09/2011 Albania - France 2
02/09/2011 Luxembourg - Romania 2
06/09/2011 Romania - France 2
06/09/2011 Bosnia and Herzegovina - Belarus 1
06/09/2011 Luxembourg - Albania 2
07/10/2011 France - Albania 1
07/10/2011 Romania - Belarus 1
07/10/2011 Bosnia and Herzegovina - Luxembourg 1
11/10/2011 France - Bosnia and Herzegovina 1
11/10/2011 Albania - Romania 2

1. Francuska 27
2. Rumunija 17
3. Bosna i Hercegovina 15
4. Bjelorusija 12
5. Albanija 11
6. Luksemburg 1

E sad, tesko da ce francuzi sve do kraja pobjediti kao sto sam ja racunao. Sigurno ce negdje kiksati i to ce dosta promjeniti stanje na tabeli.
Sto se tice nas, mozda sam malo previse pesimistican ali ovo su moje prognoze prema trenutnoj formi i rezultatima. Rumuni ce nam znaci biti najveci protivnici a protiv njih igramo sljedecu utakmicu. Mislim da ce poslije toga mnoge stvari biti jasnije.

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 09 okt 2010, 23:33

aqarius je napisao/la:Bravo Amar 14,da te ne citiram ali u većini se slažem.Nemamo mi vrhunske igrače a još manje igraju u vrhunskim ligama.Koliko god mi njih voljeli nisu oni u rangu Drogbe,Runija ,Xavija,Terija itd...Faktički nemamo ni na jednoj poziciji extra igrača.E sada je druga stvar da li se to može nadoknaditi trkom,zalaganjem....požrtvovanošću...Izgleda da ne može.Neko reče da Rumuni večeras nisu ništa napravili.Mi izgleda nismo gledali istu utakmicu,koliko proigravanja,centaršuteva,šuteva ...dobrih šansi e sadašto su izblokirani u odutnom trenutku,neke fulali itd....nije isto kao kada imaš jedan šut sa 40 m. i to iz slobodnjaka.

dragi moj aqarius to sto ti druze pominjes trka...zalaganje...pozrtvovanost....cast i ponos i zelja za nacionalnim dresom i grbom to je za nas totalna nepoznanica jer mi to nemamo u genima ne znam koliko si star ali ako se vratis unazad na ove prijasnje generacije vidjeces da je ovo samo nastavak onog sto smo zadnjih godina gledali prije ove velike :D :D :D generacije ista krv jarane tece i kod ovih vjeruj mi ista je to skola isti putevi kojim su i oni isli
to je nazalos nasa realnost :cry: :cry: :cry:

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 09 okt 2010, 23:37

velez_mostar je napisao/la:Mi jako, jako trebamo dobrog strucnjaka, i to iz inostranstva, koji nece ubacivati emocije u posao, s kim je dobar, los, ko je ime u ekipi, ko nije..onaj koji to zasluzi po formi neka igra.
Treba nam neko ko ce balansirati kvalitet, i trku, i to je najbitnije!

Po meni, Misimovic nema mjesta u ekipi, tu treba da igra Ibricic, ili Medjunanin, dok u igru treba ubaciti jos jednog radnika koji bi kompenzirao izlete Lulica, ili Mujdze.
Ne znam koliko su ostali primjetili, ali je cinjenica da se samo 3 imena trude u zadnje 2 utakmice, to su Lulic, Mujdza, i naravno Pjanic.
Ova dvojica prvih su odnedavno tu, i trude se, rade, ne glume zvijezde, i hoce da se nametnu, i ubuduce prodaju naravno..dok Pjanic jos mlad, i odgajan po zapadnom sistemu, jako se trudi u ekipi.

Ostali misle da su extra zvijezde, zarade milion eura, i redovno su u Sa, i ostalim gradovima po BiH, tu glume face, napijaju se, i prosipaju svoje malogradjanstvo.
Mozda ce neko reci da pretjerujem, ili da sam zavidan, sto nije tacno,..samo sam objektivan, i ocekujem kao gradjanin ove zemlje, i navijac repke da ako neko od njih nema vise namjeru da se trudi, da to i kaze javno.

