Osim13 je napisao/la:Ja samo ne znam što se kolektivno analiziraju nešto do u detalje ove prve pripremne, bitna utakmica ko naša žalba savezu za licencu, kako mi tako i kone eno već čakije vade, negativa, ja bi izveo vako nako...šta vam je

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Osim13 je napisao/la:Ja samo ne znam što se kolektivno analiziraju nešto do u detalje ove prve pripremne, bitna utakmica ko naša žalba savezu za licencu, kako mi tako i kone eno već čakije vade, negativa, ja bi izveo vako nako...šta vam je
WestTrebina je napisao/la:Uglavnom usref kaze nije nezadovoljan. Treba mu jos malo vremena da uigra golmana na krilu, spica na beku, beka na polutki i krstu dje mu ovaj naredi.![]()
![]()
redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
Amaw u napadu bjesnila ugrizao ga lutvobelosevic28 je napisao/la:Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
Sta je ovo hljeb te yebo
Majko mila veca skupina retarda ne postoji na jednom mjestu nego na njihovom podforumubelosevic28 je napisao/la:Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
Sta je ovo hljeb te yebo
belosevic28 je napisao/la:Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
Sta je ovo hljeb te yebo
Ma daj,nije ono Doglupavko,dug mu je post, tastatura je problem uvijek bila...redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
joker90 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
Sta je ovo hljeb te yebo
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHbelosevic28 je napisao/la:Neka znaju svi Manijaci da se Begić kune pred svjedocima, kako Željo dok je on predsjednik saveza neće biti prvak!redbull93 je napisao/la:Eno dokoljenko sam od sebe idola pravi na zeljinoj temi haha, ja cirkusa jbt
Sta je ovo hljeb te yebo
Ako on ostane u FKS do kraja sezone boricete se za opstanak.amypitar je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Uglavnom usref kaze nije nezadovoljan. Treba mu jos malo vremena da uigra golmana na krilu, spica na beku, beka na polutki i krstu dje mu ovaj naredi.![]()
![]()
I da na kraju opet uzme duplu krunu.
Zarazice se jadno pascesviunapad1010 je napisao/la:
Amaw u napadu bjesnila ugrizao ga lutvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.