Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
Sve su to masoni, zidovi i Bin Laden.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pitanje iz ankete... Ja ne samo da vjerujem već imam i neoborive dokaze... naime u jednom zabačenom dijelu galaksije Mliječni put, među rajom poznatom kao i Kumova slama, u Sunčevom sistemu, na trećem kamenu od sunca živi rasa homo sapiens... oni su puno toga postigli, putuju u orbitu oko svoje planete, bili su na svom prirodnom satelitu Mjesecu, vole seks, turbo folk, travu, alkohol, sport, filozofiju, napravili su forum sportsport.ba forum, ma svašta nešto... malo ih yebe logika i konstrukcija pitanja u anketama....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Navodno da jesu, jer kao na to zemljiste koje je poharano su instalirali novi sistem HAARP-a i laganije su dosli do tog zemljista koje je navodno povoljno pozicionirano za to smece.krmak je napisao/la:A onaj uragan u new orleansu, to su isto sami sebi poslali ili?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
Ne zaboravi da su sami sebi srusili i blizance u New Yorku pa svalili na tamo neke talibane. Yebe se njima za njihov narod. Profit i kontrola nad svijetom je njima glavni prioritet i cilj, a to sto ce poginuti nekoliko hiljada ljudi, to njih ne tangira ni pet banki.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Dobro tebi idu ove teorijeIronMany je napisao/la:Navodno da jesu, jer kao na to zemljiste koje je poharano su instalirali novi sistem HAARP-a i laganije su dosli do tog zemljista koje je navodno povoljno pozicionirano za to smece.krmak je napisao/la:A onaj uragan u new orleansu, to su isto sami sebi poslali ili?
Ne zaboravi da su sami sebi srusili i blizance u New Yorku pa svalili na tamo neke talibane. Yebe se njima za njihov narod. Profit i kontrola nad svijetom je njima glavni prioritet i cilj, a to sto ce poginuti nekoliko hiljada ljudi, to njih ne tangira ni pet banki.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ne idu meni, napisao sam sta sam slusao, a da se bavis tim teorijama oko tih sranja, prvenstveno moras biti upoznat sa tim. Licno nemam pojma da li to ima takav uticaj na klimu, ali ima ona stara izreka: o onome o cemu se prica, il' je bilo il' ce bit.Lillard je napisao/la:Dobro tebi ide ove teoriejIronMany je napisao/la:Navodno da jesu, jer kao na to zemljiste koje je poharano su instalirali novi sistem HAARP-a i laganije su dosli do tog zemljista koje je navodno povoljno pozicionirano za to smece.krmak je napisao/la:A onaj uragan u new orleansu, to su isto sami sebi poslali ili?
Ja samo znam jedno, a to je da se Americka go.vna igraju strateskih igara uzivo, a ne bacaju kockice ko na monopoly igri.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
IronMany je napisao/la:Navodno da jesu, jer kao na to zemljiste koje je poharano su instalirali novi sistem HAARP-a i laganije su dosli do tog zemljista koje je navodno povoljno pozicionirano za to smece.krmak je napisao/la:A onaj uragan u new orleansu, to su isto sami sebi poslali ili?
jarane, vi pričate o nekim zavjerama bla bla, kontrola uma, amerikanci krivi, masovni mediji lažu, a samo se okreću ove "teorije zavjere" kontra amerike..ispade da amerika sama piše o sebi i pravi te zavjere...ili to rade ovi "anamo" tamo...udjes na novi-svjetski-poredak.com i glavna slika jednog članka kako kao rusi sa CCCP zastavom ruše kip slobode
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ma brate neki ljudi ce uvjek biti ograniceni i zadrti i protiv toga ne mozes.Ti budi sretan sto znas da razmisljas svojom glavom..
Drzi se ti kompjutera, a za ovo ovamo si tup.
Amerikanci i njihovi Zidovi, go.vna Izraelska, su povezani za sve i jedno zlo u ovom svijetu, i to svakoj budali je poznato.
Amerikanci i njihovi Zidovi, go.vna Izraelska, su povezani za sve i jedno zlo u ovom svijetu, i to svakoj budali je poznato.
