haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
zajebancija bolan, ja i ti cemo, nemoj njatKe 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo malo gledao profil @ILoveLFC kad on online, pa offline, nisam ga "vidio" dugo, reko da ga pitam da se prijavimo:
ILoveLFC i Unica_Liverpool_
Ja kontam gdje je ovaj @schmekerov post vidim nije na ovoj stranici a upitnici, reko to neće niko sa njim, kad vidim napisao da igra s nekim ko nije sa foruma, čitao sam taj post, ali nisam obratio veliku pažnju na nick.
Ja kontam gdje je ovaj @schmekerov post vidim nije na ovoj stranici a upitnici, reko to neće niko sa njim, kad vidim napisao da igra s nekim ko nije sa foruma, čitao sam taj post, ali nisam obratio veliku pažnju na nick.
Pozz za redsa bota 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
jbg sad, dogovorio sam se sa čovjekom.Limuntos je napisao/la:zajebancija bolan, ja i ti cemo, nemoj njatKe
harry_90 & emir_zenica
schmecker & ???
vm22 & Marseille84
Edin TM87 & reds
chily-rz & S-Y-L-A-R
starmo94 & dzonvejn
Limuntos & ____________
fali nam još jedan igrač da igra u tandemu sa mojim nesuđenim kolegom.
Polako ljudi,treba prvo osmisliti koncept po kojem će djelovati ova liga..Slažem se s Bajom da treba dati vremena ovoj ligi i sačekati bolji serever,jer ovako ćemo imati problema sa lagom..
Ja predlažem da liga broji 6 timova(2 igrača po timu) s tim da ako broj zainteresovani bude veči da se prave druga,odnosno treča liga po potrebi..
Da bi svi imali šansu da startaju u prvoj ligi najbolje bi bilo odraditi neke kvalifikacije za ulazak u prvu ligu..
Dakle liga bi brojala 6 timova i igralo bi se ukupno 10 kola,s tim da bi poslije završenog reguralnog djela sezone napravili podjelu,prve tri ekipe na tabeli bi igrale ligu za prvaka a zadnje tri ligu za opstanak,čisto da bude još zanimljivije..
Ligu bi napuštao jedan tim direktno dok bi drugi igrao baraž s drugoplasiranom ekipom iz druge lige..
Eto ideja je tu,na vama je da je podržite ili osmislite neki drugi koncept
Ja predlažem da liga broji 6 timova(2 igrača po timu) s tim da ako broj zainteresovani bude veči da se prave druga,odnosno treča liga po potrebi..
Da bi svi imali šansu da startaju u prvoj ligi najbolje bi bilo odraditi neke kvalifikacije za ulazak u prvu ligu..
Dakle liga bi brojala 6 timova i igralo bi se ukupno 10 kola,s tim da bi poslije završenog reguralnog djela sezone napravili podjelu,prve tri ekipe na tabeli bi igrale ligu za prvaka a zadnje tri ligu za opstanak,čisto da bude još zanimljivije..
Ligu bi napuštao jedan tim direktno dok bi drugi igrao baraž s drugoplasiranom ekipom iz druge lige..
Eto ideja je tu,na vama je da je podržite ili osmislite neki drugi koncept
@dzonvejn fak
@chily sve je to uredu sto si rekao, al sta imamo cekati drugi server ? da ne bi lagalo, nek kreira onaj koji ima bolji net i to je to
trebao bi zovnuti dengu da igra sa mnom, nije los nimalo
@chily sve je to uredu sto si rekao, al sta imamo cekati drugi server ? da ne bi lagalo, nek kreira onaj koji ima bolji net i to je to
trebao bi zovnuti dengu da igra sa mnom, nije los nimalo
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
mene, vidim, niko nije uračunao...
nije denga loš, bolji je od mene, a to, doduše, nije teško
slažem se sa @chilyjem za sistem igre, ali, ako se ubrzo počne liga, računajte i na mene...
nije denga loš, bolji je od mene, a to, doduše, nije teško
slažem se sa @chilyjem za sistem igre, ali, ako se ubrzo počne liga, računajte i na mene...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
trebamo samo još jednog igrača, ako ima zainteresiranih neka se jave, najbrži osvaja glavnu nagradu.
