Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 11:25

U subotu moguće da Vučinić zaigra na lijevom krilu, a Pepe na desnom, u napadu Matri u formaciji 4-3-3...Tako piše La stampa

Volio bih to vidjeti! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Il Pinturicchio
Kontakt:

Post Postao/la Il Pinturicchio » 18 okt 2011, 14:16

Posljednja Del Pierova godina u Juventusu :cry:

slika

http://www.****/sport/fudbal/5 ... ntusu.html
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 15:02

Ma ako se Juve plasira u Ligu šampiona, odigrat će on još jednu, makar i besplatno igrao...Znam da je i njemu san kao i svima odigrati barem jednu tekmu Lige šampiona na novom stadionu...
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 15:20

Povreda Giaccherinija ipak nije toliko bezazlena jer će propustiti utakmice protiv Genoe, Fiorentine, intera i Napolija...

Već su se počele nagovještavati moguće taktičke promjene zbog odsustva Giaccherinija i loše forma Krasića, Vučinić će vjerovatno početi igrati lijevo krilo, ta pozicija mu nije strana jer je baš na toj poziciji uglavnom igrao u Romi...
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 18 okt 2011, 16:30

Bianconeri1988 je napisao/la:Povreda Giaccherinija ipak nije toliko bezazlena jer će propustiti utakmice protiv Genoe, Fiorentine, intera i Napolija...

Već su se počele nagovještavati moguće taktičke promjene zbog odsustva Giaccherinija i loše forma Krasića, Vučinić će vjerovatno početi igrati lijevo krilo, ta pozicija mu nije strana jer je baš na toj poziciji uglavnom igrao u Romi...

E nebi to bilo lose probati, mislim da bi to vise i Vucinicu odgovaralo. Matria treba sto prije uigravati jer nam je potreban takav igrac kad igramo protiv ovi bunkera.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 okt 2011, 16:38

Ne bi bilo loše sa Vučinićem po strani, a to znači da bi i Quagliarella napokon mogao dobiti više šanse 8-)! Ja se nadam da će Alex ostati još jednu sezonu, pogotovo ako budemo igrali LP.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 18 okt 2011, 16:43

Vucinic-Matri-Qua

Volio bi to da Conte proba jendom kad igramo kuci protiv neki manji ekipa. Ipak imamo iza Vidala-Marchisia-koji ce to defenzivno da drze s Pirlom. Jedva ija cekam da vidim Qua da zaigra.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 okt 2011, 17:06

juventus 0244 je napisao/la:Ne bi bilo loše sa Vučinićem po strani, a to znači da bi i Quagliarella napokon mogao dobiti više šanse 8-)! Ja se nadam da će Alex ostati još jednu sezonu, pogotovo ako budemo igrali LP.
S Quagliarellom će Juve definitivno biti još ubojitiji, opasniji. Quagliarella je sjajan napadač, šteta što ga ova povreda zeznu. A dokle je njegov oporavak nešto o tome nisam vidio nigdje neke informacije??
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 18 okt 2011, 17:13

Tuga golema :(

Mislim da se Ale nece oprostiti od fudbala, nego karijeru nastaviti negdje u inostranstvu. To je i ranije najavljivao a i ova izjava Agnellia mi lici na takav rasplet situacije. :cry:

Ja moram ove sezone otici na neku utakmicu, ne bih sebi mogao oprostiti da nijednom u zivotu ne pogledam legendu u crno-bijelom dresu.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 okt 2011, 17:16

Juventino je napisao/la:Tuga golema :(

Mislim da se Ale nece oprostiti od fudbala, nego karijeru nastaviti negdje u inostranstvu. To je i ranije najavljivao a i ova izjava Agnellia mi lici na takav rasplet situacije. :cry:

Ja moram ove sezone otici na neku utakmicu, ne bih sebi mogao oprostiti da nijednom u zivotu ne pogledam legendu u crno-bijelom dresu.
taman da sam na putu da skupim pare i nadjem vrijeme a i vize nam ukinuli, DP ce otic.E vala smo mi u Bosni baksuzi :cry: :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 okt 2011, 17:18

effe_sa je napisao/la:A dokle je njegov oporavak nešto o tome nisam vidio nigdje neke informacije??
Pa oporavio se on od povrede još početkom priprema, ali je na pripremam u SAD-u zadobio jedan udarac, ali po pisanju to nije bilo ništa opasno, ali u Juventusu nisu htjeli rizikovati i nisu mu dali da igra jedno vrijeme, a sad je spreman 100% (naravno nema još utakmica u nogama, pa je to malo problem, ali će to vremenom doći), pa se nadamo da će uskoro dobiti više minuta. Igrao je neki 10-tak minuta protiv Catanie, ali ipak je to bilo malo vremena da bi nešto više pokazao.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 18 okt 2011, 17:20

http://www.football-italia.net/oct18i.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i Sergio Brio nagovještava to da će Najveći nastaviti karijeru u USA.
“Juve will lose a lot with his exit, especially technically,” Brio insisted. “Alex, even with his years, is still the best player in the squad.

