FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 09 avg 2015, 19:25

miden je napisao/la:Dzeno pjandura, Puzigaca za sve kriv, Ibrakovic lopov i seoska varalica, ne valjaju nam dresovi i zato Haad mrš, ovih dana nisam ništa guzio, pa smaram raju na forumu, Dzeno mi nije dao autogram, pa moram da serem po njemu...
Mislio sam da ne pišem, al sinoć na Bistriku sretnem Lelu, sestru mu, pjana ko letva, rekoh ja moderne familije...
Jedino Doda normalan...
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 09 avg 2015, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 avg 2015, 19:26

Stojcev je pokazao da kad hoce moze biti najbolji vezista u ligi, normalno odmah je i nasa igra bolja i povezanija kad imamo razigranu 10-ku. Sad zasto Stojcev vec skoro godinu dana nece da ovako igra kao danas nije mi jasno i zato aBd neka se zaputi za Grčku, a mi da pokusamo naci od tih para jednu kvalitetnu i iskusnu 10-ku!

Benko odigra 1 utakmicu dobru, onda 3,4 slabo. Napadac njegovog kalibra bi trebao onakve situacije koristiti, jos nam samo fali da on pocne slabo igrati...

Baric, iskreno me danas lik pozitivno iznenadio, ni jedne jedine greske, defanzivno je bio neprolazan. Nadam se da to nije samo dobra dnevna forma, te da ce nastaviti ovim tempom.

Puzigaca, ovaj lik niti zna defanzivno, niti ofanzivno. Nadam se, da ce i on napustiti nas klub a priliku dobiti Bekic2 ili eventualno dovesti nekog igraca na tu poziciju.

Velkoski, sta ovaj lik sve moze promasiti pa to nema. Vidi se da se trudi i da mu je do igre ali jednostavno nije to to, nebi bilo lose da se i on proda ako ima koja ponuda.

Tatko, Radovac, Dulja, solidne partije ali mogu oni to dosta bolje, pogotovo Dulja. Tatko je danas pokazao da nije dorastao niti Barbi, niti Stepanovu.

Barbaric, Ikande, Cimi, Delac, sta reci za ovu 4? Maestralni igraci i definitvno danas najbolji na terenu! Ali ipak Ikande :bow: na pocetku je malo srao, izgleda bio zivcan ali zato posle kad se je opustio... :beba:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 09 avg 2015, 19:29

Sve u svemu nije loše ispalo kako je moglo. Pokazali smo da možemo ubaciti u brzinu više kada hoćemo.

Stojcev je posebno pokazao da moze kad hoce, ili čita forum ili hoće da se proda hahahha
Dulja ponekad komplikuje ali borac 100%
Velkoski u par situacija veoma škrt na lopti. I opet boljka lijeva noga i centarsut
Benko izgleda da bas ima problem da zabije, treba mu 5-6 šansi, da je bilo malo sreće bio bi opet hattrick
Malo me iznenadio Baric na desnoj ali je to izgledalo solidno.
Puzi imao u prvom poluvremenu previše loših pasova, i jedan dobar centarsut
Stoperski par dosta korektno, mada je tatko na kraju ispao i zamalo primismo gol.
Cimi i Ikande dobro su se nadopunjavali. Ikande pokazao da moze igrat i trčat svih 90 min. Bilo ga je po cijelom terenu. Po mom mišljenju ima prekratak ugovor.
Radovac dobro odradio posao ali nekako je u momentima stajao previsoko, skoro pa pored Benke.

Dzenan Uscuplic, dobra taktička zamisao. Čini mi se da je puno više pričao igračima u toku utakmice nego u nekim prijašnjim.
Vidno iznerviran Krstinim promasajima vadi ga iz igre iako je bilo pripremljeno da izadje Dulja.
Da li je to gradjenje autoriteta ili nesto drugo...

Sve u svemu dobra tekma. Samo neznam sta bih pisao da je ostalo 1-1.
...JA SAM SARAJEVO...