U jednom trenutku Spahic pokazuje Pjanicu da suti, hahahah, prstom ono, kao da je ovaj reprezentativac druge zemlje, a ne ponajbolji igrac repke, i to se desilo kada je Misimovic uzeo loptu da puca, a zna da ne zna, Pjanic je daleko najbolji u tome.
Ne znam kako Spahicu, igracu malog Montpelliera nije jasno da on nikada nece napraviti karijeru kakvu je do sada Pjanic napravio sa svojih 20 godina, i nikada nece stati na Santiago Bernabeu, a kamoli potopiti taj klub koji cesto vjerovatno na Play Stationu uzima.

Ne mogu da vjerujem da je Susic toliko retardiran, i jadan, i nadasve bez karaktera, da ne moze posloziti neke stvari, i pokazati ko je glavni tu, i dopusta da se omalovazavaju nasi najbolji igraci, a to Pjanic definitivno jeste.
Po mom skromnom misljenju, tom momku dati kapitensku traku, i citav sastav iznova praviti, i to ubaciti Seferovica, Hajrica(ovi bi se definitivno odazvali pozivu u A selekciju),Besica, Corica, Vladavica, Bunozu, SUbasica..a, neke od umisljenih poluigraca lagano pozdraviti!!!

sve potpuno tacno nemam sta dodati respekt RODJENI

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 09 okt 2010, 23:45

Amar14 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Bravo Amar 14,da te ne citiram ali u većini se slažem.Nemamo mi vrhunske igrače a još manje igraju u vrhunskim ligama.Koliko god mi njih voljeli nisu oni u rangu Drogbe,Runija ,Xavija,Terija itd...Faktički nemamo ni na jednoj poziciji extra igrača.E sada je druga stvar da li se to može nadoknaditi trkom,zalaganjem....požrtvovanošću...Izgleda da ne može.Neko reče da Rumuni večeras nisu ništa napravili.Mi izgleda nismo gledali istu utakmicu,koliko proigravanja,centaršuteva,šuteva ...dobrih šansi e sadašto su izblokirani u odutnom trenutku,neke fulali itd....nije isto kao kada imaš jedan šut sa 40 m. i to iz slobodnjaka.

dragi moj aqarius to sto ti druze pominjes trka...zalaganje...pozrtvovanost....cast i ponos i zelja za nacionalnim dresom i grbom to je za nas totalna nepoznanica jer mi to nemamo u genima ne znam koliko si star ali ako se vratis unazad na ove prijasnje generacije vidjeces da je ovo samo nastavak onog sto smo zadnjih godina gledali prije ove velike :D :D :D generacije ista krv jarane tece i kod ovih vjeruj mi ista je to skola isti putevi kojim su i oni isli
to je nazalos nasa realnost :cry: :cry: :cry:
Ma imam godina i previše,eh da je malo manje.Ma u pravu si bilo je pojedinaca koji su koliko su mogli davali maximum skoro uvijek(Barba,Konjić..)A i u životu nam je tako ,što kažeš u genima.Niko neće da zapne ,nego uvijek neko drugi kriv.Pa kad se malo vratim to je bio problem i Jugoslavije uvijek tu negdje ali nikad na vrhu(mada naravno smiješno je poređenje sa skoro svim balkanskim repkama)Grci osvojiše samo trkom i znojem EP i to je ono što mi daje nadu da se može kada se hoće i kada se pravo zapne.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 09 okt 2010, 23:50

calcio je napisao/la:Trenutno...

1. Francuska 6
2. Albanija 5
3. Bjelorusija 5
4. BiH 4
5. Rumunija 2
6. Luxemburg 1

Evo neka moja prognoza utakmica do kraja i kako bi tabela mogla izgledati.

