prvo ce od fenera napravit filijalu.Osim13 je napisao/la:Jel to neće uzet tituluSariel1987 je napisao/la:avenija druze splahnula euforija sta reci???
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- samoposteno
- Kontakt:
Sta si se raspiso jel to euforija poslije pobjede bacvice macvice....jel istina da imate vise trenera nego fukara na tribiniSariel1987 je napisao/la:igra ajdin sitan vez, lafo trazi begana, pusti jurinu..
suti feni, ne javi se okoliju
kakve su to igrice?
Sve je to ok dok im svodnik Ajdin ne počne oduzimati pasoše po Turskoj!
Od iduće sedmice kod Hadzifejzovića gostuju roditelji igrača kako uplakani mole da im se vrate djeca kući kuknjava
Od iduće sedmice kod Hadzifejzovića gostuju roditelji igrača kako uplakani mole da im se vrate djeca kući kuknjava
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- samoposteno
- Kontakt:
E majko draga ko se javlja seljober im godinama stipendije dijelio i ono se naslo nesto pametovatdvokorak je napisao/la:Sve je to ok dok im svodnik Ajdin ne počne oduzimati pasoše po Turskoj!
-
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la:Sta si se raspiso jel to euforija poslije pobjede bacvice macvice....jel istina da imate vise trenera nego fukara na tribiniSariel1987 je napisao/la:igra ajdin sitan vez, lafo trazi begana, pusti jurinu..
kakve su to igrice?
jebte al fakat nemate nesto pametnije za ponudit, ovo postaje monotono

sto bi vi sami rekli za se
nickiZe88 je napisao/la:Prevarantski klub, koji samo gleda kako ce koga zaebati.
Ovim su dovoljno uradili, samo me zanima sta ce kao demant sad izmisliti. Da nisu znali da je nas igrac ?![]()
Lazovi i petljaneri...

-
- Kontakt:
posto ste postali filijala nekakvom albanskom klubu iz sjeverne makedonije, red je i da malo proucite isti, na

K.F. Shkupi është themeluar nga dashamirët e futbollit në lagjen e parë urbane të Shkupit, Çair, në vitin 1927 me emrin K.F. Zafer. Pothuajse si shumë klube tjera atëkohë, klubi zhvilloi shumë ndeshje miqësore me klube që poashtu vinin nga regjioni i Shkupit. Kohë më pas, klubi zhvillonte ndeshje në Ligën e Shkupit (kategoria e qytetit), e më pas në ligën regjionale (kategori e themeluar nga klube të ndryshme të përqëndruara në pjesën jugore të Mbretërisë Jugosllave). Që nga fillimi i veprimit, klubi ka qenë vend ku lojtarët me prejardhje të ndryshme etnike mundeshin t’a gjejnë veten, më së shumti futbollist shqiptarë dhe turq, por jo vetëm. Poashtu ka pas lojtarë të përkatësisë boshnjake, rome dhe maqedone.
Pas Luftë së Dytë botërore, komunistët ish-jugosllav me dekret, kundër vullnetit të qytetarëve dhe tifozëve të klubit, ndërojnë emrin në “Slloga” (që në gjuhën sërbe do të thotë unitet apo harmoni).
Në atë kohë klubi finansoheshte nga qytetarët dhe tifozët të cilët mledhnin të holla për të paguar lojtarët dhe stafin. Klubi atëkohë zhvillonte ndeshjet në Ligën e Parë të RS Maqedonisë, e ranguar si kategoria e katërt në rangimin federal të Jugosllavisë.