“That’s why I don’t think he’ll retire from the game, but he’ll perhaps try an adventure in the United States of America.”

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 okt 2011, 17:20

juventus 0244 je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:A dokle je njegov oporavak nešto o tome nisam vidio nigdje neke informacije??
Pa oporavio se on od povrede još početkom priprema, ali je na pripremam u SAD-u zadobio jedan udarac, ali po pisanju to nije bilo ništa opasno, ali u Juventusu nisu htjeli rizikovati i nisu mu dali da igra jedno vrijeme, a sad je spreman 100% (naravno nema još utakmica u nogama, pa je to malo problem, ali će to vremenom doći), pa se nadamo da će uskoro dobiti više minuta. Igrao je neki 10-tak minuta protiv Catanie, ali ipak je to bilo malo vremena da bi nešto više pokazao.
Pa čini mi se da je u ovoj sezoni samo znao sjedit na klupi. Gledao sam večinu Juveovih utakmica ove sezone, nisam sad ovu u nedjelju, ali koliko vidjeh u izvještaju jednom kao da ga ni na klupi nije bilo pa zato pitam..
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 okt 2011, 17:23

nisam vjerovao da cu ovo nekad reci, ali mozda je i bolje da mu ova sezona bude posljednja u nasem dresu. Ne moze vise pruziti ni priblizno dovoljno kada udje u igru, cak ni na majstorstvo i genijalnost. Po mom nekom misljenju cak i ove sezone uzima minute Kvaljareli koji po meni moze vise u ovom momentu. Da ostane i narednu godinu , igrao bi jer ga Konte gura, igrao bi jer svi mi zelimo da igra, ali svi isto tako vidimo da vise nije to to.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 okt 2011, 17:26

effe_sa je napisao/la:Pa čini mi se da je u ovoj sezoni samo znao sjedit na klupi. Gledao sam večinu Juveovih utakmica ove sezone, nisam sad ovu u nedjelju, ali koliko vidjeh u izvještaju jednom kao da ga ni na klupi nije bilo pa zato pitam..
Pa nije igrao samo 10 minuta protiv Catanie, a ostalo klupa ili tribine, Conte je izjavio da će svi dobiti šansu kad budu spremni, tako da se to odnosilo i na njega. I ja bi volio da malo više igra, bojim se samo da mu Conte ne pruži priliku do polusezone i da ode negdje drugo, a nije to zaslužio, jer je prošle sezone bio "naš" najbolji napadač.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 18 okt 2011, 17:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:nisam vjerovao da cu ovo nekad reci, ali mozda je i bolje da mu ova sezona bude posljednja u nasem dresu. Ne moze vise pruziti ni priblizno dovoljno kada udje u igru, cak ni na majstorstvo i genijalnost. Po mom nekom misljenju cak i ove sezone uzima minute Kvaljareli koji po meni moze vise u ovom momentu. Da ostane i narednu godinu , igrao bi jer ga Konte gura, igrao bi jer svi mi zelimo da igra, ali svi isto tako vidimo da vise nije to to.
On je jos uvijek nas najbolji igrac i tako ce i ostati sve dok nas ne napusti. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 okt 2011, 17:28

juventus 0244 je napisao/la:
Pa nije igrao samo 10 minuta protiv Catanie, a ostalo klupa ili tribine, Conte je izjavio da će svi dobiti šansu kad budu spremni, tako da se to odnosilo i na njega. I ja bi volio da malo više igra, bojim se samo da mu Conte ne pruži priliku do polusezone i da ode negdje drugo, a nije to zaslužio, jer je prošle sezone bio "naš" najbolji napadač.
Ne bi nikako valjalo da ode. On je meni super igrač i prije povrede je znao sjajne partije pružit za Juve. Ma dobro ekipa se još traži, a dok Qua bude pri punoj snazi dobit će on prilike za igru.
A ovo izgleda definitivno za Del Piera da mu ugovor neče biti produžen.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 18 okt 2011, 17:32

Jedan od meni najdražih klipova o Capitanu.

[youtube][/youtube]

Meraviglioso!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 18 okt 2011, 18:06

Juventino je napisao/la:Tuga golema :(

Stas ako odes a on ne zaigra tu tekmu ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 19:00

Mislim da je Agnelli pogriješio što je ovo ovako danas objavio za Del Piera, 7 mjeseci prije kraja sezone, jednostavno kapiten i igrač koji je sve dao Juventusu ne zaslužuje da se ovako tretira, bolje bi bilo da je to Alex sam rekao...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []