Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Kad bi ostali reprezentativci imali pristup utakmici reprezentacije kao što to ima Spaha, mnogo češće bi se rezultat okretao na našu stranu.
Što se mene tiče, može ih od reda počet i degenečiti. Još bih ga aplauzom nagradio.
Što se mene tiče, može ih od reda počet i degenečiti. Još bih ga aplauzom nagradio.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Pandza bi ga odmah jokogerijem skinuo sa zelene povrsine .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
naravno, kazem ja, postujem ga kao igrača, ali kao čovjek je nula, što i nije toliko bitno u fudbalu danas 
i u monpeljeu su imali s njim problema, kad nije dolazio 5-6 dana na treninge, kad se naljutio pa porazbijao pola fan shopa jer nisu imali njegov dres u izlogu
i to ono krkanski, balijski, gledo izlog, nema dresa, pa pito prodavača: "Miiii?", ima toga još..
i u monpeljeu su imali s njim problema, kad nije dolazio 5-6 dana na treninge, kad se naljutio pa porazbijao pola fan shopa jer nisu imali njegov dres u izlogu
i to ono krkanski, balijski, gledo izlog, nema dresa, pa pito prodavača: "Miiii?", ima toga još..
Prirodni vodja nase repke moze samo biti Sead Salihovic ili Rahimic , dakle igra i zlaganje. Tako se stice autoritet vodje a ne krkanskim fazonima tipa koji se moze izivljavati na malom Pjanicu ili onome Marijanu u Njemackoj repci.
Kada su mu dosli Francuzi u Sarajevo nije mi se nesto bas previse k.urcio pored njih.
Mali frajercic , koji sa svojom teatralnoscu zeli pokazati kako se razdire na terenu a nikada nije bio nesto ozbiljnije povrijedjen koliko se sjecam.
Dobar je za Indisjkih filmova i nista vise.
Toliko o njemu kao vodji , a kao half je daleko najbolji u nasoj repci mada je u posljednjim utakmicama pravio neke za njega netipicne greske / propuste.
Kada su mu dosli Francuzi u Sarajevo nije mi se nesto bas previse k.urcio pored njih.
Mali frajercic , koji sa svojom teatralnoscu zeli pokazati kako se razdire na terenu a nikada nije bio nesto ozbiljnije povrijedjen koliko se sjecam.
Toliko o njemu kao vodji , a kao half je daleko najbolji u nasoj repci mada je u posljednjim utakmicama pravio neke za njega netipicne greske / propuste.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Salihovic je jos gori zivac od Spahe ako je do toga, a za Rahimica mora da se salis. Rahimic nema nikakav respekt medju reprezentativcima, a brate posteno govoreci i ne lici na vodju. Tebi se vjerovatno Spaha gadno zamjerio kad prosipas takve nebuloze. Cuj on se izivljava na Pjanicu? Hajde na lazi bolan, samo je odmahnuo glavom kada go ovaj klinac vjerovatno nesto pitao oko sukoba sa Marinon, koji ti zamisli navodis kao naj veci Spahin grijeh zbog cega mu cak i traku treba oduzeti. Covjek je rako da mu je Marin psovao...Bi li ti dozvolio da ti neki Milos opsuje mater ili sestru, a da ti glumis finocu? Hajde bjezi, kako vas nije sramota na jednog borca kakav je Spahic da rezite i lajete. Ima li ista na ovome svijetu da vi respektujete?kimbo je napisao/la:Prirodni vodja nase repke moze samo biti Sead Salihovic ili Rahimic , dakle igra i zlaganje. Tako se stice autoritet vodje a ne krkanskim fazonima tipa koji se moze izivljavati na malom Pjanicu ili onome Marijanu u Njemackoj repci.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Ništa jarane oni ne respektuju, ova današnja djeca nemaju kulture ni sekunde. Al nažalost, nisu krivi oni, nego roditelji koji ih ne uče toj istoj kulturi. Šta je jednom bošnji opsovat Boga, Allaha, Isusa itd itd. Kad to može, što nebi mogao i vrijeđat jedne veličine kakvi su Pape, Osim il mrtve Vedran, Asmir... Sramota !!!Saban je napisao/la:...Ima li ista na ovome svijetu da vi respektujete?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
@Saban
Meni Spahic iskreno nije nikakva moralna velicina niti idol. Cak nije ni inteligentan nesto posebno. Psovanje i provociranje je prisutno u fudbalu na svim nivoima. Plus sto je lako biti zajeban protiv nekoga koji je tezak 70 kila.
