Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Raonffa
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Raonffa » 25 maj 2017, 23:01

boomerang5 je napisao/la:može li mi neko objasniti zasto selektor a i avaz sa njim, evo vec 5-6 dana trube kako nam je potrebna jedna pobjeda iz naredne dvije tekme ( nebitno koje - kao pokusat ce odmah protiv Spanije). Prvo, zar se ne gleda omjer, u tom slucaju i da pobijedimo spaniju i izgubimo od austrije, ispali bi. A ako se gleda gol razlika, ko ti garantuje da nas Austrija npr. nece zapeti i isprasiti 5-6 golova u tom zadnjem mecu. Neoprezne izjave, otprilike, nama samo pobjeda protiv Spanije moze nesto donijeti ako Austrija jos jednom iskiksa protiv Finaca u sto cisto sumnjam...
Gdje Šuman to izjavljuje?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 26 maj 2017, 12:11

jučerašnji avaz

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 maj 2017, 12:19

Mislim da se gleda go razlika , neko je pisao ovdje ako se ne varam .

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 maj 2017, 19:47

boomerang5 je napisao/la:jučerašnji avaz
Ne znam, ne mogu na internetu nigdje da nađem taj članak.

@Heraklit

Međusobni duel se gleda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MehmedPozderac
Kontakt:

Post Postao/la MehmedPozderac » 27 maj 2017, 00:42

boomerang5 je napisao/la:može li mi neko objasniti zasto selektor a i avaz sa njim, evo vec 5-6 dana trube kako nam je potrebna jedna pobjeda iz naredne dvije tekme ( nebitno koje - kao pokusat ce odmah protiv Spanije). Prvo, zar se ne gleda omjer, u tom slucaju i da pobijedimo spaniju i izgubimo od austrije, ispali bi. A ako se gleda gol razlika, ko ti garantuje da nas Austrija npr. nece zapeti i isprasiti 5-6 golova u tom zadnjem mecu. Neoprezne izjave, otprilike, nama samo pobjeda protiv Spanije moze nesto donijeti ako Austrija jos jednom iskiksa protiv Finaca u sto cisto sumnjam...
Covjek je izjavio ako Austria izgubi ili odigra nerijeseno sa Finskom ,onda je nama potrebna samo jedna pobjeda...bilo koja.A najlakse i najbolje bi bilo to odmah zavrsiti sa Spanijom ,jer je ona vec osigurala plasman a EP i onda lagano otici u Austriju na ekskurziju.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 27 maj 2017, 20:55

MehmedPozderac je napisao/la:
Covjek je izjavio ako Austria izgubi ili odigra nerijeseno sa Finskom ,onda je nama potrebna samo jedna pobjeda...bilo koja.A najlakse i najbolje bi bilo to odmah zavrsiti sa Spanijom ,jer je ona vec osigurala plasman a EP i onda lagano otici u Austriju na ekskurziju.
moguce da sam previdio to... ali nema sanse da austrija prospe na taj nacin jeftino prvenstvo (dva puta da izgube od raspale Finske). Ako zelimo na prvenstvo, moramo ih dobiti u Becu, utakmica protiv Spanije fakticki nama nista ne znaci.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 jun 2017, 17:29

Nuic u Besiktasu kod Vrazalica , igrat ce Ligu Sampiona :bih:

Vegar u Steaui Bukurest , napokon ce igrati napad u Rumunskoj ligi koja je sve jaca...

Malinovic u Constanci kod Celice , malo iznenadjenje , ali ta Dobroghea Sud (kako se sad vec zove) ocigledno ima novac i mogu sebi priustiti dobre igrace...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2017, 20:42

Ta Steaua je ostala bez play offa u RUmuniji ove sezone, zavrsili su mislim deseti.
Nadam se da to znaci da zele da se vrate na stare staze slave.

