FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 09 avg 2015, 23:37

Odlaskom Stojceva, a mozda I Cimirota, treba nam vezni, mislim da bi trebali dovesti Kojasevica, mogao bi on biti od koristi
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 avg 2015, 23:38

@HEAD ti si jedan veliki gospodin :kafa: :thumbup:

Bitna su 3 boda, ali ne smijemo zatvoriti oci na ovo danas sto se desilo. Ovo danas sta je radio ovaj sudija je kriminal kao i njegovi pomocnici.

Pored toga i mi sami smo previse prilika propustili, danas smo Siroki hladno mogli pobjediti sa 2-3 gola razlike. Imali smo igru, posjed te dominirali kroz cijelu utakmicu i ja sam licno zadovoljan i nadam se da ce nastaviti ovako i da cemo poboljsati realizaciju. Danas je ova ekipa pokazala kakav kvalitet ima.
Ti si opet šampion !

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 09 avg 2015, 23:38

zagorski je napisao/la:Vjerujem da ce me sada vecina napasti ali moram par stvari da kazem.
Igrom nisam u potpunosti zadovoljan,pogotovo 1. poluvrijeme. Nekako rastrkano,nepovezano mi je sve to djelovalo,nekako na ho-ruk,iako je u 2. poluvremenu to ipak na nesto licilo. Citavu utakmicu je djelovalo kako ih ubijamo igrom,ali to je tako izgledalo i uvijek ce izgledati zbog razlike u klasi nasih i protivnickih igraca s kime god da igramo u PL.
Drugo,na svim pozicijama sem na stoperskim i poziciji centarfora jos uvijek se luta. Ili igra neko kome to nije prirodna pozicija ili ko nema kvalitet ili se stalno na njima mijenjaju drugi igraci.
Neka su pobijedili Listicu i solidno ipak odigrali,ali dosta jos slabosti ima u ekipi i bojim se da Dzeno nema snage i strucnosti da to sve ustima kako treba.Kamo srece da me/nas demantuje,ali sumnjam.
I dalje sam apsolutno pri stavu da ovoj ekipi samo nedostaje extra kvalitetno trenersko ime.
P.S.: da je branio danas Ostri svi bi mu hebavali sve od do zbog gola,nije bio dobro postavljen,mogao je ici na loptu,mogao je bolje postaviti igrace itd.,a danas jedan od najtanjih,uprkos golu,bio je Benko i opet 100 opravdanja :) ;)
Prosle sezone 99% navijaca FKS je zamjeralo Dzeni sto ne rotira, sad kad rotira opet ne valja. Ocigledno da neki imaju svoje interese i rado bi vidjeli na klupi naseg kluba nekog svog covjeka. Moj jedini interes su pobjede i trofeji FK Sarajevo, posto nam Dzeno to za sada donosi nema razloga da ga tjeram, Naravno da postoje mnoge greske kod njega ali u svakom slucaju uz nasu podrsku siguran sam da ce i on napredovati.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 avg 2015, 23:40

Ali kakva ekipa. :bow:
Pa danas recimo Rustemovica, Mihojevica, Okica, Hebibovica. uopste nije bilo u protokolu za utakmicu. :shock:
A glavu dajem da bi igrali prvu postavu u 90% ekipa nase lige. :D
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 avg 2015, 23:40

Coromandel je napisao/la:
pitic je napisao/la:Hebem ti savez koje je ove m.ajmune od sudija poslao i kompletnu sudijsku organizaciju sve provjereni lopovi. Na Hasetu je danas urađena jedna od najvećih lakrdija u zadnjih 5 godina. Stoko bezobrazna lopovska doći će te na red svi redom. Čist penal nedosuđen i čist gol poništen. Bagro
u travniku dva ofsajda
Sada je već vidljivo iz neba da se radi tal da se Sarajevu dohaka i da Sarajevo ne smije biti ponovno prvak. Na vrijeme se treba reagovati jer će nam kasno biti poslije. Ovo će se samo pogoršavati kao i naše zdravlje. Mjesto da danas pobjedimo 4-1 kako smo zaslužili radi bandita ljudi moraju strahovati do zadnje minute. Petroviću imaš sreće što je Sarajevo uzelo jer da nije ni ti više ne bi sudio lopove Banjalučki. Usput ti nabijem i onog pomoćnika koji je radio sa tobom u talu.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 09 avg 2015, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 avg 2015, 23:41

zagorski je napisao/la: P.S.: da je branio danas Ostri svi bi mu hebavali sve od do zbog gola,nije bio dobro postavljen,mogao je ici na loptu,mogao je bolje postaviti igrace itd.,a danas jedan od najtanjih,uprkos golu,bio je Benko i opet 100 opravdanja :) ;)
Za onaj gol Delac nije kriv, covjek nam je danas bukvalno pobjedu spasio. Golove u LP, protiv Drine i Travnika, jedini krivac je Ostrakovic, krv mu j.ebem.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 09 avg 2015, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 09 avg 2015, 23:41