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 09 avg 2015, 19:29

Pa do kada cete vi hejteri traziti mane i kuditi ovaj klub. Jedan ovako jak Siroki dva puta priđe golu. Konstantno napadamo, vrsimo pritisak i stvaramo prilike, pa sta vama pojedincima treba da vas zadovolji. Mnogo smo jaki. I mnogo cemo hebat sve, upamtite to.

Milos najbolji kad treba da ide, steta.
Ikande postotak preciznosti 100% nevjerovatan je i presiguran.
Krste mora malo sa psihom poraditi ili neka ide...mada mi je drag
Ostali jako dobro i prezadovoljan sam....

Posjeta mizerna, ne mogu da vjerujem...pa sta bi bilo da nije uprava nije ovo sve napravila i dovela ovakve igrace....cccc...fuj....Protiv Zrinjskog treba biti bar duplo, ako se hocemo iskupiti

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 avg 2015, 19:32

Pantelija je napisao/la:
miden je napisao/la:Ma kakva igra, zar je bilo igre ?
u prvom i nije bas...
Drugo ... pozzitivno iznenađen ali smo opet bili u nekim trenutcima blizu remija....
Mora ovo puno puno ODGOVORNIJE i ozbiljnije...
Onda vjerovatno nismo gledali istu utakmicu. Široki i u prvom poluvremenu ništa manje nije imao srece, baš kao i u drugom. Ovdje je trebao biti rezultat 4:1, realno. Ali **** igru, kakva igra? Bitno je to da se huška na Dzeno, covjeku koji je svoj cijeli život posvetio ovom klub. Mene bi bilo stid nakon onih gnusnih rijeci upucene Dzeni, bez imalo poštovanja prema tom covjeku. Poštujem to da ti se iz nekog razloga ne sviđa, ali to nije razlog da pljuješ po covjeku. Ni ti, niti bilo ko drugi.
Das Ist Walter

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 avg 2015, 19:35

Pitaristok je napisao/la:
miden je napisao/la:Dzeno pjandura, Puzigaca za sve kriv, Ibrakovic lopov i seoska varalica, ne valjaju nam dresovi i zato Haad mrš, ovih dana nisam ništa guzio, pa smaram raju na forumu, Dzeno mi nije dao autogram, pa moram da serem po njemu...
Mislio sam da ne pišem, al sinoć na Bistriku sretnem Lelu, sestru mu, pjana ko letva, rekoh ja moderne familije...
Jedino Doda normalan...
Ljudi boemi.
Das Ist Walter

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 09 avg 2015, 19:36

Nije mala stvar ovako nadigrati Široki. Rezultat na stranu, moglo je biti više, nije...dešava se...ali nadigrati ih u polju, respect. Idemo dalje.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2015, 19:37

ElCartel11 je napisao/la:Stojcev je pokazao da kad hoce moze biti najbolji vezista u ligi, normalno odmah je i nasa igra bolja i povezanija kad imamo razigranu 10-ku. Sad zasto Stojcev vec skoro godinu dana nece da ovako igra kao danas nije mi jasno i zato aBd neka se zaputi za Grčku, a mi da pokusamo naci od tih para jednu kvalitetnu i iskusnu 10-ku!

Benko odigra 1 utakmicu dobru, onda 3,4 slabo. Napadac njegovog kalibra bi trebao onakve situacije koristiti, jos nam samo fali da on pocne slabo igrati...

Baric, iskreno me danas lik pozitivno iznenadio, ni jedne jedine greske, defanzivno je bio neprolazan. Nadam se da to nije samo dobra dnevna forma, te da ce nastaviti ovim tempom.

Puzigaca, ovaj lik niti zna defanzivno, niti ofanzivno. Nadam se, da ce i on napustiti nas klub a priliku dobiti Bekic2 ili eventualno dovesti nekog igraca na tu poziciju.

Velkoski, sta ovaj lik sve moze promasiti pa to nema. Vidi se da se trudi i da mu je do igre ali jednostavno nije to to, nebi bilo lose da se i on proda ako ima koja ponuda.

