FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 30 apr 2012, 23:41

tuzlak2 je napisao/la:Ma jest da je tesko al treba se pomirit da ispadamo,a ici nekog molit za bodove po meni je to katastrofa,,,a ovako posteno do kraja,mada svi znamo koliko je ova liga postena,,,al ipak vjerujem da ce Sloboda iz ovoga izaci samo jos jaca narednih godina
Boze sacuvaj da molimo za bodove pa nismo na tome spali, pogotov od ovih iz Gradacca koji misle da ih mi nazivamo seljacima il tako nesto, i kao mi smo ih prosli put odstetili za bodove, halal im bilo za bodove sad, i nek im je sretno a nama bodovi ne trebaju iz Gradacca sto se tice poklanjanja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 apr 2012, 23:44

sef_mafije je napisao/la:10 godina se Sloboda izvlaci da ne ispadne iz PL , nece ni 11 godinu ;)
jazavac..vidi vako..da ti slikovito objasnim....mi i kad se ugasimo za vas cemo bit Real...i to onaj madridski..vazda ce vasi najbolji igraci dolazit da igraju u Slobodu....kontas....zato se fataj cumura i pppssssttt....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 apr 2012, 23:51

slani grad je napisao/la:
sef_mafije je napisao/la:10 godina se Sloboda izvlaci da ne ispadne iz PL , nece ni 11 godinu ;)
jazavac..vidi vako..da ti slikovito objasnim....mi i kad se ugasimo za vas cemo bit Real...i to onaj madridski..vazda ce vasi najbolji igraci dolazit da igraju u Slobodu....kontas....zato se fataj cumura i pppssssttt....
ma uvijek ste se i dizali u nebesa da ste nedostizni a banovici gradacac lukavac za vas uvijek bili seljaci,mozda vas to i kosta ispadanja iz lige i na selu se moze igrati premijer liga ne mora to biti tz
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 apr 2012, 23:57

Ode nam i Vojvodic,okrenu nam ledja kada smo skroz zaglibili :x vratit Malkocevica vjecnog spasioca pa sta bude.. ima ovdje svacije krivice po malo,od nekih ljudi u i oko kluba do selektiranja igraca sto je na pocetku radio Crnkic itd.. volio bih kada bi ostali u ligi,mada tesko sada se nadat nekom opstanku..cvajta nam ne gine ! :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 maj 2012, 00:18

od Zvijezde necemo dobiti bodove to znam..barem za sada je tako...zato vjerovatno Vojvodic i odlazi ebiga jer zna da cemo tesko ostati....Mislim realno tako i treba da bude ebes bodove na taj nacin igraj fudbal bori se trci zapniiiii i spasi se ...na igracima je sve da protiv Zvijezde zapnu i pokusaju doci do pobjede koja ce nam valjati..onda nam dolazi Borac koji ce morati pobjediti tako da ebeno ebeno pravo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 maj 2012, 00:31

astra1922 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
ma uvijek ste se i dizali u nebesa da ste nedostizni a banovici gradacac lukavac za vas uvijek bili seljaci,mozda vas to i kosta ispadanja iz lige i na selu se moze igrati premijer liga ne mora to biti tz
jesam li se tebi obracao...al kad si se vec javio da ti objasnim...od kad je svijeta i vijeka za vas iz okolnih gradica jesmo bili nedostizni....ne kontam sta ti nije jasno....Sloboda je igrala pripremne tekme sa klubovima iz sadasnjeg kantona i dobijala ih sa po pet golova razlike..da ne pricam o tefericu kad Sloboda dodze u njihov gradic..samo u ovoj nakaradnoj ligi koja se jos i zove premijer klubovi iz bukvalno sela mogu igrati vrhunski fudbal jedne drzave...sto ti dalje oslikava stanje fudbala u toj drzavi...iskreno..sta ti mislis recimo u gabeli koga jos zaboli k.u.r.a.c za GOSK om....osim par pojedinaca koji preko tog kluba prodaju svoje igrace....hocu da kazem da u ovoj ligi imas klubove kojima da barca dodze nemogu sabrat 3000 ljudi na stadion...i sad bi oni kao trebali da se takmice...necu da se doticem namjestaljki uopste,otuznih sudija i sudzenja....a posto si iz gradacca..vi ako nas dobijete nemam nista protiv da ispadnemo iz lige...ranije sam napisao...onda cu umjesto velikana kao gosk,slavija,travnik,kozara gledat jedinstvo,krajinu,iskru...strasno :roll: :roll:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 01 maj 2012, 00:48

