15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
HAHSADHČAKJHJLDHJHJGHLFKGHLDKJGHFLKGJNHLGKJDLHGKJFDHGKJFDHGKDJFHGKFDGHFDKJGHDFLKJGHDLFKJGHFKGHF

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Sheyi je napisao/la:
Vidi klošara s pivama
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ako ne voliš ljiljane ne voliš ni Bosnu, ljiljani nisu zastava Islamske zajednice Bosne.NeshaFCB je napisao/la:Da voliš Bosnu ne bi se na ovakav način ponašao. Jer na ovakav način je voli svega 27%, ako i toliko. Razmisli o tome.Sheyi je napisao/la:KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ
![]()
![]()
![]()
![]()
Mržnja prema drugom nikada nikome nije dobrog donijela.
"Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje"
svi iznjeli na balkon zastave, moja zena cilim 
ako je stavio ljiljane mrzi ostale?NeshaFCB je napisao/la:Da voliš Bosnu ne bi se na ovakav način ponašao. Jer na ovakav način je voli svega 27%, ako i toliko. Razmisli o tome.Sheyi je napisao/la:KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ
![]()
![]()
![]()
![]()
Lljiljani i jesu naša zastava
Jel' ga klofasonik24 je napisao/la:svi iznjeli na balkon zastave, moja zena cilim
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ima se, može sesonik24 je napisao/la:svi iznjeli na balkon zastave, moja zena cilim
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Hajde @sheyi malo ohladi, svega ti. Znamo da ljiljani nisu zastava Islamske republike, ali bojim se da bi ti volio da jesu, kad možeš čovjeka nazivati klošarom samo zato jer pije pivo.
P.S. Taj klošar s pivom je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine...
P.S. Taj klošar s pivom je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine...
NAPRIJED NARODE!
- sagitarius
- Kontakt:
NeshaFCB je napisao/la:Da voliš Bosnu ne bi se na ovakav način ponašao. Jer na ovakav način je voli svega 27%, ako i toliko. Razmisli o tome.Sheyi je napisao/la:KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesha jesil dobar ili si se vec napio?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Mislim da je bio Luxemburg brate, meni dosla neka rodbina i hajmo gledat. 20. min ko iz kabla, a mislim da kisobrane ne dadose unijet. Ja na jugu na poluvremenu skidam patike, 2 litra isteklaWisey je napisao/la:Hebote kad se sjetim kako smo kisnuli 90 minuta protiv Lihtenštajna na Bilinom, pa onda bez ikakve rezervne odjeće i obuće, onako mokri do kože, vozili se nekih 7-8 sati do kuće.. Promrzli, bolesni, prehlađeni. I mnoge druge slične utakmice. Al vrijedilo je svake sekunde.![]()
Nisam se u zivotu smrzo ko tad haha
Zato veceras ostavit srce na terenu, zbog navijaca koji su kroz svasta prosli, zbog ljutih krajisnika, na kraju i zbog samih njih. Vjerujem da i oni gore od zelje da nesto vise naprave, pogotovo prvi mundijal, da ostavimo dobar utisak ha ya!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
+10000000000000000000000000000000000000000Sheyi je napisao/la:Ako ne voliš ljiljane ne voliš ni Bosnu, ljiljani nisu zastava Islamske zajednice Bosne.NeshaFCB je napisao/la:Da voliš Bosnu ne bi se na ovakav način ponašao. Jer na ovakav način je voli svega 27%, ako i toliko. Razmisli o tome.Sheyi je napisao/la:KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ
![]()
![]()
![]()
![]()
"Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje"
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ko li ovo kajmači, da mu lično čestitamsamirr je napisao/la:
![]()
![]()
A jest, Luksemburg je bio. Od te utakmice na svaku tekmu nosim rezervnu odjeću i obuću, nebitno kakvi su uvjeti.caseres je napisao/la:
Mislim da je bio Luxemburg brate, meni dosla neka rodbina i hajmo gledat. 20. min ko iz kabla, a mislim da kisobrane ne dadose unijet. Ja na jugu na poluvremenu skidam patike, 2 litra istekla![]()
Zato veceras ostavit srce na terenu, zbog navijaca koji su kroz svasta prosli, zbog ljutih krajisnika, na kraju i zbog samih njih. Vjerujem da i oni gore od zelje da nesto vise naprave, pogotovo prvi mundijal, da ostavimo dobar utisak ha ya!
Za razliku nekih nisam ni slijep ni glup. Ako je ljubav promovisanje Armije bih i njene zastave ok. Nažalost na 27% to prolazi, ako je to Bosna i Hercegovina i ja sam Isak Njutn. Nažalost ne mogu se poistovjetiti. Svakom normalnom čovjeku je to neprihvatljivo.
ljiljani zmajevi isti qurac. oboje simbol Bosne na neki način. Dosta vas je o tome 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Dobro se i ja sjecam te tekme, bio na sjeveru, kiša pocela padati od prvog zvizduka pa dok u auto nisam usao. Srecom bio sam ispod onog semafora da me je doneklo sakrilo, al djaba kad ga Miske uvali iz slobodnog moro sam izletit dole na tribine i pokisnuti. Dosta raje sa istoka je napustilo tada tekmu na poluvremenu, tad je padalo pravo.caseres je napisao/la:Mislim da je bio Luxemburg brate, meni dosla neka rodbina i hajmo gledat. 20. min ko iz kabla, a mislim da kisobrane ne dadose unijet. Ja na jugu na poluvremenu skidam patike, 2 litra isteklaWisey je napisao/la:Hebote kad se sjetim kako smo kisnuli 90 minuta protiv Lihtenštajna na Bilinom, pa onda bez ikakve rezervne odjeće i obuće, onako mokri do kože, vozili se nekih 7-8 sati do kuće.. Promrzli, bolesni, prehlađeni. I mnoge druge slične utakmice. Al vrijedilo je svake sekunde.![]()
![]()
ako ne mozes prihvatiti,nemoj ni moralisati hljeba ti,vec zaobidji i dovidjenjaNeshaFCB je napisao/la:Za razliku nekih nisam ni slijep ni glup. Ako je ljubav promovisanje Armije bih i njene zastave ok. Nažalost na 27% to prolazi, ako je to Bosna i Hercegovina i ja sam Isak Njutn. Nažalost ne mogu se poistovjetiti. Svakom normalnom čovjeku je to neprihvatljivo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Od ostalih 73% ljudi 72% ne smeta zas, ostali 1% su ljudi sa manjkom sivih celija.NeshaFCB je napisao/la:Za razliku nekih nisam ni slijep ni glup. Ako je ljubav promovisanje Armije bih i njene zastave ok. Nažalost na 27% to prolazi, ako je to Bosna i Hercegovina i ja sam Isak Njutn. Nažalost ne mogu se poistovjetiti. Svakom normalnom čovjeku je to neprihvatljivo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.