Jeste. Sve sto pogledas i procitas mora biti tacno.
Citas li basne? Ja neki dan raspravu sa kokoskom imao.
Citas li basne? Ja neki dan raspravu sa kokoskom imao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zalim sucaj, promasio si. Nisam vjernik i ne gledam na te stvari sa tog aspekta. Sta cu ti ja kad si tup. Jbg nije do mene....
PS: ne furaj se na filmove tipa Dobri Will Hunting ovdje po forumu.... filozof my ass
PS: ne furaj se na filmove tipa Dobri Will Hunting ovdje po forumu.... filozof my ass
Onda mrziš Ameriku, Izrael i sl. Da nisi komunjara majke mu ga, ono srp/čekić, rusi, PutIn i tako!?
...Teoretičare zavjera iznimno je lako osporiti argumentima, no nekome tko se u svojim metodama ne služi argumentima ne možete puno toga pojasniti. Primjerice, isti ti teoretičari zavjera tvrde da je posljednju ciklonu Donat doslovno naručila američka vojska u cilju da našteti Hrvatskoj, BiH i Srbiji. Crometeo je pokazao da su sve prognostičke karte, čak i sedam dana prije nego je ta ciklona uopće postojala, upućivale da će pasti ekstremna količina oborina i to točno na području na kojem je pala. Dakle, prognostički modeli u čije se algoritme unose fizikalni zakoni atmosfere, točno su predvidjeli ono što se dogodilo, a prognostičari su točno najavili da će obilna kiša pasti. Kako je moguće da je netko 'stvorio' razornu ciklonu, ako se sedam dana prije njenoga postojanja znalo točno što će se dogoditi, pitanje je na koje teoretičari zavjera nemaju odgovor jer ih isto to pitanje u potpunosti opovrgava...

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa sad po ovom postu ispada da se prica da su Ameri stvorili tu Donat ciklonu dan prije kise a ne sedmicama unaprijed.Lik je napisao/la:...Teoretičare zavjera iznimno je lako osporiti argumentima, no nekome tko se u svojim metodama ne služi argumentima ne možete puno toga pojasniti. Primjerice, isti ti teoretičari zavjera tvrde da je posljednju ciklonu Donat doslovno naručila američka vojska u cilju da našteti Hrvatskoj, BiH i Srbiji. Crometeo je pokazao da su sve prognostičke karte, čak i sedam dana prije nego je ta ciklona uopće postojala, upućivale da će pasti ekstremna količina oborina i to točno na području na kojem je pala. Dakle, prognostički modeli u čije se algoritme unose fizikalni zakoni atmosfere, točno su predvidjeli ono što se dogodilo, a prognostičari su točno najavili da će obilna kiša pasti. Kako je moguće da je netko 'stvorio' razornu ciklonu, ako se sedam dana prije njenoga postojanja znalo točno što će se dogoditi, pitanje je na koje teoretičari zavjera nemaju odgovor jer ih isto to pitanje u potpunosti opovrgava...
Ako pretpostavimo da NASA, CIA ili neko drugi posjedu HAARP ili nesto slicno za kontroliranje vremena, postavlja se pitanje da li im za te nepogode treba 1 dan ili 7 dana.
Prvo tvrdi tvoj post, drugo teoriju zavjere jer ipak ako su sve radili postepeno onda se je taman na vrijeme pocela pocela vidjeti razorna ciklona i sve je proslo u redu, sto se tice zavjera.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kako ne kontate da je svačije mišljenje relativno, i ne mora značiti da je tačno. Ljudi brane svoje mišljenje samo zato što je njihovo iako nemaju nikakvih dokaza, ma kakvi dokazi kad govorimo o relativnosti svega.
Zamisli samo da sve ono što sad pokušavaš odbraniti argumentima si mogao poricati samo da si pročitao neku drugu knjigu ili da ti je neko usadio drugačije informacije u glavu,
Kakvog bi smisla imala cijela ova priča kad bi sad ja tvrdio da je tačno ovo što sam napisao, ali ako neko pokuša reći da nije samo će potvrditi moju tezu za koju ja ne znam jel ispravna.