Jedan je Barba koji je mogao autoritetom vrsiti pritisak na suigrace i na sudiju a da ne kupi bezveze zute/crvene kao Spahic.
Druga je stvar sto si ti subjektivan pa ti godi kada se Spahic kurci nekom protivnickom igracu Balkanskim krkanskim fazonima.
Rahimic je za njega moralna velicina i daje primjer svakom mladom sportisti kako se ponasa na terenu. Znaci primjerom a ne psovanjem / mahanjem rukama i sirenjem lose atmosfere u repci. To je za mene autoritet a vjeruj mi i za sav normalan svijet van Balkanskog vilajeta zvanog Bosna.
Svakom normalnom sportisti Rahimic je naravno naravno i idol i autoritet al mozda ne Dzeki,Misimovicu, Spahicu .. njima je autoritet netko tko se pojavljuje na Bosanskim sijelima i Hayatovim studijima i tko se vuce po terenu. Puna mi je kapa njegovog rodoljublja zasto jednostavno ne zaveze i odradjuje svoj posao na terenu kao sto to radi 70% ove repke.
Neka prestane plakati sto mu je tamo neki krkan zvizdao iz gledalista a ako vec misli pricati sto ne prica sta se radi po savezu u i oko njega.
Cjelo je vrijeme bio tu a nikada nisam cuo da je zauzeo neki stav !
Meni Spahic iskreno nije nikakva moralna velicina niti idol. Cak nije ni inteligentan nesto posebno. Psovanje i provociranje je prisutno u fudbalu na svim nivoima. Plus sto je lako biti zajeban protiv nekoga koji je tezak 70 kila.
Jedan je Barba koji je mogao autoritetom vrsiti pritisak na suigrace i na sudiju a da ne kupi bezveze zute/crvene kao Spahic.
Druga je stvar sto si ti subjektivan pa ti godi kada se Spahic kurci nekom protivnickom igracu Balkanskim krkanskim fazonima.
Rahimic je za njega moralna velicina i daje primjer svakom mladom sportisti kako se ponasa na terenu. Znaci primjerom a ne psovanjem / mahanjem rukama i sirenjem lose atmosfere u repci. To je za mene autoritet a vjeruj mi i za sav normalan svijet van Balkanskog vilajeta zvanog Bosna.
Svakom normalnom sportisti Rahimic je naravno naravno i idol i autoritet al mozda ne Dzeki,Misimovicu, Spahicu .. njima je autoritet netko tko se pojavljuje na Bosanskim sijelima i Hayatovim studijima i tko se vuce po terenu. Puna mi je kapa njegovog rodoljublja zasto jednostavno ne zaveze i odradjuje svoj posao na terenu kao sto to radi 70% ove repke.
Neka prestane plakati sto mu je tamo neki krkan zvizdao iz gledalista a ako vec misli pricati sto ne prica sta se radi po savezu u i oko njega.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Zao mi te.....kimbo je napisao/la:@Saban
RIP SALE VILENJAK
**** takvi su ti dubrovcani....temperamentkimbo je napisao/la:@Saban
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Sta je to idol? Osom Boga, Allaha DZ.S (narocito kad bas ono opsno zagrmi i munje sijevaju), drugog nikoga ne idealiziram da bi ga slijepo slijedio i sve mu vjerovao. Od sto fudbalera, pitanje je hoces li naci jednog sa nekom posebnom inteligencijom. Nije svako Sokrates, pa ni Spaha nije neke fakultete zavrsio, Njegova inteligencija se mjeri na drugi nacin: pravovremenim istrcavanjima, dobrim postavljenjem, komandovanjem odbrane...a to htio ili ne moras priznati da dobro radi. Zar bi bio toliko cijenjen u Francuskoj prosle sezone da ne igra dobro, u reprezentaciji uvijek, ali bas uvijek, daje sve od sebe."kimbo"@Saban
.Jedan je Barba koji je mogao autoritetom vrsiti pritisak na suigrace i na sudiju a da ne kupi bezveze zute/crvene kao Spahic
Neznam tacno statistiku, ali Boga mi i Barba se prilicno zutaca nakupio, cak bih rekao nista manje nego Spahic, ako se u obzir uzme mjesto koje igraju...