12/10/2010 Belarus - Albania 1
12/10/2010 France - Luxembourg 1
25/03/2011 Luxembourg - France 2
26/03/2011 Bosnia and Herzegovina - Romania X
26/03/2011 Albania - Belarus 1
29/03/2011 Romania - Luxembourg 1
03/06/2011 Romania - Bosnia and Herzegovina 1
03/06/2011 Belarus - France 2
07/06/2011 Bosnia and Herzegovina - Albania 1
07/06/2011 Belarus - Luxembourg 1
02/09/2011 Belarus - Bosnia and Herzegovina X
02/09/2011 Albania - France 2
02/09/2011 Luxembourg - Romania 2
06/09/2011 Romania - France 2
06/09/2011 Bosnia and Herzegovina - Belarus 1
06/09/2011 Luxembourg - Albania 2
07/10/2011 France - Albania 1
07/10/2011 Romania - Belarus 1
07/10/2011 Bosnia and Herzegovina - Luxembourg 1
11/10/2011 France - Bosnia and Herzegovina 1
11/10/2011 Albania - Romania 2

1. Francuska 27
2. Rumunija 17
3. Bosna i Hercegovina 15
4. Bjelorusija 12
5. Albanija 11
6. Luksemburg 1

E sad, tesko da ce francuzi sve do kraja pobjediti kao sto sam ja racunao. Sigurno ce negdje kiksati i to ce dosta promjeniti stanje na tabeli.
Sto se tice nas, mozda sam malo previse pesimistican ali ovo su moje prognoze prema trenutnoj formi i rezultatima. Rumuni ce nam znaci biti najveci protivnici a protiv njih igramo sljedecu utakmicu. Mislim da ce poslije toga mnoge stvari biti jasnije.
Ti ocekujes da Francuzi nece vise kiksati.Kiksati ce i oni negdje,a mi cemo aBd dobiti Rumuniju na Kosevu i eto nam baraza. :) :)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 09 okt 2010, 23:53

mislim da je ciro za sve kriv-nema borbenosti,motivacije,reda,postovanja,strategije i osnovne kulture kriv je zato sto ga nema tu, jer su ga otjerali slicni vama mnogi ce se prepoznati.izabrali smo misimovica sad ga trpimo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2010, 23:54

sikirica je napisao/la:
Ti ocekujes da Francuzi nece vise kiksati.Kiksati ce i oni negdje,a mi cemo aBd dobiti Rumuniju na Kosevu i eto nam baraza. :) :)
Pa i ja mislim da ce francuzi negdje kiksati ali to nama ne ide u korist jer nisu kiksali tamo gdje smo mi prizeljkivali, na Kosevu :mrgreen: Znaci ako kiksaju u Minsku, eto i Bjelorusa ispred nas...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 okt 2010, 23:57

Ovo je prva pobjeda domaćina u našoj grupi, jel?

Eto ga. Francuzi su došli na prvo mjesto i neće ga više pustiti.

A za drugo mjesto očekujem rekordno nizak broj bodova, mislim da bi sve utakmice do kraja (dobro, ne bukvalno sve) mogle završiti remijima između ove četiri ekipe, jer nema nekog pretjeranog favorita, sve je to isti jad. A za Bjeloruse jedan FACEPALM za propuštanje potvrde pobjede na Saint Denisu. Remi kod kuhara i konobara 8-)

Mislim da bi grupa mogla ovako izgledati:

