A ko je ovaj lik, jel to onaj neki talentovani napadac Renna, Cannes ili tako nekako? Cujem da je dobar, ako je to taj.IlPrincipe je napisao/la:Sky Italia reports that Milan have signed M'Baye Niang. Only thing missing is the official announcement.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- francobaresi
- Kontakt:
Od 2006 god. Juve je bio u 2. ligi , Juve je tri godine bez LP-a , Juve je napravio stadion (100 miliona eura ) , Juve je bio godinama bez trofeja .. S' druge strane Milan je u tom periodu bio prvak Evrope , Svijeta , osvojio Scudetto , Superkup , prodao Kaku , igrap stalno LP ... I volio bi da mi neko objasni kako može biti da Juve može da potroši 50 miliona ovo ljeto i napravi extra tim a mi ne možemo potrošiti više od 3 miliona ?
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
- Kontakt:
Mogul ja, mogul ja?????francobaresi je napisao/la:Od 2006 god. Juve je bio u 2. ligi , Juve je tri godine bez LP-a , Juve je napravio stadion (100 miliona eura ) , Juve je bio godinama bez trofeja .. S' druge strane Milan je u tom periodu bio prvak Evrope , Svijeta , osvojio Scudetto , Superkup , prodao Kaku , igrap stalno LP ... I volio bi da mi neko objasni kako može biti da Juve može da potroši 50 miliona ovo ljeto i napravi extra tim a mi ne možemo potrošiti više od 3 miliona ?
Odgovor je jednostavan, stari igraci koji nisu prodani na vrijeme a imali su solidne plate, te dosta igraca sa platama koje nisu opravdali ni sekunde.A porez i dopirnos na platu u Italiji su cini mi se 70% ukpno ako se ne varam.
17-godisnji napadac Caena . To je tajJuvelandia je napisao/la:A ko je ovaj lik, jel to onaj neki talentovani napadac Renna, Cannes ili tako nekako? Cujem da je dobar, ako je to taj.IlPrincipe je napisao/la:Sky Italia reports that Milan have signed M'Baye Niang. Only thing missing is the official announcement.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dodaj na to da je Juve izgubio bar desetak vrhunskih igrača za mizeriju u odnosu na njihovu vrijednost te da je izgubljeno bar 400 miliona eura jer su svi sponzori skoro napustili klub.francobaresi je napisao/la:Od 2006 god. Juve je bio u 2. ligi , Juve je tri godine bez LP-a , Juve je napravio stadion (100 miliona eura ) , Juve je bio godinama bez trofeja .. S' druge strane Milan je u tom periodu bio prvak Evrope , Svijeta , osvojio Scudetto , Superkup , prodao Kaku , igrap stalno LP ... I volio bi da mi neko objasni kako može biti da Juve može da potroši 50 miliona ovo ljeto i napravi extra tim a mi ne možemo potrošiti više od 3 miliona ?
A ako na to dodaš da je i po povratku dosta novca spiskano na Mela, Andradea i slične, onda se stvarno treba zapitati šta to Galliani i Berlusconi rade od Milana?
Po ovoj gore analogiji, da se to desilo Milanu, ugasio bi se kao klub.
Naravno da ne bi, ali čisto analogije radi......nevjerovatno.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- francobaresi
- Kontakt:
Opet brate nije to opravdanje , ja mislim da Pedofil koristi naš voljeni Milan da pokrije dug odnosno da se izvuče nekako , jer je prošle godine platio kaznu od 400 miliona za svoja nedjela tokom godina !Juvelandia je napisao/la:Mogul ja, mogul ja?????francobaresi je napisao/la:Od 2006 god. Juve je bio u 2. ligi , Juve je tri godine bez LP-a , Juve je napravio stadion (100 miliona eura ) , Juve je bio godinama bez trofeja .. S' druge strane Milan je u tom periodu bio prvak Evrope , Svijeta , osvojio Scudetto , Superkup , prodao Kaku , igrap stalno LP ... I volio bi da mi neko objasni kako može biti da Juve može da potroši 50 miliona ovo ljeto i napravi extra tim a mi ne možemo potrošiti više od 3 miliona ?
Odgovor je jednostavan, stari igraci koji nisu prodani na vrijeme a imali su solidne plate, te dosta igraca sa platama koje nisu opravdali ni sekunde.A porez i dopirnos na platu u Italiji su cini mi se 70% ukpno ako se ne varam.