Tatko, Radovac, Dulja, solidne partije ali mogu oni to dosta bolje, pogotovo Dulja. Tatko je danas pokazao da nije dorastao niti Barbi, niti Stepanovu.

Barbaric, Ikande, Cimi, Delac, sta reci za ovu 4? Maestralni igraci i definitvno danas najbolji na terenu! Ali ipak Ikande :bow: na pocetku je malo srao, izgleda bio zivcan ali zato posle kad se je opustio... :beba:

Druze zacepi nam Stojcev svima usta izgleda. :D Indivudalno on jeste najbolji vezista lige mozda ga jedino Ikande prestigne :lol: E sada bas u tome lezi caka. Ako se bude Stojcev prodao onda ga treba prodati za cifru koliko on realno vrijedi i da se za te pare moze dovesti 10-tka ( koje inace nisu jeftine osim igraci kao Alispahic koji su van tima ) koja ima isti kvalitet kao Stojcev. Sto se tice njegove motivacije takav ce biti problem sa mnogim igracima koji odskacu kvalitetom. Ipak je desetka posebna pozicija i neki igraci na tim pozicijama zele da ih se tetosi.

Benkara solidan bice on prvi strijelac lige glatko.

Baric ne mogu da vjerujem da ovo govorim ali :thumbup: :thumbup: I da je kojim slucajem kiksao svi bi kritikovali Dzenu 100%. A ovako ispade covjek pogodio.

Puzigaca jeste los samo nije katastrofa. Mislim da Dzeno jos uvijek ne vjeruje dovoljno Bekicu defanzivno a Protic je losiji igrac. On ce najvjerovatnije igrati sve dok se ne dovede kvalitetan lijevi bek kao npr. Subic.

Tatko po meni sasvim korektno. Radovac i Dulja kao sto ti rece.

Barbaric, Ikande, Cimi i Delac :thumbup: :thumbup:

Dzeno :salut: :salut:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 09 avg 2015, 19:38

Suca pod hitno vratiti na kurseve saveza...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 09 avg 2015, 19:40

Sta reci prvo poluvrijeme gosti bili bolji ruku na srce ali je tako, vec drugo je sasvim druga prica pritisak na goste je donio nama vrijedna tri boda... Stojcev. :tokralju: .... Idemo dalje nastavit sa pobjedama. ! 1946 <3 :cool:
04.10.2009 !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 avg 2015, 19:43

kenanbrajic je napisao/la:Nije mala stvar ovako nadigrati Široki. Rezultat na stranu, moglo je biti više, nije...dešava se...ali nadigrati ih u polju, respect. Idemo dalje.

Ja uopce nisam ni sumnajo u našu ekipu.Za klasu smo jaci od Listice.Da nemamo pritisak radi poznati stvari kojke su se izdesavale kunem se da bi im uvalili 3-4 komada.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 avg 2015, 19:44

Evo s utakmice . Realno , od utakmice sa Olimpicom na Kosevu nismo ovako nekog bas ubili u igri i po prilikama. Ovdje je grehota jedino sto smo zabili samo 2 gola , Siroki ni taj jedan nije ni zasluzio.Odlicna danas tekma , u polju smo odlicni bili ,vezali kako treba. Sudija glavni i pomocni uzas . Cist penal nije svirao , a pomocni je imao nekoliko gresaka kod ofsajda.
Delac-siguran , komunicira s odbranom , kod gola nista nije mogao
Baric-solidan , nisu ga prolazili puno , u napadu ga malo bilo , jedine zamjerke je sto je nekoliko puta na sredini loptu bezveze izgubio
Barbaric - :tokralju: Stub odbrane , neprelazan + zna prebaciti loptu fantasticno
Tatko - :thumbup: Odlican u skok igri , veoma dobar
Puzigaća- kriv za primljeni gol , njemu je igrac prosao , solidan
Ikande- :tokralju: :tokralju: u :tokralju: U 90 min , trci ko da je 10 .Bolji igrac nego onaj Jefferson iz Hajduka
Cimi- veoma dobar , standardno
Radovac - previse se sakrivao iza igraca , solidan
Duljevic - kad dobije loptu opasnost je odmah , slabo vidljiv u 2 poluvremenu
Krste- isfulao se danas ko nikad , nekoliko puta je mogao Soldu pitati gdje ce da mu puca ili je mogao bar 1 na 1 ga proci , zadovoljan sam s njim sto ulazi u sanse , zna se otkriti , realizaciju samo popraviti
Benko - :tokralju: Trebao je on jos 1 gol dati , ali njegova zelja i stalna borba me fascinira svaki put , 4 gola je vec zabio , svaka cast Leone
Milos - :tokralju: :tokralju: :tokralju: Jednim sutem rijesio tekmu ,kakva majstorija , cim je usao vidilo se da mu se igra itekako , hvala ti za sve :bih:
Ako budu svaku utakmicu igrali ovako pozrtvovano rezultat nece izostati , jednu od najjacih ekipa iz nase lige smo sveli na 1 ili 2 suta :bih: :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 avg 2015, 19:44

