FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Trequartista
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gospodine Eldine Adiloviću, hvala za sve. Sretno u nastavku karijere!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
krpis brate, u tome smo najjaci, ima stanic gdje god zafali...haha Lakrdija prava, pustis ga nemas zamjenu, ne pustis ga umres od gladimiky_hz je napisao/la:Tesko je u ovom trenutku kad ti ode igrac,bio najbolji ili ne,ali pustati igraca iz prvih 11 u tijeku sezone je meni apsordno,to sam isto pisao i za Suljica to cu napisati i za Adilovica,jest ono kazu bolje ikada nego nikada,ali eto konkretno ko je u Zelji sada zamjena za njega? ko je uopste drugi spic mali Hodzic? imali Osim u planu nekoga drugog,bez obzira na sve covjek je bio prvi napadac ekipe valjao nekima ili ne u trenutku kad ti liga uveliko ide tesko je naci rijesenje realno u ovom trenutku
ma jarane raspadamo se nema para sve se rastalilo ode najbolji spic Balkana gotovi smo a vi ni manje ni vise nego ciljate ako nista bar grupu EL jbg gotovi smomiky_hz je napisao/la:Tesko je u ovom trenutku kad ti ode igrac,bio najbolji ili ne,ali pustati igraca iz prvih 11 u tijeku sezone je meni apsordno,to sam isto pisao i za Suljica to cu napisati i za Adilovica,jest ono kazu bolje ikada nego nikada,ali eto konkretno ko je u Zelji sada zamjena za njega? ko je uopste drugi spic mali Hodzic? imali Osim u planu nekoga drugog,bez obzira na sve covjek je bio prvi napadac ekipe valjao nekima ili ne u trenutku kad ti liga uveliko ide tesko je naci rijesenje realno u ovom trenutku

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Itekako imamo zamjenu, jos da se Svrake rijesimo za koji dinar i to je to
E jbg sad, sta cemo sad ? Kolko mi je drago sto ode toliko brate i nije, pa nemamo trenutno sa nasim stilom igre adekvatnu zamjenu, jedino ako neko ne uskoci. I ne spominjite mi Hodzica il selimovic na centarfora i to. Odlaskom Adilovica i Pehilja, nemamo niti jedan tip igraca sto je Amar preferirao od dolaska.
Ja se nadam da je nasa pametna uprava smislila nesto, jer su nam osvjezenja jako potrebna.
Kad bi birao koga da se prije rijesim izmedju svrake i adilovica prije bi ovog prvog cak i za manje pare. Sta je tu je, napadaca moramo dovesti Hodzic ovo ne moze iznijeti, Brkovic bog zna kakav ce se vratit, Selimovic ja mislim da vise ni ne zna igrat isturenog napadaca, Bajic

Ja se nadam da je nasa pametna uprava smislila nesto, jer su nam osvjezenja jako potrebna.
Kad bi birao koga da se prije rijesim izmedju svrake i adilovica prije bi ovog prvog cak i za manje pare. Sta je tu je, napadaca moramo dovesti Hodzic ovo ne moze iznijeti, Brkovic bog zna kakav ce se vratit, Selimovic ja mislim da vise ni ne zna igrat isturenog napadaca, Bajic

a ljudi ba sta vam je pa imas ako nista momke koji znaju igrat lopte Bajic, Ara pa i Brkovic Adilu hvala za sve ali brate vakat je odavno bio sretno mu a mi smo vjruj mi jaci sada ce mladi momci doci do izrazaja i gdje pise da moras imat sidrasa u napadu vidjeces kako ce mo se rasteretiti sve ce to biti OK
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
na transfermarketu vec je u Samsunulikusa je napisao/la:Hocemo cekat potvrdu kluba ili ?
Ništa ovo ne znači!¨
Dok klub zvanično ne potvrdi,necemo se radovati,a neki tugovati.
Dok klub zvanično ne potvrdi,necemo se radovati,a neki tugovati.
ma maloprije rekose da je na treninguaS_Roma je napisao/la:na transfermarketu vec je u Samsunulikusa je napisao/la:Hocemo cekat potvrdu kluba ili ?

Željeznicar za život cijeli !
lahko je faxom poslati ugovorlikusa je napisao/la:ma maloprije rekose da je na treninguaS_Roma je napisao/la:na transfermarketu vec je u Samsunulikusa je napisao/la:Hocemo cekat potvrdu kluba ili ?

- Consigliere
- Kontakt:
Glavni napadac lige u turskog drugoligasa!
Ovo najbolje pokazuje gdje smo i sta smo...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
koliko god da mi kritikovali jer je krampa, on se fakat borio i davao 110 % svojih mogucnosti i nek mu je sretno u karijeri, da Bog da on nama u city ode 

Mi smo Željini, Željo je naš!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kao centarfor i nije bio tako los 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eldine hvala ti za sve,ti si prije svega veliki covjek i dobar fudbaler i halali ovim pacenicima sto lijece svoje frustracije na tebi.
Svi znamo u kakvoj smo banani,turska druga liga je miljama ispred nase oni su zemlja od 80 m ljudiConsigliere je napisao/la:Glavni napadac lige u turskog drugoligasa!![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
Sretno mu i da proradi tamo po pitanju igre, golovi ga idu...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
koliko bi otp obestecenje trebalo biti ?
Ko bi reko cuda da se dese, pa turcin adila odnese...

Je l' ovo znači da se Amar i Greda ipak nisu samo sunčali u Turskoj.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bing [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, nedimmmm1337 i 52 gosta.