Greivis je napisao/la:Parker-Dragic-Bogdanovic-Kleiza-Gasol
Treba da bude najbolja petorka.
Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ove zadnje dvije tekme nisu nikakvo mjerilo!Ljudi fakticki imaju 8 igraca ,a igraju 3 tekmu u 3 dana!kokuz je napisao/la:kako su talijani jadna ekipa... jedino gigi vrijedi od svih njih..

- alan_kardec
- Kontakt:
Nakon dvije sjajne pobjede nad dva sutrašnja finalista, nakon kamare oscilacija protiv BiH, Letonije, CG, Makedonije, Belgije i užasnih partija protiv Ukrajine, Španije i Slovenije, nakon brojnih otkaza i povreda, konačno, glavni cilj je ispunjen, Mundobasket je u džepu!
Čestitke Dudi i igračima. Zasluženo.

Čestitke Dudi i igračima. Zasluženo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
svi zaboravljate Mačiulis-a kako je samo odigrao elimanotrnu fazu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
NEZALAGANJE je napisao/la:Ove zadnje dvije tekme nisu nikakvo mjerilo!Ljudi fakticki imaju 8 igraca ,a igraju 3 tekmu u 3 dana!kokuz je napisao/la:kako su talijani jadna ekipa... jedino gigi vrijedi od svih njih..

njegova italija je bila ona prava

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovi su izvukli maksimum iz ove ekipe...Sa toliko povreda i bez back up centra,jer se i Gigli povrijedio pred sami kraj priprema,nije se moglo vise...
Ovu istu sam ja bas sinoc zamislio.andro234 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Parker-Dragic-Bogdanovic-Kleiza-Gasol
Treba da bude najbolja petorka.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
joj talijana danas, svako za sebe igra, nigdje nikakvog sistema, kontrole, jedino onaj Datome koliko toliko razuman i u napadu i u odbrani
belineli neki nba igrac nešto, a šuta u dvije tekme 5/35
a mi nešto Mirzi zamjeramo, a realno u nba ligi dosta i sreca igra ulogu, sigurno bi u nekim timovima Mirza igrao 15/20 min, pa podigao sebi rejting
Srbija danas dobra, mada im nije bilo nešto posebno teško, al svaka cast na plasmanu u španiju sljedece godine
pozivnice garant idu turcima i grcima, a talijani sigurno idu na kartu petorke iz nba lige, pa zbog atraktivnosti natjecanja da im dozvole
belineli neki nba igrac nešto, a šuta u dvije tekme 5/35

Srbija danas dobra, mada im nije bilo nešto posebno teško, al svaka cast na plasmanu u španiju sljedece godine
pozivnice garant idu turcima i grcima, a talijani sigurno idu na kartu petorke iz nba lige, pa zbog atraktivnosti natjecanja da im dozvole
nema potpisa
krstić je odličan na prvenstvu,ali vjerovatno neče u najbolju petorku
http://www.****/a616944/Kolumne/Edi ... fique.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas protiv Španjolaca u 17:45h.
Hendikep je što se Markota ozlijedio pa neće moći igrati. Tako da će Šarić ući u prvu petorku. Najvjerojatnije.
Ajmo dečki po broncu, ostavite srce na terenu
Hendikep je što se Markota ozlijedio pa neće moći igrati. Tako da će Šarić ući u prvu petorku. Najvjerojatnije.
Ajmo dečki po broncu, ostavite srce na terenu

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Poginut za broncu danas - borba i samo borba. Kvalitetniji su, ali mi vise zelimo tu medalju. IDEMOOO 

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
bogdanović mora u najbolju petorku prvenstva,on,parker i gasol,traže se još dvojica
Ajmooooooooooooo
Kako igra danas BOGdanovic 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ali opet +11. Puno previse. Bojan utrpao vec 21 kos
Lull je odigrao savrseno, pogodili 2 puta u zadnjoj sekundi. Ala ih ne volim. Ajmooooo!

Lull je odigrao savrseno, pogodili 2 puta u zadnjoj sekundi. Ala ih ne volim. Ajmooooo!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma imamo 8 izgubljenih lopti oni niti jednu, i jos im sudci sude svaki kontakt (ali sta je je istukli smo ih
). Moze se ovo okrenit, nekako mi izgleda da Spanjolci nisu 100% u igri.

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja ne znam ima li utakmice gdje nismo primili koš u zadnjoj sekundi, bilo da je riječ o kraju četvrtine ili poluvremena ili utakmice.
Previše izgubljenih lopti, a nude se ovi poglupi Španjolci. Malo kreacije u napadu, bem mu sunce...
Ukiću

Previše izgubljenih lopti, a nude se ovi poglupi Španjolci. Malo kreacije u napadu, bem mu sunce...
Ukiću

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kad se krivo pogleda onog medu Gasola, dobiješ faul. Ona situacija kad su ga Šarić i Žorić zaustavili sa obje noge čvrsto na parketu, a ovaj sudi obrambeni faul..Tritolone je napisao/la:Ma imamo 8 izgubljenih lopti oni niti jednu, i jos im sudci sude svaki kontakt (ali sta je je istukli smo ih). Moze se ovo okrenit, nekako mi izgleda da Spanjolci nisu 100% u igri.
Nego sta je bilo ono kad je Cvitkovic pricao o onom kosu Bogdanovica? Jesu ono oni priznali, Spanjolci su odma posli toga imali 2 slobodna bacanja.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.