VivaLasVegas je napisao/la:Pa do kada cete vi hejteri traziti mane i kuditi ovaj klub. Jedan ovako jak Siroki dva puta priđe golu. Konstantno napadamo, vrsimo pritisak i stvaramo prilike, pa sta vama pojedincima treba da vas zadovolji. Mnogo smo jaki. I mnogo cemo hebat sve, upamtite to.

Milos najbolji kad treba da ide, steta.
Ikande postotak preciznosti 100% nevjerovatan je i presiguran.
Krste mora malo sa psihom poraditi ili neka ide...mada mi je drag
Ostali jako dobro i prezadovoljan sam....

Posjeta mizerna, ne mogu da vjerujem...pa sta bi bilo da nije uprava nije ovo sve napravila i dovela ovakve igrace....cccc...fuj....Protiv Zrinjskog treba biti bar duplo, ako se hocemo iskupiti
Bravo care, srace ovako dok Dzeno ne odleti pa ce ga onda prizivati nazad.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 avg 2015, 19:45

slika

ne mogu kriti odusevljenje sto odlazi stojcev, njemu svakako hvala za sve sto je ucinio za nas, a postigao je i oprostajni gol u pravom momentu

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2015, 19:45

Izgleda MS7 sutra iz Beograda za Atinu avionom!? Sretno! :salut:

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 09 avg 2015, 19:47

sarajlija je napisao/la:Sta reci prvo poluvrijeme gosti bili bolji ruku na srce ali je tako, vec drugo je sasvim druga prica pritisak na goste je donio nama vrijedna tri boda... Stojcev. :tokralju: .... Idemo dalje nastavit sa pobjedama. ! 1946 <3 :cool:
nikad, mozda su neki prethodnih godina i bili bolji, al prvo to poluvrijeme kad su imali ovaj gol i onu sansu onog malog Menala i to je to, Krste, Cimi u prilikama a da ne pricam o Benkinoj prilici, a imao je jos jedan sut !!! nisu nista uradili citavu tekmu i samo su se branili !!!

a za ove sto govore nije bilo igra, samo cu reci da veze nemate, pogledajte malo nas presing na Siroki, igru na terenu, kretanja, zatim prilike sve ce vam biti jasno, al prije svega a i najbitnije, sam pristup posebno u drugom poluvremenu agresivnost i borba je ono sto treba istaci, pojeli smo ih na terenu i da je malo srece bilo trebali smo ih natrpati al ni ovako nije lose, 3 bobe na kontu i idemo sad ovako i protiv Zrinjskog !!!
Zadnja izmjena: collector, dana/u 09 avg 2015, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 09 avg 2015, 19:49

