Ma bit ce i za premija i za istocnu tribinuBenko je napisao/la:neka tim titulama podjeli plate igracimastorm_raider je napisao/la:Pa dobro kada ti to kaze covjek koji u lijevom laktu ima vise titula nego klub za koji navijas onda ustanes i mirno slusas.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- storm_raider
- Kontakt:
Kakve veze imaju titule sa platama igraca? Hajde da nastavim niz tvog glupog posta:Benko je napisao/la:neka tim titulama podjeli plate igracimastorm_raider je napisao/la:Pa dobro kada ti to kaze covjek koji u lijevom laktu ima vise titula nego klub za koji navijas onda ustanes i mirno slusas.
Neka tim igracima podijeli titule.
Sport je lijek za tijelo i duh.
bila jedna ljetos, titula osvajjaca kupa
ovo ljeto, ako Bog da , jos
ovo ljeto, ako Bog da , jos
- storm_raider
- Kontakt:
Opet Amarova lijeva carapa ima vise titula. 
- Ljiljani87
- Kontakt:
stvarno sramota ovi naši igrači bez plate osvajaju tituleBenko je napisao/la: neka tim titulama podjeli plate igracima
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Pa nakon toga Atromitos, pa haman 30 000 protiv svaba, pa milion eura zarade, pa evo guramo u kupu, pa mlatnemo skretnicare na Grbavici....
Mnogo lijepih stvari unazad par mjeseci.
S obzirom u kakvoj smo dubijozi bili, ovo sad je cudo nevidjeno!!!
A prave stvari se tek spremaju
Mnogo lijepih stvari unazad par mjeseci.
S obzirom u kakvoj smo dubijozi bili, ovo sad je cudo nevidjeno!!!
A prave stvari se tek spremaju
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Nego ramo sta ti kažu u redu kad ce Benko vam zaigrat? A sta ti reče amar kad mi da očekujemo pare od Turaka?
Ipak si ti glavni insajder za obje strane

Ipak si ti glavni insajder za obje strane
koje?Ljiljani87 je napisao/la:stvarno sramota ovi naši igrači bez plate osvajaju tituleBenko je napisao/la: neka tim titulama podjeli plate igracima
storm_raider je napisao/la:Opet Amarova lijeva carapa ima vise titula.
plate nema, moRe bit bidne al
- storm_raider
- Kontakt:
I opet Amarov srednji prst ima vise titula nego klub za koji navijas.Benko je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Opet Amarova lijeva carapa ima vise titula.
Ljiljani87 je napisao/la:stvarno sramota ovi naši igrači bez plate osvajaju tituleBenko je napisao/la: neka tim titulama podjeli plate igracima
Vi kad ste osvajali titule, itekako je bilo para. Vidi platu recimo Zebe ili Adilovica. Veca nego sad sto imaju recimo Krste ili Milos
Bekric je igrao za kikiriki?
Ah da, znam, on poziv Zelje ne mozeodbiti, kao sto rece ljetos
storm_raider je napisao/la:I opet Amarov srednji prst ima vise titula nego klub za koji navijas.Benko je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Opet Amarova lijeva carapa ima vise titula.
Sto mu te titule ne pomogose prosle sezone, ili protiv beraca paprika u Evropi, ili protiv Sirokom, Zrinskog i Sarajeva, sto mu ne pomogose da ostane i dalje u kupu, sto mu ne pomognu sponzora da nadje?
ako benkko ne moze, mi kupimo jos 3 boljaJoseMourinho je napisao/la:Nego ramo sta ti kažu u redu kad ce Benko vam zaigrat? A sta ti reče amar kad mi da očekujemo pare od Turaka?
Ipak si ti glavni insajder za obje strane![]()
a za vas i vase pare me ne interesuje stvarno
- Ljiljani87
- Kontakt:
Benko je napisao/la:koje?Ljiljani87 je napisao/la:stvarno sramota ovi naši igrači bez plate osvajaju tituleBenko je napisao/la: neka tim titulama podjeli plate igracimakako znam iz kupa ste liferovani a u ligi ne mozete prismrditi ekipama koje su u vrhu tabele
bit ce grcevita borba za evropu
![]()
ne možete ni vi širokom
i da NEĆETE ŠETATI LIGOM !
Zadnja izmjena: Ljiljani87, dana/u 05 nov 2014, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- storm_raider
- Kontakt:
I opet njegov pas ima vise titula nego vas klub.Aragon je napisao/la:
Sto mu te titule ne pomogose prosle sezone, ili protiv beraca paprika u Evropi, ili protiv Sirokom, Zrinskog i Sarajeva, sto mu ne pomogose da ostane i dalje u kupu, sto mu ne pomognu sponzora da nadje?
- Ljiljani87
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Nego ramo sta ti kažu u redu kad ce Benko vam zaigrat? A sta ti reče amar kad mi da očekujemo pare od Turaka?
kakve bolan pare , sve se rastalilo
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- JoseMourinho
- Kontakt:
I bar dvojca od te trojice ce cekat godinu da zaigraju?Benko je napisao/la:ako benkko ne moze, mi kupimo jos 3 boljaJoseMourinho je napisao/la:Nego ramo sta ti kažu u redu kad ce Benko vam zaigrat? A sta ti reče amar kad mi da očekujemo pare od Turaka?
![]()
a za vas i vase pare me ne interesuje stvarnoja znaam sta vasi igraci pricaju, a to sto vam pare"dolaze "baš psolije poraza na derbiju je za razmatranje
Pa ti si dobar sa amarom et i našim igračima kako ti onda ne znas?
E jeb.emu sad neću moć zaspat nisam čuo tvoju insajdersku
evo par insajderskih
oplođena baza bez poraza
ispali iz kupa odmah
u ligi ste 5.
nazigu vas makedonče na grbavici
nazigu vas metalurgija
prosle godine osvojili duplu čunu, isti trofej vas ceka i iduce ljeto
oplođena baza bez poraza
ispali iz kupa odmah
u ligi ste 5.
nazigu vas makedonče na grbavici
nazigu vas metalurgija
prosle godine osvojili duplu čunu, isti trofej vas ceka i iduce ljeto
Boga mi pricate kao da ste Celtik i da imate 50 titula, a ne 3 vise.storm_raider je napisao/la:I opet njegov pas ima vise titula nego vas klub.Aragon je napisao/la:
Teroretski, a i u praksi veoma lako moguce da se desi, mi u naredne tri godine osvojimo tri titule, kakva ce onda prica biti?
Opet udba, rat, krali igrace i slicno?
Realnost, jeste dominirali, imate vise ovih BH titula, ali vremena su se promijenila, jos prosle sezone. Ma koliko se vi trudili da dokazete suprotno, sami znate da ste u zestokoj banani.
Mi takodje znamo da nam klub ide uzlaznom putanjom unazad godinu dana.
Znamo da imamo najbolju ekipu imenima u ligi trenutno i da ce ona biti jos jaca, sto opet nije garant da cemo biti prvaci.
Mozda i nas amidza ostavi na cijedilu za 5 godina i budemo u vecoj banani nego vi sad, ali trenutna realnost je ono sto sam ti gore naveo.
- storm_raider
- Kontakt:
Nisam ni citao, nebitan post...
I opet Lutvin izmet ima vise titula nego klub za koji navijas.

I opet Lutvin izmet ima vise titula nego klub za koji navijas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.