Ne znam kako su Brazilci danas igrali ali ako su dobili Slovence 5 razlike nisu za potcjenjivanje. Takodje, bili su u zaista jakoj grupi sa Svedskom od koje su izgubili 1 razlike a vodili na poluvremenu, Spanijom - izgubili 8 razlike, i Egiptom od kojeg su izgubili 3 razlike. Ipak, Hrvatska ima odlican tim, dobro igraju, i oni su apsolutni favorit u ovom mecu, ali ako Hrvati budu puno grijesili a Brazilci odigraju dobro, sve je moguce.
A sto se tice Francuza, treba pomenuti cinjenicu da u prve 2 utakmice koje su izgubili od Danske i Srbije za njih nije igrao lijevi bek Minel, koji je odlican. Nije visok ali je brz i ekplozivan, ima dobru fintu i sut i sa njim su Francuzi mnogo opasniji. Protiv Tunisa su u zavrsnici meca promasili 5 zicera, od cega 2 penala Descat, kada se lomio rezultat i zbog toga su izgubili. Mislim da svima mogu napraviti probleme, sada jos cekaju Egipat ili BiH i uopste ne bi bilo iznenadjenje kada bi dosli do polufinala. Nijemce nisam gledao nikako, ali vidim danas njihovi golmani imali 6 odbrana manje od Francuskih, i eto poraz

Ocekujem da Danci i Svedjani prodju bez vecih problema, za Srbiju je ovo veliki ispit, jer igraju prvi mec da da nije pred punom dvoranom svojih navijaca, vjerovatno ni Radivojevic nece igrati, ali svejedno mislim da bi trebali dobiti utakmicu. A u mecu BiH - Egipat, mislim da su sanse 50-50. Mislim da Egipat ima bolji tim, ali Bosna igra pred domacim navijacima, pretpostavljam da ce dvorana biti puna i mislim da bi to mogao da bude presudni faktor.