ne vidim razloga zasto zvijezda ne bi pomogla slobodi, a pomagali su raznim drugim, istina za pare... :)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 maj 2012, 00:53

gradacac10 je napisao/la:ne vidim razloga zasto zvijezda ne bi pomogla slobodi, a pomagali su raznim drugim, istina za pare... :)
pare nisu problem..para nema...kakvo bolan pomaganje....ovi sto se sikiraju za kupovinu tekme nek ne beru brige...ovi nasi marke nemaju...tako da ako dobijemo dobit cemo posteno...ako ne....ccccvvvajjjtaa :D

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 01 maj 2012, 00:54

volio bi da se sloboda spasi, sretno vam :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 maj 2012, 00:55

gradacac10 je napisao/la:ne vidim razloga zasto zvijezda ne bi pomogla slobodi, a pomagali su raznim drugim, istina za pare... :)
ne mozemo kupit, ali mozemo dobit poklon ili dobit cisto ili sto covjek kaze cvajta ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 01 maj 2012, 07:51

Sve će izgledati regularno,dobivate tri boda.Nazalost,visa sila diktira.Jedino neće biti tako ako mi sami sebi moradne mo dati gol.Trudite se do kraja,Travik bi trebali izbaciti.Na vama je.sretno.............

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 maj 2012, 08:02

Govori se da se direktor Zvijezde ''zakačio'' gore sa Slobodinim već ranije.. pa zbog toga neće dati bodove, jer on kao navodno ima svu vlast u klubu :D

Vojvodić odlazi, zar ne vidite da i on glumi pomalo. Zato da se ne bi najvjerniji navijači okrenuli protiv njega. Kobiva emocije pa ne možemo dati intervu, ma daj:) Sad kad je vidio kakvo je stanje ode. Sloboda ako ne dobije 3 tekme kući ove nema se više o čemu pričati. I uz te 3 pobjede teško je....

@slani grad .. ako ispadnete, šta misliš koliko ljudi bi bilo na tribinama u vas? Realno.. Teško bi vam se bilo i expresno vratiti ako grad neće da stane uz vas. Pogotovu što bi konkurencija za ulazak bila velika. Tolika Tuzla a ebavaju se tu, treba ih stid biti da dopuste da pored KK u 2 ligu ispadne i Nogometni klub.

Svejedno, sretno u nastavku..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 maj 2012, 14:25

Ako Sloboda ispadne tek onda pocinju problemi za vas, pocevsi od samog kluba pa do igre. Sumnjam da cete se brzo vratit u PL. Samo me zanima koga ce celni ljudi optuzit za neuspjeh jer kako to biva u BiH uvijek je neko drugi kriv.

Mada ja pored svega mislim da ce te ostati u PL ali da ce neki drugi klub nastradati radi toga, opasno ce neko biti ostecen.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 01 maj 2012, 16:32

Ako ispadnemo neka ispadnemo, pa samo neka bude posteno sota mi ovog seljakluka godinama isto se zajebaju na isti nacin sa svima nama. Odrzavaju se i unistavaju od prijasnih do sadanjsih vlasti samo se smjenjuju i jedu i ono malo Slobode sto je ostalo.