Opet on - Spaha se kurci. Zasto se bolan kurci? Ponovo te pitam da ti neki zgoljavi srbijanac opsuje mater ili sestru, sta bi uradio? I gdje je tu kurcenje? Ma ja bi mu vilicu izvalio, pa nikad vise ne sutno loptu. Ili moza sto je stavio prst na usta kada je Pjanic prigovarao Misimovicu sto on hoce da izvede slobodan udarac. Misimovi sam kaze da su se dogovorili da sutiraju naizmjenico po jedan, na njemu faul napravljen, on uze loptu i ponio da sutira, a Pjanic mu otima loptu iz ruku...Kada Misimovic ne odustaju on kao nesto prigovara, tu je na par metara Spahic, cuje sve...i kao kapiten mu daje znak da suti. Yebo me sve ako ste vi normalno kad u tome vidite kurcenje. Pjanic tek na pocetku karijere, ulazi po par minuta u svom timu, Misomovic rekorder po broju nastupa za BiH, par puta naj bolji assistent Bundes Lige, i sada Spaha treba slusati kao Pjanic prigovara i kao ljuti se...Ma lijepe motke dati Spahi pa da ga odma sa zemljom sastavi, i njega i svakog drugog.Druga je stvar sto si ti subjektivan pa ti godi kada se Spahic kurci nekom protivnickom igracu Balkanskim krkanskim fazonima.
Nista kontra Rahimica, alo brate ne moze biti on nikakav autoritet. On ti je negdje u cosku, gleda svoja posla, kome ce on Boga ti bilo sta reci. Nije brate facom za nekog autoriteta i gotovo. Slazem se da bi negdje mozda i bio, ali mi nemozemo pobjeci od toga da smo dio toga balkanskog vilajeta sto ti kazes.Rahimic je za njega moralna velicina i daje primjer svakom mladom sportisti kako se ponasa na terenu. Znaci primjerom a ne psovanjem / mahanjem rukama i sirenjem lose atmosfere u repci. To je za mene autoritet a vjeruj mi i za sav normalan svijet van Balkanskog vilajeta zvanog Bosna.
Vidi goreSvakom normalnom sportisti Rahimic je naravno naravno i idol i autoritet al mozda ne Dzeki,Misimovicu, Spahicu .. njima je autoritet netko tko se pojavljuje na Bosanskim sijelima i Hayatovim studijima i tko se vuce po terenu.
E, ovo ti je zesci blam. Cuj Spahic ne odradjuje svoj poso na terenu? Jesil' ti normalan?Puna mi je kapa njegovog rodoljublja zasto jednostavno ne zaveze i odradjuje svoj posao na terenu kao sto to radi 70% ove repke.
Vas vecinu izgleda boli sto je Spahic rekao da mu je pun k.... tzv. navijaca koji, ko fol navijaju za BiH, a ovamo cim ne ide sve kao podmazano, spremni su da jedu ****, kao da su u naj manju ruku oni ti koji su ulozili svoje pare u razvoj tih reprezentativaca. Ti, ja, oni, on...smo navijaci, gledaj ono sto ti se servira i navijaj ako hoces, ako neces razguli za svojim poslom...A ne zvizdati jednom Vedi koji je iako na pogresnoj poziciji vazda u samo vrhu po pretrcanim kilometima, ili jednom Spahicu. Vecina nasih "navijaca" su bagra, olosi i vucibatine.Neka prestane plakati sto mu je tamo neki krkan zvizdao iz gledalista a ako vec misli pricati sto ne prica sta se radi po savezu u i oko njega.
Bas suprotno, Spahic je bio jedan od onih koji je uvijek imao stav. Kakav stav je imao Barbarez? Titrao je jaja savezu, pa cak i nedavno kada je bio izbor za selektora... Spahiceve mogucnosti da nesto promjeni su ogranicene sto je i normalno, nigdje u svijetu igrac ne diktira politiku saveza, cak ni takve zvijezde kao sto su Drogba, Anelka, Ribery, Ronaldinjo, Ronaldo, Mesi, a kamoli ce jedan ipak u svjetskim standardima malo iznad prosjecan igrac kao sto je Spaha.Cjelo je vrijeme bio tu a nikada nisam cuo da je zauzeo neki stav !
