Nije Mont0, vec Monto.muXmania je napisao/la:
Znači Monto unosi nemir, odlično zapažanje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nije Mont0, vec Monto.muXmania je napisao/la:
Znači Monto unosi nemir, odlično zapažanje
hahaha idu na bunga bunga zabave,partije,sudske sporove,nakit za starlete,itd itd.....IlPrincipe je napisao/la:Yebo majku pa nije mi samo jasno gdje idu :
1. UŠTEĐENIH 60 MILIONA NA PLATE
2. PARE OD PRODAJE IBRE I SILVE ?!![]()
anton 1983 je napisao/la:Tika-Taka, jel će u ovaj propali klub doći Kaka?
Čovjek tješi sam sebe da će uspjeti nešto realizovati, a ako mene pitate - što nije dosad uradio, neće ni odsad.muha milanez je napisao/la:Galliani: "Važan igrač će potpisati za Milan ovu sedmicu!Obećavam!" Izvor: @ SkySport
vidjet cemo sta ce se desiti..
mozemo li vjerovat ovom covjeku vise?
bas ovo sto si napisao, jer jedan igrac mjenja stanje protiv Samp, ali protiv Juventusa u gostima ili Napolia tesko :SClaus je napisao/la:Čovjek tješi sam sebe da će uspjeti nešto realizovati, a ako mene pitate - što nije dosad uradio, neće ni odsad.muha milanez je napisao/la:Galliani: "Važan igrač će potpisati za Milan ovu sedmicu!Obećavam!" Izvor: @ SkySport
vidjet cemo sta ce se desiti..
mozemo li vjerovat ovom covjeku vise?Ja sam, iskren da vam budem, već izgubio vjeru u Adriana i Silvija. Samo ukoliko se iskupe do kraja prelaznog roka, mogu me razuvjeriti (to znači dva-tri ekstra igrača, pogotovo u odbrani gdje najviše škripi i ofanzivnog dijelu veznog reda). Štoper, lijevi bek, polušpic i onda možemo razgovarati.
Do tada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.