Barem sam od tebe ocekivao da neces nasjedati na ove zayebancije i okretati pricu ali i ti si se primio da valja

Barem sam od tebe ocekivao da neces nasjedati na ove zayebancije i okretati pricu ali i ti si se primio da valja
Husref im je bogarao, yebavao majke pa sta se desi 90% momaka bilo protiv njega zato je popusio otkaz. Vinko prije svega profesionalac, sama cinjenjica da nema poraza u ligi i kupu dovoljno govori o kakvom se treneru govori.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:35Sta ima lose u ovakvom vodjenju utakmice? Pa bas je Vinkov najveci problem sto ne zna promijeniti tok utakmice u trenutku, uvijek kasni s izmjenama i bukvalno nema plan B. Da ima to, vjerovatno bi vodio klub u nekoj jacoj ligi.feniksptica je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:21Kad cujem ovo deranje i neartikulisane zvukove sa klupa, Vinko mi bude jos drazi.
S ovakvim Sarajevom i ovakvim rosterom, cak i taj nedostatak ne dolazi do izrazaja precesto, mada se znalo vidjeti i pored odlicnih rezultata
Ma zayebavam se malo...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:04Barem sam od tebe ocekivao da neces nasjedati na ove zayebancije i okretati pricu ali i ti si se primio da valja![]()
Odličan trener, ali s manom koju je @killa naveo. Sjeti se Budućnosti i crvenog za Rahmanovića. Tu je Vinko zakasnio s izmjenom i Amar je dobio crveni. Protiv Celtica također je zakasnip s izmjenama, gdje je trebao ranije mijenjati, prije nego smo fizički pali.Aduka87 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:07Husref im je bogarao, yebavao majke pa sta se desi 90% momaka bilo protiv njega zato je popusio otkaz. Vinko prije svega profesionalac, sama cinjenjica da nema poraza u ligi i kupu dovoljno govori o kakvom se treneru govori.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:35Sta ima lose u ovakvom vodjenju utakmice? Pa bas je Vinkov najveci problem sto ne zna promijeniti tok utakmice u trenutku, uvijek kasni s izmjenama i bukvalno nema plan B. Da ima to, vjerovatno bi vodio klub u nekoj jacoj ligi.feniksptica je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:21Kad cujem ovo deranje i neartikulisane zvukove sa klupa, Vinko mi bude jos drazi.
S ovakvim Sarajevom i ovakvim rosterom, cak i taj nedostatak ne dolazi do izrazaja precesto, mada se znalo vidjeti i pored odlicnih rezultata
Daleko od toga da treba bit kocijas kao Husref, ali da treba uletiti, zagalamiti, podici atmosferu i energiju tima, to da.Aduka87 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:07Husref im je bogarao, yebavao majke pa sta se desi 90% momaka bilo protiv njega zato je popusio otkaz. Vinko prije svega profesionalac, sama cinjenjica da nema poraza u ligi i kupu dovoljno govori o kakvom se treneru govori.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:35Sta ima lose u ovakvom vodjenju utakmice? Pa bas je Vinkov najveci problem sto ne zna promijeniti tok utakmice u trenutku, uvijek kasni s izmjenama i bukvalno nema plan B. Da ima to, vjerovatno bi vodio klub u nekoj jacoj ligi.feniksptica je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:21Kad cujem ovo deranje i neartikulisane zvukove sa klupa, Vinko mi bude jos drazi.
Uzasno. Probaj ponovo
Sto nije Velez matere ti....
Drugi ljudi, druga filozofija sve drugo objasnjenje nije ni potrebno.Sviuodbranu je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:44Sto nije Velez matere ti....Koji normalan razlog imas za to
A sta ako ovi ljudi koji su trenutno tu imaju isti odnos prema klubu, gradu i fudbalu kao taj stari Velez? Jeli to onda onaj stari Velez?90minut je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:48Drugi ljudi, druga filozofija sve drugo objasnjenje nije ni potrebno.Sviuodbranu je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:44Sto nije Velez matere ti....Koji normalan razlog imas za to
Kao recimo što mi bošnjaci ne možemo prisvajati uspjehe KK Bosne drugi život neki nadrealan poslije rata.
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 28 gostiju.