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
Ovo je bilo veoma filozofski !RKO je napisao/la:
Zao mi te.....
kad bi svi ostali reprezentativci imali pristup k'o spaha zavrsavali bi utakmice s 2,3 igraca na terenu... lik u svakoj utakmici zasluzi barem po jedan crveni karton..neko_iz_mase je napisao/la:Kad bi ostali reprezentativci imali pristup utakmici reprezentacije kao što to ima Spaha, mnogo češće bi se rezultat okretao na našu stranu.
@Saban
U potpunosti se slažem sa većinom tvog posta, posebno u vezi Misimovića i Pjanića.
U potpunosti se slažem sa većinom tvog posta, posebno u vezi Misimovića i Pjanića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JuveSissoko
- Kontakt:
aaaaaaa koja smo mi **** od naroda,sad i Spaha ne odradjuje sto treba na terenu,jbo ja mater svoju ako bi nama i Ronaldinho ili Maradona bili kako treba ,**** nas,takvi smo 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
hahahahahha,sto me nasmija,gdje si ti vidio da lik dobije dva crvena na jednoj utakmici???!!!Ok znam da je lapsus ali gospodine neinformirani Emir Spahic je dobio samo 1 zuti u 3 utakmice u ovim kvalifikacijama,i normalno je da kao CB dobija vise zutih kartona od naprimjer napadaca jel?Sad su se neki naklatili na ledja i kapitenu covjeku koji grijesi i ima ponekad los dan ali koji svaku utakmicu daje 120% svojih mogucnosti,koji igra za dvojicu CB....i koji je upravu kad kaze da na zadnjim utakmicama nema navijaca,imas grupu ljudi koja galami "Savez napolje" i zvizde nasim igracima....to navijaci...hahaha mora da se salisamho je napisao/la:kad bi svi ostali reprezentativci imali pristup k'o spaha zavrsavali bi utakmice s 2,3 igraca na terenu... lik u svakoj utakmici zasluzi barem po jedan crveni karton..neko_iz_mase je napisao/la:Kad bi ostali reprezentativci imali pristup utakmici reprezentacije kao što to ima Spaha, mnogo češće bi se rezultat okretao na našu stranu.
RIP SALE VILENJAK
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Pusti bola papčića, ne vrijedi mu objašnjavati.
Takvom da nacrtaš i obojiš, opet ne bi skontao.
Takvom da nacrtaš i obojiš, opet ne bi skontao.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Bude li te se vi zaebavali.Eto vam Bajica pa i Radeljica a uz to i Mikelinija pride nazad.
Pa onda gledajte odakle vedri.
Pa onda gledajte odakle vedri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kad bi svi imali pristup kao @amho fudbal bi izgledao otprilike ovakoamho je napisao/la:kad bi svi ostali reprezentativci imali pristup k'o spaha zavrsavali bi utakmice s 2,3 igraca na terenu... lik u svakoj utakmici zasluzi barem po jedan crveni karton..neko_iz_mase je napisao/la:Kad bi ostali reprezentativci imali pristup utakmici reprezentacije kao što to ima Spaha, mnogo češće bi se rezultat okretao na našu stranu.
[youtube][/youtube]
Ovako su Grci i osvojili Evropsko sa vidi vraga Svabom na celu.calcio je napisao/la:kad bi svi imali pristup kao @amho fudbal bi izgledao otprilike ovakoamho je napisao/la:kad bi svi ostali reprezentativci imali pristup k'o spaha zavrsavali bi utakmice s 2,3 igraca na terenu... lik u svakoj utakmici zasluzi barem po jedan crveni karton..neko_iz_mase je napisao/la:Kad bi ostali reprezentativci imali pristup utakmici reprezentacije kao što to ima Spaha, mnogo češće bi se rezultat okretao na našu stranu.
Što se mene tiče, može ih od reda počet i degenečiti. Još bih ga aplauzom nagradio.![]()
[youtube][/youtube]
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Veoma dobar Emir protiv PSG-a u prvom poluvremenu,lepo ustopao Houraoua,i poprilicno je zasluzan za gol svoje ekipe.Takodje primetio sam da poprilicno ide napred u svakoj akciji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 46 gostiju.