1. Francuska
2. Bjelorusija
3. BIH
4. Albanija
5. Rumunjska
6. Luksemburg

razmak između 2. i 5. neka 3-4 boda.
Hayley <3

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 okt 2010, 19:12

Po prvi put, pod Papetovom komandnom palicom, smo imali veći posjed lopte od protivnika (ne računam Lux), i to je obećavajuća činjenica (mislim da smo imali negdje oko 60-65%)...Glavni razlog za to je promjena formacije u sistem 4-4-2 dijamant :arrow: Rahima - DM, Pjana - CM, Medo - CM i Miske AM, i nadam se da ćemo sa ovim sistemom igrati i u narednim kvalifakicionim mečevima...Velika je šteta pa Pape od početka nije igrao u ovom sistemu, jer već sada bi on bio dobro uhodan i efikasan, a rezultati bi bili mnogo bolji, u to sam siguran....Miske je od svih najviše podbacio, jer ovo je sistem koji najviše njemu odgovara, a isti je bio i u zlatnoj eri Vukojebine pod Magathom, ali očigledno je da je on van forme u zadnje vrijeme...Možda bi bolje prošli da je umjesto njega igrao Ibričić i to na Pjaninom mjestu, a Pjana bi tad igrao na Misketovom....Previše smo išli kroz sredinu, i tu smo najviše lopti izgubili, a mnogo bolje smo prolazili po bokovima, pogotovo Mujdža, a tako smo i dali gol...Imaćemo još neka rješenja kad se vrati Salihaga, koji može popuniti mnogo toga i u vezi, ai u odbrani...Šteta pa neće igrati protiv Rumuna prvu, ali ako im se suprostavimo u ovoj formaciji 4-4-2, mislim da možemo računati na pobjedu, jer ni oni nisu neki pretjerano jak protivnik pred kojim trebamo strepiti....Protiv Albanije je malo falilo, pobjeda bi bila zlatna vrijedna, ali ne treba očajavati, ništa nije izgubljeno, a uvjeren sam da će se još neka repka okliznuti u Šiptarlandu...Grupa je izjednačena, i biće puno remija i u narednim utakmicama, a ja već u utorak očekujem remi između Bjelorusa i Albanaca. :D ....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 okt 2010, 19:19

Trebamo igrati sistem koji sada trenutno igra Wolfsburg. Sa 3 def. vezna gdje bi stavio Pjanica, Rahimica i Salihovica(Medunjanin ili Jahic). Ispred njih je Misimovic (Stilic, Ibricic) i u napadu nas dvojac Ibisevic i Dzeko. Mislim da i Pape koristi ovu formaciju (protiv Albanije), samo sto Pjanicu je dao malo vise slobode prema naprijed. Jedini problem je Misimovic koji mora da proradi kad tad, a ja se nadam da ce protiv Rumunije. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 okt 2010, 19:27

BIHfan je napisao/la:Trebamo igrati sistem koji sada trenutno igra Wolfsburg. Sa 3 def. vezna gdje bi stavio Pjanica, Rahimica i Salihovica(Medunjanin ili Jahic). Ispred njih je Misimovic (Stilic, Ibricic) i u napadu nas dvojac Ibisevic i Dzeko. Mislim da i Pape koristi ovu formaciju (protiv Albanije), samo sto Pjanicu je dao malo vise slobode prema naprijed. Jedini problem je Misimovic koji mora da proradi kad tad, a ja se nadam da ce protiv Rumunije. 8-)
Pjana je loš u defnazivi, i to je veliki problem, a pogotovo je loš u udvajanju bočne pozicije (prvi gol protiv Francuza), a sreća pa nas Albanci nisu uspjevali toliko stisnuti jer bi to došlo do izražaja, kao protiv Francuza...Ova formacija već daje rezultat, ako ništa radi bolje kontrole posjeda lopte...Ovako to izgleda:

----------rahima---------
----Pjana-------medo----
-----------Miske----------

Već sam pisao da je možda bolje da je probao sa Ibrom na Pjaninoj poziciji, bar jedno poluvrijeme, a da Pjana igra umjesto Misketa....Nadam se da će to Pape isprobati u prijateljskim mečevima, ako ih uspijemo ugovoriti. :x :lol: ....Kad se vrati Salih, on može igrati i umjesto Lulića, a i umjesto Mede, mada bih ga lično više volio vidjeti u ovom drugom slučaju...Najbitnije je da se osjeti pomak u igri, kao rezultat ovog novog sistema igre. ;)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 okt 2010, 19:34

Imamo mi posjed,ali imali smo i kod Bake Sliskovica.Stoperi se dodavali,vezni trckarali,dobiju koju,vrate nazad,pa nabi na Bolu. :mrgreen: Al tad nismo ni imali igrace koji ce igrati u sredini,sad ne da ih imamo,cak neke od njih bi pozeljele druge repke.Medjutim,vidjeli ste protiv Francuza da smo odigrali isto tako.Bez rjesenja,samo duga na Dzeku,pa sta bude.Nazalost,nisam vidio nijednu pravu akciju,kombinaciju,loptu u prazan prostor,centarsut(osim Mujdze jednom),skok...Pa nismo opalili ni sa 30m,a imamo igrace koji to mogu(mislim sut iz igre,a ne iz slobodnjaka).
Pitam vas,jesmo li mi iskoristili taj posjed,odnosno gdje su sanse? ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 okt 2010, 19:35