Ekstra su nam bijeli dresovi

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2015, 19:49

Suki46 je napisao/la:Evo s utakmice . Realno , od utakmice sa Olimpicom na Kosevu nismo ovako nekog bas ubili u igri i po prilikama. Ovdje je grehota jedino sto smo zabili samo 2 gola , Siroki ni taj jedan nije ni zasluzio.Odlicna danas tekma , u polju smo odlicni bili ,vezali kako treba. Sudija glavni i pomocni uzas . Cist penal nije svirao , a pomocni je imao nekoliko gresaka kod ofsajda.
Delac-siguran , komunicira s odbranom , kod gola nista nije mogao
Baric-solidan , nisu ga prolazili puno , u napadu ga malo bilo , jedine zamjerke je sto je nekoliko puta na sredini loptu bezveze izgubio
Barbaric - :tokralju: Stub odbrane , neprelazan + zna prebaciti loptu fantasticno
Tatko - :thumbup: Odlican u skok igri , veoma dobar
Puzigaća- kriv za primljeni gol , njemu je igrac prosao , solidan
Ikande- :tokralju: :tokralju: u :tokralju: U 90 min , trci ko da je 10 .Bolji igrac nego onaj Jefferson iz Hajduka
Cimi- veoma dobar , standardno
Radovac - previse se sakrivao iza igraca , solidan
Duljevic - kad dobije loptu opasnost je odmah , slabo vidljiv u 2 poluvremenu
Krste- isfulao se danas ko nikad , nekoliko puta je mogao Soldu pitati gdje ce da mu puca ili je mogao bar 1 na 1 ga proci , zadovoljan sam s njim sto ulazi u sanse , zna se otkriti , realizaciju samo popraviti
Benko - :tokralju: Trebao je on jos 1 gol dati , ali njegova zelja i stalna borba me fascinira svaki put , 4 gola je vec zabio , svaka cast Leone
Milos - :tokralju: :tokralju: :tokralju: Jednim sutem rijesio tekmu ,kakva majstorija , cim je usao vidilo se da mu se igra itekako , hvala ti za sve :bih:
Ako budu svaku utakmicu igrali ovako pozrtvovano rezultat nece izostati , jednu od najjacih ekipa iz nase lige smo sveli na 1 ili 2 suta :bih: :bih:
Objasnio sve :kafa: :kafa:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 avg 2015, 19:50

collector je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Sta reci prvo poluvrijeme gosti bili bolji ruku na srce ali je tako, vec drugo je sasvim druga prica pritisak na goste je donio nama vrijedna tri boda... Stojcev. :tokralju: .... Idemo dalje nastavit sa pobjedama. ! 1946 <3 :cool:
nikad, mozda su neki prethodnih godina i bili bolji, al prvo to poluvrijeme kad su imali ovaj gol i onu sansu onog malog Menala i to je to, Krste, Cimi u prilikama a da ne pricam o Benkinoj prilici, a imao je jos jedan sut !!! nisu nista uradili citavu tekmu i samo su se branili !!!

a za ove sto govore nije bilo igra, samo cu reci da veze nemate, pogledajte malo nas presing na Siroki, igru na terenu, kretanja, zatim prilike sve ce vam biti jasno, al prije svega a i najbitnije, sam pristup posebno u drugom poluvremenu agresivnost i borba je ono sto treba istaci, pojeli smo ih na terenu i da je malo srece bilo trebali smo ih natrpati al ni ovako nije lose, 3 bobe na kontu i idemo sad ovako i protiv Zrinjskog !!!
Ma kome pricaš, zar ne vidiš da ih je @pantelija ubio u mozak ?
Das Ist Walter

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 avg 2015, 19:51

ja mislim da je bolje ne pokazivati snimke utakmica ikandeu gdje je on igrao, vidjece covjek gdje je dosao igrati i otici jbt

gledam negdje pred kraj kakvu ima kontrolu lopte, lagano prebaci loptu preko igraca, i doda cini mi se baricu, ne znam tacno, i ovaj vamo za benku koji je imao lijepu sansu i osutao preko gola

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, HariTz, hase73, mosarajvosa83, Najprvi, nedimmmm1337, Proximic, relativizam, Varijantas8, ŠTA_JE i 135 gostiju.