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sa dubokim zalom da od naseg AC Milana nema nista,sve se juce vidijelo....Navijac sam,admin.sam na fb pageu,ali tesk srca ovo govorim....Daj boze medju prvih 4 ili 5 ove sezone da zavrsimo...ovo je lagana priprem kluba na prodaju,to nam berla provlaci kroz redove,cilj mu ne sto vise da uzme novca i to je to,njemu koliko je na umu klub govore i cinjenice da jedino dodje na ove jace utakmice kako u ligi prvaka ttako i u calciu,i to je pitanje da li ih odgleda do kraja....Juce se vidijela komplet situaciju u klubu...Sve sto je valjalo otislo je iz kluba,a sve ono lose ostalo je...K.P.Boateng ufuran mangup sa 10-kom na ledjima,i svaka tekma novi friz,ove godine ce biti gori nego prethodne....El sharawy jednu odigra za 8 a narednih 5 za neprepoznati na teremu,jednostavno blitz igrac...Robinho koliko toliko se i trudio,da bi bio zrtvovan od "strasnog" strucnjaka i to pri rezultatu 0:1,da bi ubacio urbya,a u igri ostavi flamini,skroz nelogicni potezi....O odbrani da ne trosim rijeci,yepes-bonera,mada se ovaj prvi kao i trudio juce,ali apsurd ostavili njih dvojici a nesta otjeran od strane alegria,mada je i sa 36 god moze da im bude mentor....Na klupi ostao Zapata,Acerbi(mada je i on ispod renomea),da bi pomenuta dvojica igrala....Lijevi bek nikada vise dobar nece doci,sto je bio serginho,ac milan nikada vise nece imati...Montolivo na neprirodnoj poziciji,onda mozete misliti kakav je Bakaye Traore koji je igrac za te pozicije...Ove sezone je otislo 15 ak igraca,a doslo je nekih 7,tako da smo u deficitu sto se tice igraca,pa tek onda da raspravljamo o njihovoj kvaliteti...Trenutno daj boze da imamo i 5 dobrih igraca....Ovoj ekip realno treba finansijska injekcija od neki 70 ak mil eura,da bi se mogli necemo nadati ove sezone,i to je neki 4-5 klasnih igraca...Ali posto ne misle ove sezone nista ozbiljno,onda realni dometi liga uefa,jer realno po kvaliteti su ispred nas juventus,inter,napoli,a u rangu smo lazia,rome....
Vjerujem ni da dolazak samog Kake nece puno toga promjeniti,i cisto sumnjam da celavac moze nesto "pakleno i veliko"uraditi u preostalih 4 dana.....Nadam se da grijesim,ali???
Vjerujem ni da dolazak samog Kake nece puno toga promjeniti,i cisto sumnjam da celavac moze nesto "pakleno i veliko"uraditi u preostalih 4 dana.....Nadam se da grijesim,ali???
@franco juve je uvijek trošio samo sada pametnije troše zato idu i rezultati. milan se nije nikad razbacivao parama jedino ako je silvio imao fetish na nekog napadača ili sl. igrača onda pare nisu bile nikad problem. odgovor na tvoje pitanje gore je po meni jednostavno. berlusconi nema više strast prema milanu koju je imao prije 2 godine kada je rekao dosta je bilo intera sada je red a milan uzme scudetto i iskesao 50milki za pojačanja. dakle agnelli je spreman da troši berlu nije. ali isto tako berlu je predsjednik milana preko 25g. ne zaboravimo berlu je vlasnik fininvesta koji je vlasnik milana a znamo kakvu je kaznu fininvest platio prošle godine $797 miliona-mondadori slučaj. ovo je i bilo za očekivati barem što se tankih pojačanja tiče iako su rekli da milan neće osjetiti posljedice. malo loša transfer politika sa starim igračima/senatorima koji su imali ogromne plate. daleko najveće u italiji pa je npr. beskorisni flamini imao astronomskih 4.5, kaka čak jedno vrijeme 10, pirlo koji je zadnjih 5 godina odigrao jednu dobru sezonu imao bar 5-6 itd itd. kad sve to sabereš ovo i ne čudi.
jbg svaki klub je ko i čovjek ima svoj ciklus. nekad ide dobro nekad loše. evo sad je izgleda loš period proći će nije ni prvi ni zadnji put milanu.
jbg svaki klub je ko i čovjek ima svoj ciklus. nekad ide dobro nekad loše. evo sad je izgleda loš period proći će nije ni prvi ni zadnji put milanu.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 27 avg 2012, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ima haman Francusko drzavljanstvobaresi#6 je napisao/la:evo i nianga u milanu gdje je tu je. kažu igrat će za prvi tim. mada kada je pato došao nije mogao igrati do 18. godine jer ako se dobro sjećam stranci ne mogu u italiji igrati službene utakmice dok ne budu punoljetni. zna li neko kakva je situacija sa državljanstvom možda je francusko tj. eu pa može igrati odmah?
ako ništa jedna pozitivna stvar. ulaže se u mlade igrače. dovoljno je pogledati ovaj tim i onaj od prije 2 godine kad su godine u pitanju. vjerujem da je prosjek godina 26. trebalo bi to izračunati. ovo je najmlađi milan od kad ga ja pratim ali vjerovatno i jedan od najslabijih, možda i najslabiji. mada ja se ne osvrćem mnogo na to da je ovo najslabiji milan. govorili su isto i za ancelottijev milan u onoj eri post 2007. i trofeja lige prvaka. uz 2 jaka pojačanja krvna slika bi se izmijenila i malo bi elana došlo u tim.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Novi Thierry Henry je došao u Milano, zubi mu izgledaju uredu