Znači totalna relativnost, pa i relativnost relativnosti ako treba.
Zamisli samo da sve ono što sad pokušavaš odbraniti argumentima si mogao poricati samo da si pročitao neku drugu knjigu ili da ti je neko usadio drugačije informacije u glavu,
Kakvog bi smisla imala cijela ova priča kad bi sad ja tvrdio da je tačno ovo što sam napisao, ali ako neko pokuša reći da nije samo će potvrditi moju tezu za koju ja ne znam jel ispravna.
Znači totalna relativnost, pa i relativnost relativnosti ako treba.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Hajde jest HAARP nije HAARP, evo uzećemo da jeste. Koji klinac bi nas potapali ? S kojim ciljem, nemoj neko da kaže da isprobaju kako funkcioniše, ako mogu kontrolirat kad, kako, gdje, koliko da padne ili ne padne kiše, snijega onda to mogu probat i na ne naseljenim područijima. Ista je priča bila ljetos nema kiše prže nas amerikanci iz njima znanih razlogaOtelo je napisao/la:Pa sad po ovom postu ispada da se prica da su Ameri stvorili tu Donat ciklonu dan prije kise a ne sedmicama unaprijed.Lik je napisao/la:...Teoretičare zavjera iznimno je lako osporiti argumentima, no nekome tko se u svojim metodama ne služi argumentima ne možete puno toga pojasniti. Primjerice, isti ti teoretičari zavjera tvrde da je posljednju ciklonu Donat doslovno naručila američka vojska u cilju da našteti Hrvatskoj, BiH i Srbiji. Crometeo je pokazao da su sve prognostičke karte, čak i sedam dana prije nego je ta ciklona uopće postojala, upućivale da će pasti ekstremna količina oborina i to točno na području na kojem je pala. Dakle, prognostički modeli u čije se algoritme unose fizikalni zakoni atmosfere, točno su predvidjeli ono što se dogodilo, a prognostičari su točno najavili da će obilna kiša pasti. Kako je moguće da je netko 'stvorio' razornu ciklonu, ako se sedam dana prije njenoga postojanja znalo točno što će se dogoditi, pitanje je na koje teoretičari zavjera nemaju odgovor jer ih isto to pitanje u potpunosti opovrgava...
Ako pretpostavimo da NASA, CIA ili neko drugi posjedu HAARP ili nesto slicno za kontroliranje vremena, postavlja se pitanje da li im za te nepogode treba 1 dan ili 7 dana.
Prvo tvrdi tvoj post, drugo teoriju zavjere jer ipak ako su sve radili postepeno onda se je taman na vrijeme pocela pocela vidjeti razorna ciklona i sve je proslo u redu, sto se tice zavjera.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ja vam kažem, a vi meni ne vjerujete. Srbi su nebeski narod (a amerikanci su masoni i boje se božijeg naroda, jer oni štuju sotonu). Obzirom da smo živjeli u nekoj zajednici mi i hrvati s njima i obzirom da smo komšije, a i družimo se nekad, naslijedili smo to "nebesko" donekle, zato smo svi poplavljeni sad.... A odakle nam problemi..pa bili smo Jugo sila, planirali smo jugoslovenstvo proširiti i do Tokija (nisu bezveze korejska djeca pjevala "to je nama naša borba dala Tito" -vidite da sad Ameri napadaju koreju). Ameri su znali da će to ići preko zapadne strane, tj. preko europe, britanije, floride, meksika, kalifornije i do japana (preko kine se nije moglo, ko će pregazit milijardu stanovnika), pa su čas prije navratili ove istočne nam drugove da aktiviraju povijesnu klauzulu i krenu s osvajanjem preko bosne i hrvatske, jer su ovi bili zajebani, rečeno im je da ćemo biti uz njih, ali ameri su računali da ćemo se poj3bat obzirom na uvjerenja jel sarajevski ćevap bolji od banjalučkog i jel beogradska pica (zena) bolja od splićanke...i tako je buknuo rat. ameri su zadovoljno trljali ruke, mislili su da ćemo se poklati svi, al nisu računali da imamo svi neki inat i tako smo uspostavili par državica..eh sad bi bilo očito da nas uništavaju, pa su pustili da se patimo svi, krenuvši od Krapine pa do kraja Srbije i nisu imali drugo rješenje....
