Zato i kazem vidjet cemo. Sve to moze da padne u vodu zavisi od samog razvoja situacije na terenu, ali to su objektivno neke prednosti njihove u odnosu na nas u ovom trenutku.lijevapolutka je napisao/la: ↑03 nov 2020, 19:13Isto ko mi kad smo zijanijli titulu na lavoru. Mi odmorni oni umorni, psihički mrtvi zbog kupa. Zato gazi bandu kosookuLjoZee je napisao/la: ↑03 nov 2020, 19:00Objektivno bez nekih ironija oni i jesu nekoj prednosti. Krenuli je na njihov mlin sve. Laksi raspored, odmorniji su, na vrhuncu forme. Oni su se za ovu utakmicu spremali i prije Mladosti, to je onaj njihov rekao. Mi taj "luksuz" nismo imali zbog rasporeda i protivnika.
Raspolozenje je tu negdje jer imamo i mi te dobre rezultate u zadnje vrijeme s tim da tek sad se vide naznake neke da se forma podize tj. nismo ko oni na vrhuncu forme.
S obzirom na okolnosti kod nas mislim da najvise mozemo izvuci bod u ovom momentu koji ne bi bio los kao sto ne bi bio bod los iz BL. Na njihov mlin ide sve za sad, vidjet cemo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Derbi je posebna utakmica, koja se ne moze komentarisati kao ostale utakmice, iz mnogo razloga mada moram napisati par stvari.
Mene je licno strah Blazevica, on je pokazao do danas da je katastrofalan desni bek, cak nivo ispod Livaje, u odbrani teski propuh, u napadu nista posebno. Ako Sinisa nije spreman onda probati sa Bojom na desnom beku ili sa Vrhovcem. Mislim ako se krene sa Blazevicem da je to poraz u najavi. Isto se nadam da nece poceti Hajdarevic jer je to bas harakiri za nas protok lopte i kontrolu utakmice. Vidjelo se u prvom poluvremenu protiv Radnika kako igra fino fercera kad imas igrace u sredini koji znaju sa loptom..
Kad izgubimo loptu moramo se sto prije vracati i ne praviti glupe faulove u zonama iz kojih nas mogu ugroziti..
Jos dvije utakmice i ide pauza, dajte sve od sebe i vise od toga i obradujte armiju Zeljinih navijaca!
Mene je licno strah Blazevica, on je pokazao do danas da je katastrofalan desni bek, cak nivo ispod Livaje, u odbrani teski propuh, u napadu nista posebno. Ako Sinisa nije spreman onda probati sa Bojom na desnom beku ili sa Vrhovcem. Mislim ako se krene sa Blazevicem da je to poraz u najavi. Isto se nadam da nece poceti Hajdarevic jer je to bas harakiri za nas protok lopte i kontrolu utakmice. Vidjelo se u prvom poluvremenu protiv Radnika kako igra fino fercera kad imas igrace u sredini koji znaju sa loptom..
Kad izgubimo loptu moramo se sto prije vracati i ne praviti glupe faulove u zonama iz kojih nas mogu ugroziti..
Jos dvije utakmice i ide pauza, dajte sve od sebe i vise od toga i obradujte armiju Zeljinih navijaca!
-
- Kontakt:
Oni haos lose brane prekide. E sad ne znam ko ce nama igrati, ali ako budu Stilic i Bekric u isto vrijeme tu imas onda finu sansu preko nekog prekida da ih ugrozis. Tu Miletic moze biti kljucan jer se pokazalo koliko je dobar nakon prekida, opasan haman uvijek, ali pitanje je hoce li krenuti ili dobiti sansu.
-
- Kontakt:
Doduše Štilić je opasan, zadnji slobodnjak zabio kad je bio policijski čas a zadnji korner dobacio dalje od prve u Poljskoj dok je bio.
E Samke je klasa, konstantan.
Miličević i Meša sutra daju golove za preokret nakon 70. Minuta i pobjedu plavih sa Grbavice.
Stilic je u trepavicu pogodio Ikica i zbog tog gola mi pobjedismo Zrinjski.Manijakdolopate je napisao/la: ↑03 nov 2020, 19:44Doduše Štilić je opasan, zadnji slobodnjak zabio kad je bio policijski čas a zadnji korner dobacio dalje od prve u Poljskoj dok je bio.
E Samke je klasa, konstantan.
Miličević i Meša sutra daju golove za preokret nakon 70. Minuta i pobjedu plavih sa Grbavice.

Ako budu obojica tu neka se mijenjaju, malo ih zbune tako. Imaju njih dvojica tih finta milion.
NE Bekrija i Stila zajedno na derbiju. Treba nam brzine u defanzivi. Bez hajdara kao defanzivnog veznog nemamo se puno cemu nadati.
Njima Milicevic haman nece igrat sto je bitno za nas, taj je hendikep jednak neigranju Stevanovica. Retardirani Dupovac koji je fuj igrac i prznica + onaj drugi nije u formi.
Jbg jesu bolji, sve im je med i mlijeko al zamisli kako bi ih sje.balo da izgube. Vezni red ce presudit, koliko ce nasi tu imat snage, Alispahic je zadnjih 15-20 minuta bas jedva hod'o. Mozda i Vrhovac pocne tu kao neki osigurac. Bit ce neko iznenadjenje za sve garant.
Hoce li celo bit ikako u kombinacijama, sta je sa njim ??
Jbg jesu bolji, sve im je med i mlijeko al zamisli kako bi ih sje.balo da izgube. Vezni red ce presudit, koliko ce nasi tu imat snage, Alispahic je zadnjih 15-20 minuta bas jedva hod'o. Mozda i Vrhovac pocne tu kao neki osigurac. Bit ce neko iznenadjenje za sve garant.
Hoce li celo bit ikako u kombinacijama, sta je sa njim ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I ja kontam da ce se neko pojaviti u sastavu koga slabo ko ocekuje. Nije da nismo navikli ove sezone na to.

Po meni su jedino sigurni Eric, Kosoric, Ikic i Mujezinovic. 99,99% i Stilic.
A bit ce neko "sa strane" garant.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Po meni: Ikic, Kosoric, Eric, Stilic i Alispahic su sigurni, ovo ostalo sve moguce bukvalno. I za Mujezinovica me ne bi iznenadilo da bude na klupi, a da Veselinovic pocne. To opet zavisi od formacije.
- MocMahale444

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Imali iko da nam napravi neku analizu
kako bi mogli sutra se postaviti ,prognoze itd Ja ako budem iznosio svoje misljenje raja ce u teski depresiju pasti.Zadnje tri tekme Vijetnamske kurave sam gledao ne vidim kako bi mogli sutra do pobjede.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.