OLIMPIK!Osim13 je napisao/la:De nek neko javi gdje će Potura
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- WestTrebina
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zasto pises Hrvat malim slovom i bez h? Jel to zato sto si nepismena seljacina?WestTrebina je napisao/la:A sto ti rijec Ustaša pises malim slovom? Je li i to samo zato sto je rvat?onsarh je napisao/la:Nazivaš momka iz Kiseljaka ustašom samo zato sto je Hrvat i sto je iz Kiseljaka, i pitas se gdje je tu fašizam![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- WestTrebina
- Kontakt:
Da budalo!BosniaBoston je napisao/la:Zasto pises Hrvat malim slovom i bez h? Jel to zato sto si nepismena seljacina?WestTrebina je napisao/la:A sto ti rijec Ustaša pises malim slovom? Je li i to samo zato sto je rvat?onsarh je napisao/la:Nazivaš momka iz Kiseljaka ustašom samo zato sto je Hrvat i sto je iz Kiseljaka, i pitas se gdje je tu fašizam![]()
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ode vidjeti kada ce biti zakazano vase saslusanjeu CAS-u?Osim13 je napisao/la:De nek neko javi gdje će Potura
https://www.tas-cas.org/en/general-info ... ngs-1.html
GASI SVE!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- WestTrebina
- Kontakt:
Gdje je i sta radi moj napuseni drug Muhamed zvani Muha?
Mota buksne i pije vopi iza dragstora.WestTrebina je napisao/la:Gdje je i sta radi moj napuseni drug Muhamed zvani Muha?
!
Dan poslije.Dokoljenko je napisao/la:12.000 protiv Mladosti.
Manijaci za svog Zelju u inat dusmanima
Zeljeznicar - Mladost 2700 gledaoca
da vas samo podsjetim sa kakvim glupanom se sprdate
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- WestTrebina
- Kontakt:
Zar je poceo i piti?bambus je napisao/la:Mota buksne i pije vopi iza dragstora.WestTrebina je napisao/la:Gdje je i sta radi moj napuseni drug Muhamed zvani Muha?
Postao pravo zlocest decko.kAMAtaR ce mu dohakati.WestTrebina je napisao/la: Zar je poceo i piti?Strasno,sta kAMAtaR uradi od od onakvog momka
!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Al' je vruce.ybt
Samo se vi podyebavajte... Maloprije pred kraj smjene kad sam vidio koji bivsi igrac Olimpika vodi top topova... Syebo sam se..... Pocele case da se razvaljuju same u sanku...
Samo se vi podyebavajte... Maloprije pred kraj smjene kad sam vidio koji bivsi igrac Olimpika vodi top topova... Syebo sam se..... Pocele case da se razvaljuju same u sanku...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- WestTrebina
- Kontakt:
Jadni Muva. A bio je najbolji lovac na identitete. Kad bi se pojavio neki novi nick na temi on je danima sjedio i onako napusen buljio u monitor i kontao ko bi to mogao biti.bambus je napisao/la:Postao pravo zlocest decko.kAMAtaR ce mu dohakati.WestTrebina je napisao/la: Zar je poceo i piti?Strasno,sta kAMAtaR uradi od od onakvog momka
- WestTrebina
- Kontakt:
Sto mi se nisi javio? Jesi li to onaj dvometras iza sanka?kolezeljovac je napisao/la:Al' je vruce.ybt![]()
I nije top nego haubica
- kolezeljovac
- Kontakt:
191 cm hahaha
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vodio je evidenciju novih nickova u excelu,pa dok provali ko stoji iza njih,vecina bude i banovana.Pa ga je to malo usporavalo.Al sve u svemu,buksna mu pomaze.WestTrebina je napisao/la: Jadni Muva. A bio je najbolji lovac na identitete. Kad bi se pojavio neki novi nick na temi on je danima sjedio i onako napusen buljio u monitor i kontao ko bi to mogao biti.
!
Sta kazu Bojo najvise placen 
- svrakino1921
- Kontakt:
Ama 60 000€zagor1987 je napisao/la:Sta kazu Bojo najvise placen
Tako da smo mi najvise platili
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.