a vjerovatno ce ih i celik pogurati ako zatrebaSaltCityAttack je napisao/la:imaju siroki na gostovnaju, a oni su u takvim odnosima da ce im ovi dati bodoveSamoTZ je napisao/la:Mislio sam da je težak s obzirom da su u gostima katastrofalni kao i mi, a dolazi im Sarajevo, ali vjerovatno si u pravu jer je gostovanje Kozari skoro zicer.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- theprodigy
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ccc, ko ovo uradi Slobodi da se bori sa GOŠK-om, Slavijom, Kozarom za opstanak
uz dužno poštovanje pa svi znaju šta je Tuzla za Gradišku, Lukavicu (selo pokraj Sarajeva), Gabelu
nemogu da vjerujem da se raspravlja o ispadanju jedne Slobode.

ako Sloboda ispadne onda je sve gotovo sa obzirom na dug koji Sloboda ima onda neznam kako ce ga vratiti. igrajuci u PL inekako mozete vratiti ali ako ispadnete u prvu ligu neznam......
Od Slobode je ostalo samo ime. Ništa više nema. Nikakve organizacije unutar kluba, nikakvih redovnih primanja. čudi me da uopšte neko i hoće radit u klubu. Sve u svemu možda bi jedna dvije sezone van premijer lige dobro došle. Pa kada se završi stadion eventualno uz dobru organizaciju sa novim ljudima i uz podršku Opštine i vlade TK pokušati nešto više. Sad i kad bi se borili za titulu šta bi sa njom. nemamo licence, nemamo stadiona, nemamo ništa. Mislim da i ako ostanu u ligi iduće godine bi bilo još gore jer ovo stanje se ponavlja već 10 godina i svake godine je gore. Nažalost 

- delpiero20
- Kontakt:
Ovi igraci i uprava bi u vrijeme SFRJ mogli biti samo redari na stadionu...
- sef_mafije
- Kontakt:
10 godina se Sloboda izvlaci da ne ispadne iz PL , nece ni 11 godinu 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
To tebi drago sto cemo ispasti ? ne zaboravi onu sezonu kad smo trebali pobijedit u Banovicima da bi ostali u ligi, a evo sad nesto slicno je upitanju , utakmica protiv Zvijezde iz istog Kantona sa opstanak i tu ako pobijedimo ostajemo u ligisef_mafije je napisao/la:10 godina se Sloboda izvlaci da ne ispadne iz PL , nece ni 11 godinu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kojih ba 10 godina ?.. pa kako smo igrali 2 toto kupa, pa smo izborili uefa cup i td..mi smo bili samo jos jednom u ovakvoj slicnoj situaciji i vise ne ...jesmo bili neka sredina, ali ovako da se borimo za opstnak kao sad hmmmm.sef_mafije je napisao/la:10 godina se Sloboda izvlaci da ne ispadne iz PL , nece ni 11 godinu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma i Buducnost kad se borila dali smo im mi bod u Tuzli 0-0... znam 100% da smo dali tad jer ni mi nismo bili nesto u dobroj situaciji, ali u povoljnijoj nego oni pa im je bod bio dobar ..znam kad smo se skupljali pred tekmu da smo dole vec znali da necemo dobiti tu tekmu ebiga ..posto je SUljo tad bio cvrsto vezan uz klub covjek je to rekao da se nebi beze previse sikiralifukara87 je napisao/la:To tebi drago sto cemo ispasti ? ne zaboravi onu sezonu kad smo trebali pobijedit u Banovicima da bi ostali u ligi, a evo sad nesto slicno je upitanju , utakmica protiv Zvijezde iz istog Kantona sa opstanak i tu ako pobijedimo ostajemo u ligisef_mafije je napisao/la:10 godina se Sloboda izvlaci da ne ispadne iz PL , nece ni 11 godinu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja mislim da ste pogrešno shvatili ovog lika, @ sef_mafije ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I kada teško je i kad misliš gotovo je, pogledaj na " Sjever" i pokušaj ponovo, poraz zaboli, sreća utihne jer vjera u tebe nikad ne prestaje. Fukare Tuzla 1987 SLOBODA DO GROBA <3

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sretno u gradaccu, i uzmite im tamo bodove spasa!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Nekako gledam i nista me ne cudi, izgleda svi jedva cekaju da ispadne Sloboda, al hajde nema veze eto vam liga i igrajte bez nas, nek vam Premijer liga bude zanimljivija bez nas. Sta drugo ocekivati nego da se preselimo u prvu Federalnu ligu.

Ti fakat mislis da neko jedva ceka da vi ispadnete ? Eto kao nesto je liga zanimljiva sa vama, ne vidim sta je zanimljivo kad vas svi pobjeđuju. Ipak bi to bila prevelika steta za grad Tuzlu, puno bi izgubili.fukara87 je napisao/la:Nekako gledam i nista me ne cudi, izgleda svi jedva cekaju da ispadne Sloboda, al hajde nema veze eto vam liga i igrajte bez nas, nek vam Premijer liga bude zanimljivija bez nas. Sta drugo ocekivati nego da se preselimo u prvu Federalnu ligu.![]()
Ne brini se ne cete ispasti, "sredit" ce se - ali ce neko nastradat radi toga.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Rezultati i tabela su mjerilo.Sad jel' nekom drago il' nije to nema nikakve veze sa ispadanjem.fukara87 je napisao/la:Nekako gledam i nista me ne cudi, izgleda svi jedva cekaju da ispadne Sloboda, al hajde nema veze eto vam liga i igrajte bez nas, nek vam Premijer liga bude zanimljivija bez nas. Sta drugo ocekivati nego da se preselimo u prvu Federalnu ligu.![]()

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
meni prvo je zao sto je sloboda u ovakvoj situaciji... ali, sami ste krivi... ja zelim vam od srca da pobjedite gradaclije i da ostanete u ligi, ali bice vam teskofukara87 je napisao/la:Nekako gledam i nista me ne cudi, izgleda svi jedva cekaju da ispadne Sloboda, al hajde nema veze eto vam liga i igrajte bez nas, nek vam Premijer liga bude zanimljivija bez nas. Sta drugo ocekivati nego da se preselimo u prvu Federalnu ligu.![]()
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Nije to baš tako, ja slobodi želim da ostane u premier ligi BiH.
Ne kazem ja da je zanimljiva liga s nama, jer smo fakat kanta za nabijanje i to je danas realnost, ja nikad goru ekipu nisam gledao Slobode na Tusnju, nemam nista protiv svi su nas posteno pobijedili ko god je gostovao na Tusnju, ali ako ce Slavija ostati u ligi na osnovu Kuline koji je u savezu onda nek tako bude a i realno su se pojacali , jedino sto je sumnjiva utakmica protiv Rudara u Prijedoru. Nek je nama bog na pomoci i to je to.
Treba bit realan i reci da cemo tesko ostati.
Treba bit realan i reci da cemo tesko ostati.
Ma jest da je tesko al treba se pomirit da ispadamo,a ici nekog molit za bodove po meni je to katastrofa,,,a ovako posteno do kraja,mada svi znamo koliko je ova liga postena,,,al ipak vjerujem da ce Sloboda iz ovoga izaci samo jos jaca narednih godina