Hare_BvB je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Trebamo igrati sistem koji sada trenutno igra Wolfsburg. Sa 3 def. vezna gdje bi stavio Pjanica, Rahimica i Salihovica(Medunjanin ili Jahic). Ispred njih je Misimovic (Stilic, Ibricic) i u napadu nas dvojac Ibisevic i Dzeko. Mislim da i Pape koristi ovu formaciju (protiv Albanije), samo sto Pjanicu je dao malo vise slobode prema naprijed. Jedini problem je Misimovic koji mora da proradi kad tad, a ja se nadam da ce protiv Rumunije. 8-)
Pjana je loš u defnazivi, i to je veliki problem, a pogotovo je loš u udvajanju bočne pozicije (prvi gol protiv Francuza), a sreća pa nas Albanci nisu uspjevali toliko stisnuti jer bi to došlo do izražaja, kao protiv Francuza...Ova formacija već daje rezultat, ako ništa radi bolje kontrole posjeda lopte...Ovako to izgleda:

----------rahima---------
----Pjana-------medo----
-----------Miske----------

Već sam pisao da je možda bolje da je probao sa Ibrom na Pjaninoj poziciji, bar jedno poluvrijeme, a da Pjana igra umjesto Misketa....Nadam se da će to Pape isprobati u prijateljskim mečevima, ako ih uspijemo ugovoriti. :x :lol: ....Kad se vrati Salih, on može igrati i umjesto Lulića, a i umjesto Mede, mada bih ga lično više volio vidjeti u ovom drugom slučaju...Najbitnije je da se osjeti pomak u igri, kao rezultat ovog novog sistema igre. ;)
Jest Pjanic slab fizicki da se gura sajacim suparnicima, ali momak je uporan kod lopte i dobro pokriva teren sto je dovoljno za 3 def. veznog u ovom slucaju. Tu ce Salihovic i Rahimic obavljati veci dio posla, a Pjanic nek dobije malo slobode prema naprijed.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 okt 2010, 19:52

Johnyx95 je napisao/la:Imamo mi posjed,ali imali smo i kod Bake Sliskovica.Stoperi se dodavali,vezni trckarali,dobiju koju,vrate nazad,pa nabi na Bolu. :mrgreen: Al tad nismo ni imali igrace koji ce igrati u sredini,sad ne da ih imamo,cak neke od njih bi pozeljele druge repke.Medjutim,vidjeli ste protiv Francuza da smo odigrali isto tako.Bez rjesenja,samo duga na Dzeku,pa sta bude.Nazalost,nisam vidio nijednu pravu akciju,kombinaciju,loptu u prazan prostor,centarsut(osim Mujdze jednom),skok...Pa nismo opalili ni sa 30m,a imamo igrace koji to mogu(mislim sut iz igre,a ne iz slobodnjaka).
Pitam vas,jesmo li mi iskoristili taj posjed,odnosno gdje su sanse? ;)
Ovo je prvi put da imamo posjed, otkako je Pape tu, i to me raduje ak' ništa. :P ...Doće i šanse akbda, bito je da je sistem igre promjenjen i da se kakav takav napredak da primjetiti. ;)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 okt 2010, 19:54

ova nasa grupa je famozna petokraka,,ovdje se nece do kraja znati tko -koga marise,,, a to nama nikako ne odgovara,, :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 okt 2010, 19:55

Sta kaze Pjanic nakon utakmice ? 'A u precku materinu' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 okt 2010, 20:49