Burberry46 je napisao/la:Odlaskom Stojceva, a mozda I Cimirota, treba nam vezni, mislim da bi trebali dovesti Kojasevica, mogao bi on biti od koristi
Vjerovatno ce uletit neki kapitalac krajem 8. mjesec kao sto je Benko prosle sezone uletio, yebiga mi smo im vazda zadnja opcija zbog arena po državi i općenito kvaliteta lige.. A s financijske strane ga neće bit problem plaćat jer smo neočekivano dobili solidne pare za Stojčeva.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 09 avg 2015, 23:45

Koliko para za stojceva ?

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 avg 2015, 23:45

hifans je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Odlaskom Stojceva, a mozda I Cimirota, treba nam vezni, mislim da bi trebali dovesti Kojasevica, mogao bi on biti od koristi
Vjerovatno ce uletit neki kapitalac krajem 8. mjesec kao sto je Benko prosle sezone uletio, yebiga mi smo im vazda zadnja opcija zbog arena po državi i općenito kvaliteta lige.. A s financijske strane ga neće bit problem plaćat jer smo neočekivano dobili solidne pare za Stojčeva.
Koliko smo dobili za Milosa? Moze I na pp
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2015, 23:46

I komplet lijeva strana (bek+krilo), ono danas je bilo kriminalno! :thumbdown:
hifans je napisao/la:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/trener- ... ina/168882

Tako nekako! :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2015, 23:48

HZG je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Vjerujem da ce me sada vecina napasti ali moram par stvari da kazem.
Igrom nisam u potpunosti zadovoljan,pogotovo 1. poluvrijeme. Nekako rastrkano,nepovezano mi je sve to djelovalo,nekako na ho-ruk,iako je u 2. poluvremenu to ipak na nesto licilo. Citavu utakmicu je djelovalo kako ih ubijamo igrom,ali to je tako izgledalo i uvijek ce izgledati zbog razlike u klasi nasih i protivnickih igraca s kime god da igramo u PL.
Drugo,na svim pozicijama sem na stoperskim i poziciji centarfora jos uvijek se luta. Ili igra neko kome to nije prirodna pozicija ili ko nema kvalitet ili se stalno na njima mijenjaju drugi igraci.
Neka su pobijedili Listicu i solidno ipak odigrali,ali dosta jos slabosti ima u ekipi i bojim se da Dzeno nema snage i strucnosti da to sve ustima kako treba.Kamo srece da me/nas demantuje,ali sumnjam.
I dalje sam apsolutno pri stavu da ovoj ekipi samo nedostaje extra kvalitetno trenersko ime.
P.S.: da je branio danas Ostri svi bi mu hebavali sve od do zbog gola,nije bio dobro postavljen,mogao je ici na loptu,mogao je bolje postaviti igrace itd.,a danas jedan od najtanjih,uprkos golu,bio je Benko i opet 100 opravdanja :) ;)
Prosle sezone 99% navijaca FKS je zamjeralo Dzeni sto ne rotira, sad kad rotira opet ne valja. Ocigledno da neki imaju svoje interese i rado bi vidjeli na klupi naseg kluba nekog svog covjeka. Moj jedini interes su pobjede i trofeji FK Sarajevo, posto nam Dzeno to za sada donosi nema razloga da ga tjeram, Naravno da postoje mnoge greske kod njega ali u svakom slucaju uz nasu podrsku siguran sam da ce i on napredovati.
I moj interes je isti vjeruj mi. Trenutno najslabija,a najvaznija karika,ove ekipe je strucni stab.
Nije isto rotiranje i lutanje.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 09 avg 2015, 23:49

Svi oni koji kude ovakvo Sarajevo, nisu nam potrebni ni na tribini ni na forumu. Ovo je najajce Sarajevo zadnjih 30 godina, imamo Ikandea koji melje, ljude u upravi koji se ubijaju od posla, Benku majstora, Barbarica i Stepanova stubove, pa sta hocete vi pojedinci ovde koji qrac. Kako vas vise nije stid stalno govoriti da nista nevalja i da treba otjerati Dzeni i igrace. Mislite da bi vi bolje napravili nesto. Trenutno za ove lige nama vise ne treba niko, osim ako Cimi ode. Kad dodje vrijeme dovesti pojacanje za Evropu i konacno je napasti. Zato se smirite malo i uzivajte kad ste u mogucnosti. Neki mozda to nisu dozivjeli, a mozda neki i nece. Ovo je Sarajevo koje smo oduvijek htjeli, zato je vase samo da kupite kartu i zaputite se na Kosevo, ali ostalo vas boli briga...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 avg 2015, 23:50

