Jel te imalo stid napisati nesto ovako???Pa nemojte se čuditi što ispadateaS_Roma je napisao/la:e jeste pogana ekipa odavno prljavije nisam vidio
od nekog kukesia kad vam protiv Viteza trebaju suci da bi pobijedili?!

Jel te imalo stid napisati nesto ovako???Pa nemojte se čuditi što ispadateaS_Roma je napisao/la:e jeste pogana ekipa odavno prljavije nisam vidio
Hajde molim te napisi gdje nam je to sudija pomogao a gdje je vas ostetio.white1950 je napisao/la:Jel te imalo stid napisati nesto ovako???Pa nemojte se čuditi što ispadateaS_Roma je napisao/la:e jeste pogana ekipa odavno prljavije nisam vidio
ne kaki ociju ti , kako tebe nije stid ?white1950 je napisao/la:Jel te imalo stid napisati nesto ovako???Pa nemojte se čuditi što ispadateaS_Roma je napisao/la:e jeste pogana ekipa odavno prljavije nisam vidio
ako ste vi taj sampion onda j.... nogomet u bih bolje ste igrali ali onakav penal ne bi svirao ni musemic bio sam iza vase klupe i covjek se samo nasmijao a penal nad smrikom da ne govorimoaS_Roma je napisao/la:ne kaki ociju ti , kako tebe nije stid ?white1950 je napisao/la:Jel te imalo stid napisati nesto ovako???Pa nemojte se čuditi što ispadateaS_Roma je napisao/la:e jeste pogana ekipa odavno prljavije nisam vidio
"Velez nije ispao iz lige samo je morao skociti dole"NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bogami cete ispast ko fisek ove godine. Ali bar cete imat najnoviji stadion u drugoj ligi![]()
![]()
Ovo ste govorili kad su svi mislili da će Velež ispast 2008. godine ali ste se zajebalijugend je napisao/la:"Velez nije ispao iz lige samo je morao skociti dole"NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bogami cete ispast ko fisek ove godine. Ali bar cete imat najnoviji stadion u drugoj ligi![]()
![]()
... to se nama nece dogoditi... prejaki smo mi (imamo pare samo pssst !!!)
Slazem se u potpunosti iako je "odgovarati" malo gruba rijec , ja sam vise za izraz "pozitivan šok". Vrijeme je da se Valentinu zahvalimo za sve do sada sto je ucinio (povijesni ulazak u premijer ligu i ostvareni ucinak) ali ako ne ide iz kola u kolo onda nesto ne stima i treba se nesto poduzeti! Ova ekipa zasluzuje ostanak u ligi. Vitez do groba!white1950 je napisao/la:Ne znam čemu stadion novi ako se ovako bude igralo ubuduće?!za ovaj poraz u prijedoru neko bi trebao biti odgovoran??
Nisi ti ni daleko , Ante Miše je bio u nekim opcijama , ali nista od toga...brzi je napisao/la:A da dovedete Mišu Krstičevića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.