Ja dam ruku i glavu ako Francuzi na kraju osvoje 27 bodova! Znaci, do kraja same pobjede. Nema sanse, da oni to ostvare. Gostovanje i Rumunima i Belorusima njih ocekuje.. Sto se nas tice, puno bjelosvijetskih komentatora ovdje blate i ekipu i Susica. Meni to nije nesto. Posebno jer nisam kompetentna osoba za to, ima vas strucnjaka ovdje i previse.
Hasagica sam do sada maksimalno gotivio i kada su jedni govorili, da treba Begovic na gol. Ali, kod onog slobodnog ga nisam nikako skontao. Onaj Albino nije ni trznuo nogom, a Hasaga skoro pa zalegao na suprotnu stranu. Mujdza je strasan, svaka cast! Umjesto Lulica treba staviti Jahica, jer na onu stranu puse. Decko ce prije ili kasnije biti kriv za gol i onda ce osuti paljbu po njemu kao i po Ibircicu poslije Portugala. Jednostavno, to nisu njihove pozicije. Lulica, ili na lijevo krilo (ako ce sejo igrati defanzivnog), ili na klupu u slucaju da sejo ide na krilo.
Onom Mravcu svaka cast, jer ne kontam kako on sebi moze osigurati ugovor pa makar to bio i neki los belgijski klub. Covjek nikako ne moze tekme bez kiksa, ali on svaki put na novo nesto zasere. Onaj Kung Fu mi je uvijek bio favorit za mijenjati koga u odbrani.
Misimovic je sam rekao, da mu nakon ovog transfera treba malo vremena, da se nadje. Sto se mu toliko sere?

Ili Ibisevicu? Covjek trci ko kreten ako nista drugo. TReba njega u par sa Rahimicem...

Jedini, sto zasluzuje kritiku je Dzeko. Ove jesenje tekme kvalifikacija igra previse lezerno. Ne znam, sta mu je, ali nesto mi ga nije za gledati u onakvom izdanju. Kakav napad ako sredina nije dobra, ali ja Dzeku niti bas u presingu na protivncku odbranu ne vidim kao prosle godine. Treba sansu dati lavu Muslimu. Covjek je fighter, i onu francusku odbranu bi on jeo onu tekmu na Kosevu. A Dzeko? Bosanski karakter, malo medija, malo love i polako opustanje. Samo da mu ne dodje do dupeta...

Susic.. Kakav je trener, ne znam. Jer, ja nisam trener i nisam imao zadovoljstvo, da s njim radim. Ali, mislim,da su oni njegovi ispadi zbog novinara posljedica toga, da je covjek napokon skontao, u sta se je uvalio. Ocito je, da igraci nisu u formi kao prosle godine. Susic s tim nema veze, jer oni igraju cijelu god. u svojim klubovima, ne u repci. Novinari navilki na cirkus, klanove i podmetanja. Safet toga nece, i zato se desavaju podemtanja tipa svadja na poluvremenu, svadja ova i ona... POdmetaju mu ti isti novinari jer im na pase, hoce price hoce ekskluzive. Da nesto ne valja pod Safetovim vodstvom, igraci bi vec to rekli, barem jedan od njih.

Navijaci... Pa to je smijeh, da veci ne moze biti. Kada je u pitanju sve sto nam se drzave tice, u iluziji smo. Tako je slucaj i kod pitanja igara i rezultata ove ekipe. Odigrali smo nesto prosle godine i hoce ljudi titulu prvaka. A sve je to Safet skontao, ali vjerujem da ce Safet u iducim mjesecima, da pokaze da zna u umije. Covjeku je ovo najveci posao do sada. Radi ga u "svojoj drzavi" gdje zeli da se pokaze i dokaze, naravno. Nije ni njemu lako, ima i on treme, jer kao sto sam rekao, skontao covjek gdje je dosao i sad mu jos gore. Ja mu zamjeram neiskusne i istrosene saradnike. Jedino to.

I vjerujem da cemo iduce godine izlgedati mnogo bolje. Vidjecete...