ostalima, koji žele čekati nove servere ili koji očekuju da će ih netko zvati da igra, također sretno... u čekanju.
ostalima, koji žele čekati nove servere ili koji očekuju da će ih netko zvati da igra, također sretno... u čekanju.
prvidzonvejn je napisao/la:trebamo samo još jednog igrača, ako ima zainteresiranih neka se jave, najbrži osvaja glavnu nagradu.![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne znam,eto vam sistem pa radite šta hočete
Treba odrediti datum do kojeg se moraju formirati i prijaviti ekipe..
Ne ide da ovako na brzinu sklepamo neku ligu,hebo ti to ako ću ja ganjati nekog da odigramo tekmu,.
Trebalo bi otvoriti i novu temu na kojoj će biti samo tabele,pa opet novu na kojoj će biti rezultati i raspored utakmica,liga neka nosi ime SportSport.ba haxball liga kako nebi imali problema s administracijom oko otvaranja novi tema
ps,treba nam dobrovoljac koji će to sve odraditi
Treba odrediti datum do kojeg se moraju formirati i prijaviti ekipe..
Ne ide da ovako na brzinu sklepamo neku ligu,hebo ti to ako ću ja ganjati nekog da odigramo tekmu,.
Trebalo bi otvoriti i novu temu na kojoj će biti samo tabele,pa opet novu na kojoj će biti rezultati i raspored utakmica,liga neka nosi ime SportSport.ba haxball liga kako nebi imali problema s administracijom oko otvaranja novi tema
ps,treba nam dobrovoljac koji će to sve odraditi
harry_90 & emir_zenica
schmecker & ???
vm22 & Marseille84
Edin TM87 & reds
chily-rz & S-Y-L-A-R
starmo94 & dzonvejn
Limuntos & anonimni
eto valjda se ovaj limun slaže da igrate zajedno.
pošto vidim da ima mnogo zainteresiranih da povećamo ligu na 10 ekipa?
schmecker & ???
vm22 & Marseille84
Edin TM87 & reds
chily-rz & S-Y-L-A-R
starmo94 & dzonvejn
Limuntos & anonimni
eto valjda se ovaj limun slaže da igrate zajedno.
pošto vidim da ima mnogo zainteresiranih da povećamo ligu na 10 ekipa?
cek, anonimni, jesil ti onaj coutinho ?
ako jesi, nista od tog
necu da imam 4 autogola u prosjeku po mecu
ako nisi, moRe onda 
ma kakav coutinho, isto mu je ime i na forumu i tamoLimuntos je napisao/la:cek, anonimni, jesil ti onaj coutinho ?ako jesi, nista od tog
![]()
![]()
ako nisi, moRe onda
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ajde još 2 mjesta za 2 ekipe, kome se ne sviđa neka radi kako on zna.
ne igramo o milijune, čisto radi zabave i prestiža. 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Računaj i mene.
Probaću naći nekog da igramo zajedno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
imaš na prošloj stranici par njih koji su se javili pa se dogovorite...Unknown Genius je napisao/la:Računaj i mene.![]()
Kad bi se to igralo?
Takvi pokušaja smo več imali i ni jedan nije trajao i ova tvoja liga od 10 klubova je več osudjena na propastdzonvejn je napisao/la: ajde još 2 mjesta za 2 ekipe, kome se ne sviđa neka radi kako on zna.ne igramo o milijune, čisto radi zabave i prestiža.
![]()
pa ja sam tek danas prvi put onog igrao, i vala, mislim da nisam bio losiji od njeganonimni je napisao/la:ma kakav coutinho, isto mu je ime i na forumu i tamoLimuntos je napisao/la:cek, anonimni, jesil ti onaj coutinho ?ako jesi, nista od tog
![]()
![]()
ako nisi, moRe onda
jbg, čovjek juče počeo, ja sam onaj što je stalno igr'o protiv tebe
pisite mene i ovog anonimnog...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.