Vidim pisete koga dovesti posle Cimija, pa mi vec imamo Rustemovica! Et' sada konacno mozda dobije vremena da se dokaze! Vjerujem da to on moze, klasa je on igrac za tim kao Sarajevo.
Al u qurcu! treba to prodat ili poslati na posudbu..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2015, 23:52

MCMXLVI je napisao/la:
zagorski je napisao/la: P.S.: da je branio danas Ostri svi bi mu hebavali sve od do zbog gola,nije bio dobro postavljen,mogao je ici na loptu,mogao je bolje postaviti igrace itd.,a danas jedan od najtanjih,uprkos golu,bio je Benko i opet 100 opravdanja :) ;)
Za onaj gol Delac nije kriv, covjek nam je danas bukvalno pobjedu spasio. Golove u LP, protiv Drine i Travnika, jedini krivac je Ostrakovic, krv mu j.ebem.
Ja ovo i nisam napisao da okrivim delaca. Golman nije kriv za onaj gol,ali da je branio Ostri mnogi bi ga ipak okrivili.
Cesto mi nekoga uzmemo na zub,pa onda tesko njemu,a nekoga bas zagotivimo i onda se tome ne smije nikakva kritika uputiti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 avg 2015, 23:53

Sve ih posaljimo na posudbe i dovedimo Pirla, Iniestu i Pogbu iako sam skeptican da bi zadovoljili ukuse navijaca najveceg kluba na svijetu- Sarajeva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2015, 23:54

Neko ima kredita, i zaduzi nas pa nema smisla kritikovati ga zbog loseg dana.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 avg 2015, 23:54

slika

:tokralju:

Milošu hvala za sve, majstor bio i ostao, puno sreće u Grčkoj :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 09 avg 2015, 23:55

BitiSrcemVezan je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la: Radovac može igrati 10-ku samo protiv Famosa. Samir mi je zaista drag, ali ako ovako nastavi vrh karijere će mu biti Sarajevo. Ostavi se majstore šiše i damaska i počni raditi na sebi, ako misliš da uspiješ održati mjesto u prvih 11 Sarajeva a ne nešto više :stop:
Bravo!

Čim ne odigraš 1-2 utakmice na nivou odmah pije,puši,drogira se,de ostavite tu priču Allaha vam, prošli vikend izgubili svi jebu uscuplica daju otkaze,a sada ga dižu u nebesa,postavljaju slike... Pa budi do kraja ako si tako počeo... Zasto mjenjate mišljenje nakon jedne tekme? Prošle sedmice sam napisao da je Stojčev bio medju najboljima na terenu i da ne krivite Dženu radi 1 poraza,a vi odmah na mene,a gle sad vam priče...

Izvini jarane što sam citirao tvoj komentar,ovo se ne odnosi na tebe nego na polovinu,pa čak i više navijača Sarajeva..
Ali evo vidjeli smo da Samke moze igrati samo DMF-a realno. Stojčev uđe u drugom, znači igra odma nebo i zemlja prema naprijed,smiri je ,prođe nekog,odigra pas,ošuta. U prvom dok je Samir bio nije bukvalno ništa od toga uradio,a i općenito ne može nikog da prođe.Zato DMF-a se ti drži jer si tu najbolji ubjedljivo :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2015, 23:56

danas smo bili odlicni ,ne znam zasto ste nezadovoljni zabili smo dva gola, nije nam sviran penal i ponisten nam je cist gol ,stvoorili smo pored toga jos 6-7 izglednih situacija .FKS ima 25 jako kvalitetni igraca nije toliko bitno kako izgleda prvi 11 samo je bitno da budu MOTIVISANI i BORBENI to je sva prica.znaci samo pristup i nema brige ,eh sad je veliko pitanje da li Dzeno moze da motivise ove igrace da ginu na svakom treningu tako i na utakmici mislim da je to nas najveci upitnik.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 avg 2015, 23:57

zagorski je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Ja ovo i nisam napisao da okrivim delaca. Golman nije kriv za onaj gol,ali da je branio Ostri mnogi bi ga ipak okrivili.
Cesto mi nekoga uzmemo na zub,pa onda tesko njemu,a nekoga bas zagotivimo i onda se tome ne smije nikakva kritika uputiti.
Naravno, ja bi bio prvi u redu. Slazem se za drugi dio posta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Antikloc, hurem, Lecler, NeSamSafetee, Proximic i 75 gostiju.