- samoposteno
- Kontakt:
Koje si ti govedo pa sad kad bi se vadilo sa vase teme sta se sve pise od Nale najboljeg trenera svih vremena spasioca koji posudjuje pare za licencu do Nale smecara a za upravu Slobode da ne govorim znas ti to vrlo dobroSariel1987 je napisao/la:samoposteno je napisao/la:Sta si se raspiso jel to euforija poslije pobjede bacvice macvice....jel istina da imate vise trenera nego fukara na tribiniSariel1987 je napisao/la:igra ajdin sitan vez, lafo trazi begana, pusti jurinu..
kakve su to igrice?
jebte al fakat nemate nesto pametnije za ponudit, ovo postaje monotono![]()
![]()
sto bi vi sami rekli za se
nickiZe88 je napisao/la:Prevarantski klub, koji samo gleda kako ce koga zaebati.
Ovim su dovoljno uradili, samo me zanima sta ce kao demant sad izmisliti. Da nisu znali da je nas igrac ?![]()
Lazovi i petljaneri...
a glavna uvreda im je seljober, a nemilaju se sami medju sobom
Potpisao Bundoglavi sa mnom pred ugovor i dao mi ške narukesamoposteno je napisao/la:E majko draga ko se javlja seljober im godinama stipendije dijelio i ono se naslo nesto pametovatdvokorak je napisao/la:Sve je to ok dok im svodnik Ajdin ne počne oduzimati pasoše po Turskoj!
Proććitao me moj zen‘ćki inspektor gedzet (zen‘ćki geDJet)
? ? <3
- samoposteno
- Kontakt:
Nemoj o filijali samo se provaljujes Tuzla City vam sve sto valja uzmeSariel1987 je napisao/la:posto ste postali filijala nekakvom albanskom klubu iz sjeverne makedonije, red je i da malo proucite isti, na
K.F. Shkupi është themeluar nga dashamirët e futbollit në lagjen e parë urbane të Shkupit, Çair, në vitin 1927 me emrin K.F. Zafer. Pothuajse si shumë klube tjera atëkohë, klubi zhvilloi shumë ndeshje miqësore me klube që poashtu vinin nga regjioni i Shkupit. Kohë më pas, klubi zhvillonte ndeshje në Ligën e Shkupit (kategoria e qytetit), e më pas në ligën regjionale (kategori e themeluar nga klube të ndryshme të përqëndruara në pjesën jugore të Mbretërisë Jugosllave). Që nga fillimi i veprimit, klubi ka qenë vend ku lojtarët me prejardhje të ndryshme etnike mundeshin t’a gjejnë veten, më së shumti futbollist shqiptarë dhe turq, por jo vetëm. Poashtu ka pas lojtarë të përkatësisë boshnjake, rome dhe maqedone.
Pas Luftë së Dytë botërore, komunistët ish-jugosllav me dekret, kundër vullnetit të qytetarëve dhe tifozëve të klubit, ndërojnë emrin në “Slloga” (që në gjuhën sërbe do të thotë unitet apo harmoni).
Në atë kohë klubi finansoheshte nga qytetarët dhe tifozët të cilët mledhnin të holla për të paguar lojtarët dhe stafin. Klubi atëkohë zhvillonte ndeshjet në Ligën e Parë të RS Maqedonisë, e ranguar si kategoria e katërt në rangimin federal të Jugosllavisë.
-
- Kontakt:
ne razbiram momcilo, ne razbiramsamoposteno je napisao/la: Koje si ti govedo pa sad kad bi se vadilo sa vase teme sta se sve pise od Nale najboljeg trenera svih vremena spasioca koji posudjuje pare za licencu do Nale smecara a za upravu Slobode da ne govorim znas ti to vrlo dobro

fudini mudogrizi u akciji

- samoposteno
- Kontakt:
Jesul legle pare od UEFE za 100 god. ima se moze seSariel1987 je napisao/la:ne razbiram momcilo, ne razbiramsamoposteno je napisao/la: Koje si ti govedo pa sad kad bi se vadilo sa vase teme sta se sve pise od Nale najboljeg trenera svih vremena spasioca koji posudjuje pare za licencu do Nale smecara a za upravu Slobode da ne govorim znas ti to vrlo dobro![]()
fudini mudogrizi u akciji

-
- Kontakt:
ups ovo je fudin mudolizsamoposteno je napisao/la: Jesul legle pare od UEFE za 100 god. ima se moze se![]()

znaci dvije su struje mudogrizi i mudolizi do koske
- samoposteno
- Kontakt:
Dodji da cika Senad bambucuSariel1987 je napisao/la:ups ovo je fudin mudolizsamoposteno je napisao/la: Jesul legle pare od UEFE za 100 god. ima se moze se![]()
znaci dvije su struje mudogrizi i mudolizi do koske

-
- Kontakt:
ne treba meni bambuca al to vi pomocnici viljuskara ne mozete pojmit...samoposteno je napisao/la: Dodji da cika Senad bambucu![]()
vidis da ti pojam filijale nije bas najjasniji

fc skcupi

Pa za ovo je ććak i zen‘ćko meHHko ć divota za uši <3Sariel1987 je napisao/la:posto ste postali filijala nekakvom albanskom klubu iz sjeverne makedonije, red je i da malo proucite isti, na
? ? <3
-
- Kontakt:
imaju ovde sustat i pistat do sutradvokorak je napisao/la:Pa za ovo je ććak i zen‘ćko meHHko ć divota za uši <3Sariel1987 je napisao/la:posto ste postali filijala nekakvom albanskom klubu iz sjeverne makedonije, red je i da malo proucite isti, na
kingovi afrikata

- samoposteno
- Kontakt:
Ti kad budes skonto sta znaci filijala onda napisi...to ti je vi utrenirate a Azmir uzme dadne vam cvaju za sendvica i svi sretniSariel1987 je napisao/la:ne treba meni bambuca al to vi pomocnici viljuskara ne mozete pojmit...samoposteno je napisao/la: Dodji da cika Senad bambucu![]()
vidis da ti pojam filijale nije bas najjasniji![]()
fc skcupi
-
- Kontakt:
ja vama sta god da napisem niste u stanju shvatiti, tako da je bolje nastavit da prsĆkanjemsamoposteno je napisao/la: Ti kad budes skonto sta znaci filijala onda napisi...to ti je vi utrenirate a Azmir uzme dadne vam cvaju za sendvica i svi sretni

sitan vez ajdine sitan vez nalozili su se do titule

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.