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ljudi bez uvrede,al svi koji ne vjerujete u MILAN ove godine - čaoo!!
Milan je Milan i ostat ce uvjek najveci klub na svijetu,pa tako i ove sezone
smijem dušu svoju dati da ce i ovu sezonu biti medju top 3 u ligi
liga prvaka manje više,al dajte vise sa tom pricom da smo tanki,prestanite,tanki nismo niti cemo ikada biti
con il Milan nel cuore
per sempre

Milan je Milan i ostat ce uvjek najveci klub na svijetu,pa tako i ove sezone
smijem dušu svoju dati da ce i ovu sezonu biti medju top 3 u ligi

liga prvaka manje više,al dajte vise sa tom pricom da smo tanki,prestanite,tanki nismo niti cemo ikada biti

con il Milan nel cuore
per sempre

tako je treba malo optimizma!!!
nego pitah neki dan niko ništa da mi kaže. gdje da kupim kakav dres od milana, duks ili gornji dio trenerke? al da cijene nisu sad u nebesima?
nego pitah neki dan niko ništa da mi kaže. gdje da kupim kakav dres od milana, duks ili gornji dio trenerke? al da cijene nisu sad u nebesima?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Galliani: "We got an analysis from a well-known Spanish accountant. The Kakà-deal is too risky."