MrNobody
Kontakt:

Post Postao/la MrNobody » 01 jun 2017, 22:02

https://www.****/sport/reprezentaci ... oj/747047/

Jel' istina da se utakmica sa Španijom igra u Sarajevu?

Žalosno je što mediji zapostavljaju rukomet, jedina vijest o rukometašima na koju sam naišao posljednjih dana je ova iznad, koje vjerovatno ne bi ni bilo da nisu povezani sa fudbalerima.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 01 jun 2017, 22:14

MrNobody je napisao/la:https://www.****/sport/reprezentaci ... oj/747047/

Jel' istina da se utakmica sa Španijom igra u Sarajevu?

Žalosno je što mediji zapostavljaju rukomet, jedina vijest o rukometašima na koju sam naišao posljednjih dana je ova iznad, koje vjerovatno ne bi ni bilo da nisu povezani sa fudbalerima.
Jeste, protiv Španije u Skenderiji.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 06 jun 2017, 17:28

Mostarac Tim Suton pozvan u Njemačku reprezentaciju

Tim Suton dobio je poziv od trenera Christiana Prokopa za A reprezentaciju Njemačke u rukometu.
Okupljanje reprezentacije Njemačke zakazano je od 15. do 18. lipnja kada će odigrati utakmicu protiv Švicarske.

"Radujem se tom pozivu" rekao je Suton kada je saznao za poziv i šansu da zaigra u A-reprezentaciji.
Inače Tim je naš Mostarac, sin pokojnog Gorana Sutona. Prošle godine je sa juniorima Njemačke osvojio svjetsko zlato u Danskoj, a nastupa za TBV Lemgo.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 07 jun 2017, 18:34

Predragović 8 golova protiv Flensburga,mogao bi biti pravo pojačanje na desnom krilu, obzirom da ima 22 godine sreća da smo ga na vrijeme pozvali.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 07 jun 2017, 22:46

Jel sigurno momak krilo , po klipovima na YT vise je na desnom beku ...

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 08 jun 2017, 14:12

no rules je napisao/la:Jel sigurno momak krilo , po klipovima na YT vise je na desnom beku ...
Može igrati i desnog beka i desno krilo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jun 2017, 14:42

Ne znam samo što je otišao iz Njemačke u Austriju, očigledno da ima kvalitet za Bundesligu.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 08 jun 2017, 20:19

no rules je napisao/la:Jel sigurno momak krilo , po klipovima na YT vise je na desnom beku ...
U Balingenu je igrao krilo što mu po konstituciju više i odgovara,ako može pokriti i beka,neka to je kvaliteta više.Meni je također čudno da je otišao u Austriju jer je zadnjim igrama dokazao da im kvalitet za Bundes ligu, vjerovatno je transfer dogovoren prije nego je u Balingenu dobio ozbiljnu minutažu,a možda i zbog činjenice da je Balingen ispao iz prve lige.Kako god dobro pojačanje za repku,pogotovo sada kada je Faruk otpao zbog povrede.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jun 2017, 22:32

Da je sitan nije :mrgreen: , 193 visina , 22 god , nek naraste jos 1-2 cm i za beka figura ubila se ...

slika

rukometusrcu
Kontakt:

Post Postao/la rukometusrcu » 08 jun 2017, 23:20

Ljudi prati li neko sta rade braca Buric :O Golman je treci u ligi (al' budimo realni ovi sto su ispred njeg Apelgren i Anderson imaju daleko bolju odbranu ispred sebe).. Pivot veceras 11 golova iz 12 pokusaja protiv PSG-a. Mislim da su trenutno u najboljoj formi.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 jun 2017, 16:37

Vjerovao sam da se moze Benjamin dokazati u Wetzlaru , ali za Senjamina sam bio skeptican...

Ali evo i on je sve bolji u Nantu u ligi kakva je Francuska , puna gorostasa ... Izgleda da je mnogo napredovao , kao da je brzi , a i precizniji :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.