No, izumili su taj HAARP, koji im je eto po nekim parametrima dokazao da mijenja atmosferu, pa su se sjetili i Obami predložili da nas gađa ciklonima, vodom i kišom, znajući da ćemo mi obrazovani misliti na priče iz Prirode i društva, geografije, biologije.. i da ćemo nasjesti na vjerske priče da je Božije davanje i tako nas zadesi ova teška nesreća, Bog da nam dušu glupu 'prosti
Al' vidiš, opet su se, a mi od prije znamo da su glupi, zajebali ameri...nisu računali da imamo bistre mozgove koji su zavirili u Area 51, Nasine laboratorije i da su uspjeli skontati kako radi taj famozni HAARP.
Sad ćemo zadati konačno udarac Amerikancima, okrenut ćemo HAARP u našu korist (samo da dođe svjetska pomoć..) i uništit ćemo sav zapadni svijet uz veliki bijes. Proširit ćemo se do Tokija ako Bog da, uz pomoć reisa i amfilohija onog...Jah i kardinala da ne zaboravim. E jedino što ćemo imat problem jeste kako se podijeliti sad. Zajebaše nas ameri, pa smo se zamrzili međusobno, pa će i tu biti sra*a, a neJmamo dovoljno pametnih i učenih da nas uvuku u jugoslavenstvo...ali dajemo obećanje da će se crvena petokraka vioriti na kipu slobode, jer smo se oslobodili od naprednih glupih mučitelja. Smrt fašizmu, sloboda narodu.
No, izumili su taj HAARP, koji im je eto po nekim parametrima dokazao da mijenja atmosferu, pa su se sjetili i Obami predložili da nas gađa ciklonima, vodom i kišom, znajući da ćemo mi obrazovani misliti na priče iz Prirode i društva, geografije, biologije.. i da ćemo nasjesti na vjerske priče da je Božije davanje i tako nas zadesi ova teška nesreća, Bog da nam dušu glupu 'prosti
Al' vidiš, opet su se, a mi od prije znamo da su glupi, zajebali ameri...nisu računali da imamo bistre mozgove koji su zavirili u Area 51, Nasine laboratorije i da su uspjeli skontati kako radi taj famozni HAARP.
Sad ćemo zadati konačno udarac Amerikancima, okrenut ćemo HAARP u našu korist (samo da dođe svjetska pomoć..) i uništit ćemo sav zapadni svijet uz veliki bijes. Proširit ćemo se do Tokija ako Bog da, uz pomoć reisa i amfilohija onog...Jah i kardinala da ne zaboravim. E jedino što ćemo imat problem jeste kako se podijeliti sad. Zajebaše nas ameri, pa smo se zamrzili međusobno, pa će i tu biti sra*a, a neJmamo dovoljno pametnih i učenih da nas uvuku u jugoslavenstvo...ali dajemo obećanje da će se crvena petokraka vioriti na kipu slobode, jer smo se oslobodili od naprednih glupih mučitelja. Smrt fašizmu, sloboda narodu.
mi smo oaza zdrave hrane i prirodnih usjeva, žele da nam to unište da bi nas primorali da kupujemo njihovu GMO hranu. Recimo zbog togaLik je napisao/la: Hajde jest HAARP nije HAARP, evo uzećemo da jeste. Koji klinac bi nas potapali ? S kojim ciljem, nemoj neko da kaže da isprobaju kako funkcioniše, ako mogu kontrolirat kad, kako, gdje, koliko da padne ili ne padne kiše, snijega onda to mogu probat i na ne naseljenim područijima. Ista je priča bila ljetos nema kiše prže nas amerikanci iz njima znanih razloga
Pustiću sunce da topi ljubav!
Nađe i ti sebi ravnogGreivis je napisao/la:Citas li basne? Ja neki dan raspravu sa kokoskom imao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.