Kao nasljednici Vojvode spominju se Abdulah Ibrakovic zvani Liga prvaka i Sok uz uslov ako stan mu daju, bez toga nece ni da razgovara sa njima.
Sloboda je moja nacija

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 maj 2012, 17:32

Kod nas sve neke teorije zavjere. Ja sam siguran da će Sloboda ostati u ligi i ne zato što će je neko puštati nego zato što Sloboda posjeduje kvalitet za takvo nešto.

Ja sam navijač Želje, ali na svim forumima se fura neka priča oko naredne utakmice u stilu, ako Sloboda uzme bod ili pobjedi, onda je namješteno, a ako izgubi e onda je sve u redu. Tu priču plasiraju zlonamjernici koji žele naštetiti imenu i ugledu FK Sloboda. Navijači Slobode se ne trebaju obazirati na te priče i trebaju svim silama uz sve strukture Grada i Kluba pomoći u ovim teškim trenutcima.

Sloboda je izgubila od Želje 0:4, pa šta izgubile su i mnoge druge ekipe, pa ta ista Zvijezda koju sad nešto ekstra favoriziraju je od tog istog Želje kući zijanila 0:3. Sloboda može i mora biti ponosna na sebe, otići u Gradačac i pobjediti. Mogla je pobjediti, takoreći, nepobjedivog Širokog, pa zašto ne bi i Zvijezdu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 maj 2012, 21:42

pa drob vas **** sto placete, pogledajte malo rasporedi i drugih ekipa, ko garantuje da ce neko nekog dobiti od ovih davljenika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 maj 2012, 22:03

komsije kolko va dolazi sutra ako budete brojni i date podrsku svojim igracima bicete sigurno blize pozitivnom rezultatu

Nova sezona nova nafaka

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 maj 2012, 22:08

SaltCityAttack je napisao/la:od Zvijezde necemo dobiti bodove to znam..barem za sada je tako...zato vjerovatno Vojvodic i odlazi ebiga jer zna da cemo tesko ostati....Mislim realno tako i treba da bude ebes bodove na taj nacin igraj fudbal bori se trci zapniiiii i spasi se ...na igracima je sve da protiv Zvijezde zapnu i pokusaju doci do pobjede koja ce nam valjati..onda nam dolazi Borac koji ce morati pobjediti tako da ebeno ebeno pravo

Ma kakv crni Borac,totalno je van forme, i dobicete ga lakse nego sto mislite. :idea:

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 01 maj 2012, 22:42

Kao prvo želim da Sloboda ostane u ligi, a da Zvijezda sutra odigra pošteno pa neka pobijedi ko je bolji.
Zvijezda može pomoći Slobodi tako što će maksimalno angažovao odigrati naredno kolo protiv GOŠK-a koja će biti na TV, kao i na gostovanju kod Slavije, što bi i trebala da učini.
Sloboda mora pobijediti kod kuće sve utakmice i također kod ove dvije ekipe u gostima tržiti bodove spasa.
Nerealno je da očekujete da vam Zvijezda tek tako prepusti bodove, ako sutra negdje pročitate da je Kuntić dao ostavku onda se i takvom raspletu možete nadati.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 08:02

zmaj od b. je napisao/la:Kao prvo želim da Sloboda ostane u ligi, a da Zvijezda sutra odigra pošteno pa neka pobijedi ko je bolji.
Zvijezda može pomoći Slobodi tako što će maksimalno angažovao odigrati naredno kolo protiv GOŠK-a koja će biti na TV, kao i na gostovanju kod Slavije, što bi i trebala da učini.
Sloboda mora pobijediti kod kuće sve utakmice i također kod ove dvije ekipe u gostima tržiti bodove spasa.
Nerealno je da očekujete da vam Zvijezda tek tako prepusti bodove, ako sutra negdje pročitate da je Kuntić dao ostavku onda se i takvom raspletu možete nadati.
ma lijep post mi cemo tuci goska i uzet slaviji bod a vi dobite sve kuci i vjerovatno opstajete...bujrum danas fukare u gradacac podrzite svoje momke

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.