sad ok, i ja bi postupio isto. Ali dok je bio mladji mogao je. Isto je i sa nasim ostalim igracima. Idu u Tursku iskljucivo zbog para. Ne moze me niko ubjedit da ne mogu dobaciti do nekog bar prosjecnog kluba u Belgiji za pocetak. Pa Dzeko, da je umjesto Citija birao drugacije mozda je mogao napraviti vise. Mada i ovako ima zavidnu karijeru.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:46Star je on sad da bi birao manji klub i imao neke ambicije, sad mu je bolje za parama. Da je tokom karijere mogao donijeti bolje odluke, jest, ali sa 37 samo za parama.TMovac je napisao/la: ↑20 avg 2024, 12:47Nikad mi nece biti jasno sto lik uvijek bira klubove gdje ce sjediti na klupi. Kada je birao izmedju Chelsea gdje je Curtois sigurno prvi golman i Liverpool-a gdje je sigurno mogao izboriti jedinicu tada, on bira Chelsea, i grijanje klupe. Kasnije opet bira Everton gdje brani Pickford ( em mladji em engleski reprezentativac ) i gdje nema sanse da bude jedinica osim da bude barem 2-3 puta bolji od istog. A to nazalost nije. I sad opet hoce da bude rezerva u Evertonu. stvarno nasim igracima nedostaje te neke sportske ambicije. Gledaju samo da uzmu pare. Nije im cilj da napreduju, da nesto postignu. Hrvati ce uvijek prije prihvatiti neki manji klub, ali gdje ce napredovat i kasnije dogurati do Bayerna, Dortmunda, Barce. I Džeko je poletio za parama Man. Citija. A mogao je mozda imati jos jacu karijeru, par finala LP, da je birao drugacije.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Djeste karijeristi.
Sto bi zako je radite u svom životu?? Da plsti stsvite na 2.-3. mjesto ??
Sto bi zako je radite u svom životu?? Da plsti stsvite na 2.-3. mjesto ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.