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 10 okt 2010, 22:51

samson je napisao/la:Ja dam ruku i glavu ako Francuzi na kraju osvoje 27 bodova! Znaci, do kraja same pobjede. Nema sanse, da oni to ostvare. Gostovanje i Rumunima i Belorusima njih ocekuje.. Sto se nas tice, puno bjelosvijetskih komentatora ovdje blate i ekipu i Susica. Meni to nije nesto. Posebno jer nisam kompetentna osoba za to, ima vas strucnjaka ovdje i previse.
Hasagica sam do sada maksimalno gotivio i kada su jedni govorili, da treba Begovic na gol. Ali, kod onog slobodnog ga nisam nikako skontao. Onaj Albino nije ni trznuo nogom, a Hasaga skoro pa zalegao na suprotnu stranu. Mujdza je strasan, svaka cast! Umjesto Lulica treba staviti Jahica, jer na onu stranu puse. Decko ce prije ili kasnije biti kriv za gol i onda ce osuti paljbu po njemu kao i po Ibircicu poslije Portugala. Jednostavno, to nisu njihove pozicije. Lulica, ili na lijevo krilo (ako ce sejo igrati defanzivnog), ili na klupu u slucaju da sejo ide na krilo.
Onom Mravcu svaka cast, jer ne kontam kako on sebi moze osigurati ugovor pa makar to bio i neki los belgijski klub. Covjek nikako ne moze tekme bez kiksa, ali on svaki put na novo nesto zasere. Onaj Kung Fu mi je uvijek bio favorit za mijenjati koga u odbrani.
Misimovic je sam rekao, da mu nakon ovog transfera treba malo vremena, da se nadje. Sto se mu toliko sere?

Ili Ibisevicu? Covjek trci ko kreten ako nista drugo. TReba njega u par sa Rahimicem...

Jedini, sto zasluzuje kritiku je Dzeko. Ove jesenje tekme kvalifikacija igra previse lezerno. Ne znam, sta mu je, ali nesto mi ga nije za gledati u onakvom izdanju. Kakav napad ako sredina nije dobra, ali ja Dzeku niti bas u presingu na protivncku odbranu ne vidim kao prosle godine. Treba sansu dati lavu Muslimu. Covjek je fighter, i onu francusku odbranu bi on jeo onu tekmu na Kosevu. A Dzeko? Bosanski karakter, malo medija, malo love i polako opustanje. Samo da mu ne dodje do dupeta...

Susic.. Kakav je trener, ne znam. Jer, ja nisam trener i nisam imao zadovoljstvo, da s njim radim. Ali, mislim,da su oni njegovi ispadi zbog novinara posljedica toga, da je covjek napokon skontao, u sta se je uvalio. Ocito je, da igraci nisu u formi kao prosle godine. Susic s tim nema veze, jer oni igraju cijelu god. u svojim klubovima, ne u repci. Novinari navilki na cirkus, klanove i podmetanja. Safet toga nece, i zato se desavaju podemtanja tipa svadja na poluvremenu, svadja ova i ona... POdmetaju mu ti isti novinari jer im na pase, hoce price hoce ekskluzive. Da nesto ne valja pod Safetovim vodstvom, igraci bi vec to rekli, barem jedan od njih.

Navijaci... Pa to je smijeh, da veci ne moze biti. Kada je u pitanju sve sto nam se drzave tice, u iluziji smo. Tako je slucaj i kod pitanja igara i rezultata ove ekipe. Odigrali smo nesto prosle godine i hoce ljudi titulu prvaka. A sve je to Safet skontao, ali vjerujem da ce Safet u iducim mjesecima, da pokaze da zna u umije. Covjeku je ovo najveci posao do sada. Radi ga u "svojoj drzavi" gdje zeli da se pokaze i dokaze, naravno. Nije ni njemu lako, ima i on treme, jer kao sto sam rekao, skontao covjek gdje je dosao i sad mu jos gore. Ja mu zamjeram neiskusne i istrosene saradnike. Jedino to.

I vjerujem da cemo iduce godine izlgedati mnogo bolje. Vidjecete...
Dobro skontao je, ako kiksa on nist nece izgubit, jer nije ni imao nekog narocitog uspijeha. A nas drugovi ceka jos pauziranja ako nije skontao...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.