BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Barbarez ne zna gdje goni, milion rotacija, igraci ne znaju ni sta igraju, lose ovo djeluje. Danas da nije bilo dobrog Vasilja, bio bi ovo debakl. Ko vidi svjetlo na kraju tunela sa ovakvim strucnim stabom, blago njemu. Sterilna ekipa, kad vidis igru znas da necemo zabiti do Sudnjeg dana. Barba jedno veliko razocarenje,
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Naviko na bacanje zetonahz1987 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:56Mene skolovana je glava zaboljela od rotacije igraca i kombinatorika, mogu misliti kako je njima hudnjacima bez neke pameti. Rotira Barba ko na ruletu, igraci mjenjaju pozicije ko loptica sto pada na razlicite brojeve. Probao je u prijateljskim, probao u ligi nacija, probao u kvalifikacijama, evo i danas probao. Haj ziv bio vise napravi kostur tima, prodje 12 utakmica i godina dana. Ja jos uvijek ne znam kojih nam je barem 7 sigurnih u prvih 11.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Kulasin>>>>Omerovic
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ivan Bašić i Kulašin su dokaz da domaći igrači iz naše lige moraju imati prednost u odnosu na baušteliju kojoj okupljanje znači samo shisha i instagram fotkice.
Jedino pozitivno u ovoj utakmici je da smo veoma mlada Repka!! I nakon ovog poraza ovdje ima smisla i budućnosti .
Dok je Vice na čelu Saveza Kockar je siguran na poziciji selektoraBosniacum Lilium je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:54Nema ovdje selameta dok ne ode Barbarez. Koja tvrdoglava kljusina
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema smisla nakon San Marina ništa više komentarisati. Kad oni nisu bili u stanju amaterima zabiti par golova bez Džeke jeb.at ga onda. Ovo danas je očekivan nastavak patnje.
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 10 jun 2025, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa Muharemovic je vec koliko lani morao biti medju naša 2 stopera. Ali umjesto njega se guralo Katica i Barisica.
Isto tako sto je sad morao poznati Bajraktarevica, da momak malo bljesne protiv San Marina.
Takodje je morao pozvati Alajbegovica, jer ako ista zna o fudbalu trebao bi znati, da u ekipi nema takvog veznog igraca. Da bi mu momak donio neku novu dimenziju. No da njega pitate on bi rekao kako mu je tek 17 godina i da za njega ima vremena. Dok je Španiji 17 godisnji igrac medju najbolja recimo. Al sta znaju Španci oni su glupi.
Barbarez em sto ne zna, em sto je tvrdoglav. I to kad spojis dobijes ovakvu repku, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa na terenu.
Isto tako sto je sad morao poznati Bajraktarevica, da momak malo bljesne protiv San Marina.
Takodje je morao pozvati Alajbegovica, jer ako ista zna o fudbalu trebao bi znati, da u ekipi nema takvog veznog igraca. Da bi mu momak donio neku novu dimenziju. No da njega pitate on bi rekao kako mu je tek 17 godina i da za njega ima vremena. Dok je Španiji 17 godisnji igrac medju najbolja recimo. Al sta znaju Španci oni su glupi.
Barbarez em sto ne zna, em sto je tvrdoglav. I to kad spojis dobijes ovakvu repku, gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa na terenu.
- RollingPaper
- Kontakt:
Da je igro najbolji veznjak svijeta Huseinbasic i najbolji stoper evrope Hadzikadunic, dobili bi 5:0
Pozitivno iznenadjen sa obojicom. Kulasin dosta aktivan za vrijeme koje je proveo na terenu. Basic je dokazao da je sigurniji igrac od fake Pirla Tahirovica.marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:57Ivan Bašić i Kulašin su dokaz da domaći igrači iz naše lige moraju imati prednost u odnosu na baušteliju kojoj okupljanje znači samo shisha i instagram fotkice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kvalitetniji igrac, al igra u bhpl
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovoj ekipi treba pod hitno profesionalni trener sa iskustvom!!!
🔴⚫️
Šta smo mi skrivili Bogu pa da nas vodi Sergej Barbarez?!
Majstor zanata!!!
Samira Hurem bi bolje vodila ovu mušku ekipu.
Majstor zanata!!!
Samira Hurem bi bolje vodila ovu mušku ekipu.
Najveca greška je kad se Petev otjerao s klupe... Jedini selektor koji je imao u glavi... Ko god je rođen u Jugoslaviji ne treba biti selektor... Svi ostali u VHS svijetu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Momci fino odigrali. Ne cudi me ovakva partija od Kulasina. Sasvim solidno krilo. Siguran sam da će napraviti fin transfer iz Borca.marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:57Ivan Bašić i Kulašin su dokaz da domaći igrači iz naše lige moraju imati prednost u odnosu na baušteliju kojoj okupljanje znači samo shisha i instagram fotkice.
Sa druge strane Leon i Katić su mi se više popeli na neku stvar. Ne može proći utakmica bez kardinalne greske
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Jedino je ovdje Kulenovic podbacio. Ovi ostali solidni, a Muharemovic, Vasilj i Basic su bili najbolji.
„Ovo je moj grad na svijetu nema ga“
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
ivan basic vec par godina igra u rusiji...marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:57Ivan Bašić i Kulašin su dokaz da domaći igrači iz naše lige moraju imati prednost u odnosu na baušteliju kojoj okupljanje znači samo shisha i instagram fotkice.
Fascinantno kako je Basic od najboljeg igraca na terenu u prvom poluvremenu dosao do toga da ulaskom Tahirovica ne postoji drugo poluvrijeme.DamirT je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:59Pozitivno iznenadjen sa obojicom. Kulasin dosta aktivan za vrijeme koje je proveo na terenu. Basic je dokazao da je sigurniji igrac od fake Pirla Tahirovica.marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:57Ivan Bašić i Kulašin su dokaz da domaći igrači iz naše lige moraju imati prednost u odnosu na baušteliju kojoj okupljanje znači samo shisha i instagram fotkice.
Yebali mu i Malic i Tahirovic sve 90 minuta
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije bilo lose, realno
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Nadam se da Tahirovic i Sunjic vise nece igrati zajedno u prvih 11. Kako se Basic fino spusti po loptu i odigra pas prodisao je vezni red odmah