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
I ja sam čuo to danas, zbog različite fiskalizacije u Italiji i Španiji transfer vjerovatno neće biti realizovan.
Stvar je vrlo jednostavna, Juventus je najbogatiji italijanski klub, a porodica koja ga drži je jedna od najbogatijih na svijetu zato se uvijek i ima para.
S druge strane, ja imam osjećaj da će Berlusconi novac zarađen prodajom Ibre i Silve potrošiti na izbornu kampanju.
Stvar je vrlo jednostavna, Juventus je najbogatiji italijanski klub, a porodica koja ga drži je jedna od najbogatijih na svijetu zato se uvijek i ima para.
S druge strane, ja imam osjećaj da će Berlusconi novac zarađen prodajom Ibre i Silve potrošiti na izbornu kampanju.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Imas na kupi-dres al ne bi rekao da je to original, al mi je neko reko' ovde na forumu da je kopija al onako dobra. Ugl do sad sam cuo sve najbolje. I ja imam u planu da uzmem dres al ne znam od kojeg igrace jer su se nesto nafurali da mjenjaju brojeve umjesto da ginu na terenu.baresi#6 je napisao/la:tako je treba malo optimizma!!!
znam za tu stranicu. radije bi original al skupo fkt nema šanse ispod 150KM čak i to je pitanje. dok platiš 80-90 dolara dres, poštarina 40 eura, carina pdv itd. preskupo! hvala ti opet možda i tu uzmem bar taj fejk 
samo ambro od ovih trenutnih dolazi u opticaj što se mene tiče!

samo ambro od ovih trenutnih dolazi u opticaj što se mene tiče!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ti fakat misliš da Berlusconi nema toliku lovu ? Može on (DA HOĆE) iskeširati bez problema 100 mil. za transfere , poenta je u tome što on to ne želi zbog svojih privatnih razloga (bunga bunga partiji , ludovanje , plačanje ogromne količine novca sudovima, striptizete itd itd)GaziHusrevbeg je napisao/la:I ja sam čuo to danas, zbog različite fiskalizacije u Italiji i Španiji transfer vjerovatno neće biti realizovan.
Sloboda Tuzla !!!
- Neutralan88
- Kontakt:
ja mislim da ce Kaka sad se vratit u Milan, posto je onaj ruznjak stigao u Real 

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma stipu to.pesmaster je napisao/la:
Ti fakat misliš da Berlusconi nema toliku lovu ? Može on (DA HOĆE) iskeširati bez problema 100 mil. za transfere , poenta je u tome što on to ne želi zbog svojih privatnih razloga (bunga bunga partiji , ludovanje , plačanje ogromne količine novca sudovima, striptizete itd itd)

Najlakše pričati ima, ali mu žao dati, da on ima iskeširao bi on barem polovicu od onih 60 miliona da pojača ionako oronuli igrački kadar.
Ja sam mišljenja da nema love, onih 500 ili koliko već miliona ga je opustošilo.
Ima on bogastva u nekretninama, TV kućama i slično u iznosu od par milijardi, sasvim sigurno, ali ne kupuju se igrači nekretninama nego novcem.

Željezničar ale!
GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma stipu to.pesmaster je napisao/la:
Ti fakat misliš da Berlusconi nema toliku lovu ? Može on (DA HOĆE) iskeširati bez problema 100 mil. za transfere , poenta je u tome što on to ne želi zbog svojih privatnih razloga (bunga bunga partiji , ludovanje , plačanje ogromne količine novca sudovima, striptizete itd itd)![]()
Najlakše pričati ima, ali mu žao dati, da on ima iskeširao bi on barem polovicu od onih 60 miliona da pojača ionako oronuli igrački kadar.
Ja sam mišljenja da nema love, onih 500 ili koliko već miliona ga je opustošilo.
Ima on bogastva u nekretninama, TV kućama i slično u iznosu od par milijardi, sasvim sigurno, ali ne kupuju se igrači nekretninama nego novcem.
Berlu je tezak preko 10 milijardi. da oce moze kupiti citavu seriju A tako da to tvoj sto si pricao ne pije vode. ugodna noc
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16