-krpa Draze Mihajlovica redovna na tribiniDamirT je napisao/la: ↑01 dec 2025, 08:20Da te pitam ali iskreno da odgovoris ako moze. Evo da je sinoc bio korektan docek, eto da kazem upola kao protiv Hrvatske, sta mislis da li bi u Beogradu na revansu bilo isto tako ili bi isli standardni repertoari sa tribina? Pogotovo jer se taj mec igra 6 dana prije obiljezavanja genocida u Srebrenici. Ja se mogu zakleti da ce sa tribina krenuti i takvi povici, noz, zica, Srebrenica, kakav god docek da je sinoc napravljen.MikiPirs je napisao/la: ↑01 dec 2025, 07:54Zasto se kao Srbin koji navijanza BiH osjecam lose nije zbog navijanja sa tribina Skenderije, nego zbog razmisljanja i ponasanja dijela BiH npr citaj sta se meni licno pise na ovom forumuinvincible1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 02:44
Lako..za takvu BiH su mnogi i srbi poginuli..to ako se ti pronalazis prozvan skandiranjem, onda se ti malo zapitaj a nemoj propitivat nas..
Zuc 93: "Tekbirr...ovdje Rade majku vam cetn.icku"
Rade Zoranovic kako sam za sebe kaze srbin sa dna kace..a tebi eto problem navijat jer zaboga vrijedja se se drzava koja hoce fa nas unisti![]()
-Parola "Shiptar, Hrvat, Ba lija nisu moja bratija"
-Skandiranje "Musa Turcine..."
-Marakana 2005.
-Navijanje cijele Marakane 2016. protiv Vojvodine za vikend kad je bio referendum o danu RSa: "pusi qrac, ko te yebe, moze Srpska i bez tebe, Federacijo"
-Predsjednik snajperista sa jevrejskog groblja
-ratni zlocinci kao batinasi na ulicama Beograda
I neko misli da bi u Beogradu nasa himna bila ispostovana i da smo trebali docekat fino sinoc.