1. HNL
Re: 1. HNL
Dinamo 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
gazi Budimir

Cujem navijanje ali ne kontam za koga se navija:
Za umjetni klub ili se GNK Dinamo ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
BBB navijaju za Dinamo. Tesko je to stvarno objasnit onome ko nije skroz upucen u stanje oko i u GNK-u.Otelo je napisao/la:Cujem navijanje ali ne kontam za koga se navija:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa zar BBB ne bojkotira Dinamo ?Lillard je napisao/la:BBB navijaju za Dinamo. Tesko je to stvarno objasnit onome ko nije skroz upucen u stanje oko i u GNK-u.Otelo je napisao/la:Cujem navijanje ali ne kontam za koga se navija:
Lokomotiva će ih dobiti................nikad.
top lista nadrealista je hnl..

top lista nadrealista je hnl..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ma nije ofirno, nikako 
Kakav preokret

- Consigliere
- Kontakt:
(Ne) mogu da vjerujem...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
vi se rugate hrvatskoj ligi a pogledajte malo kako su klubovi iz ostalih zemalja prosli u europi a kako hrvatski 
Soudani
Utakmica

Utakmica
- Consigliere
- Kontakt:
Ne ruga im se niko radi kvalitete, vec regularnosti...blazer13 je napisao/la:vi se rugate hrvatskoj ligi a pogledajte malo kako su klubovi iz ostalih zemalja prosli u europi a kako hrvatski
Fit Tony: I keep my friends close...
Ma daj bablazer13 je napisao/la:vi se rugate hrvatskoj ligi a pogledajte malo kako su klubovi iz ostalih zemalja prosli u europi a kako hrvatski
Jedno je liga a drugo je namjesten susret izmedju dva Dinama

Ne moguce je da svake sezone Dinamo i Lokomotiva medjusobne utakmice igraju sa prelazom iz 2/1 ili 1/2.Dinamo ima daleko najbolju ekipu na balkanu ali sasvim je izvjesno da namjestaju tekmu i ova HNL je sramota koliko je neregularna.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
tu su sada neki "mamicevi boysi" koliko sam upratioOtelo je napisao/la:Pa zar BBB ne bojkotira Dinamo ?Lillard je napisao/la:BBB navijaju za Dinamo. Tesko je to stvarno objasnit onome ko nije skroz upucen u stanje oko i u GNK-u.Otelo je napisao/la:Cujem navijanje ali ne kontam za koga se navija:
smijesno sta rade...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Da,domace utakmice.Na gostujuce se ide.Tako su bili i u Litvi na tribini s placenicima,ali odvojeni.Otelo je napisao/la:Pa zar BBB ne bojkotira Dinamo ?Lillard je napisao/la:BBB navijaju za Dinamo. Tesko je to stvarno objasnit onome ko nije skroz upucen u stanje oko i u GNK-u.Otelo je napisao/la:Cujem navijanje ali ne kontam za koga se navija:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 25 jul 2014, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Aha, ja sam mislio da bojkotiraju potpuno Dinamo, sto bi i bilo logicnije 

89' Nakon centaršuta Pjace, Soudani glavom zabija za 3:3 i za mir u oba kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.