FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
PITARI STA VAM JE PITARI STA VAM JE
SAMO KURCA DA VAM JEE
SAMO KURCA DA VAM JEE
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Zeljooo, samo Zeljooo
Najbolji je on, on je sampion
Najbolji je on, on je sampion

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Evo brata sa najjacim predosjecajem na forumu cijelom

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Kakvi su ono mitomani, ni srbi im po tom pitanju nisu ravni.
Citam danas ruse fol nekakve rekorde, kao neporazeni godinu dana, a 11 utakmica prvenstva i zavrsnica kupa sto se nisu igrali nikom nista.
Neki dan na zvanicnoj fb stranici hladno napisu najtrofejniji klub u BiH, a imaju 3 zvanicna trofeja zaostatka.
Ubrzo ce neki novi mit ili ih ipak na duze vrijeme saljemo u rupe novim trpanjem
Citam danas ruse fol nekakve rekorde, kao neporazeni godinu dana, a 11 utakmica prvenstva i zavrsnica kupa sto se nisu igrali nikom nista.
Neki dan na zvanicnoj fb stranici hladno napisu najtrofejniji klub u BiH, a imaju 3 zvanicna trofeja zaostatka.
Ubrzo ce neki novi mit ili ih ipak na duze vrijeme saljemo u rupe novim trpanjem

Iz opravdanih razloga? Ima školu do 7-15Kometa je napisao/la: ↑03 nov 2020, 23:20Subasic nece sigurno iz opravdanih razlogaManijakdolopate je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:36Kad se sutra ukaže Fejzić Irfan na zagrijavanju i Sedad Subašić s njim
elevenblues je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:00Kakvi su ono mitomani, ni srbi im po tom pitanju nisu ravni.
Ubrzo ce neki novi mit ili ih ipak na duze vrijeme saljemo u rupe novim trpanjem![]()
E cuj najtrofejniji! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- BosniaBoston
- Kontakt:
ČUVA BOG ŽELJU SVOG!!!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Samo pametno. Nije kraj i ako bude loš rzultat. Ima da se igra još dosta.
- Merakk1921
- Kontakt:
Ma izac i potuc se sa njima, odbrana nam je beton i Handze nema nikakve sanse gore, Rahmana im zatvorit il ga isprovocirat posto je glup igrac ko qrac.. Ja ne sumnjam u Štilu da ce zaplesat ko prosli put. U KOST !
Veliki je pritisak i kod jednih i kod drugih, nadam se da će ovo znati Amar da iskoristi, puno je iskusniji i bolji trener od Marinovića.
Idemo ekipi kojoj je Olimpik zabio dva gola!
Idemoooo karati uhljupee!
Idemo ekipi kojoj je Olimpik zabio dva gola!
Idemoooo karati uhljupee!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- manijakKladusa
- Kontakt:
neće mi neće san na oči
jaa da hoće
biti sutra čovjek odluke
jaa da hoće
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
-
- Kontakt:
Razmazili su nas onim trpanjima prošle sezone, pa mi nekako po defaultu računamo na bodove - a nije to baš tako prosto.
Kada se sve sagleda, većina stvari je na njihovoj strani, samo nikada ne smijemo zaboraviti da se srce istinskog šampiona nikada ne smije otpisati.
Sretno našim igračima i stručnom štabu - možemo mi to!!!
Kada se sve sagleda, većina stvari je na njihovoj strani, samo nikada ne smijemo zaboraviti da se srce istinskog šampiona nikada ne smije otpisati.
Sretno našim igračima i stručnom štabu - možemo mi to!!!
Željezničar za život cijeli!
Korteo kreno iz kreveta do kuhinje da popijem fuka.U 5 krece korteo dnevni boravak frizider piva.U pola 8 korteo po komsiluku da vidim reakcije pitica za njihov poraz.Zadnji nas poraz je protiv Krupe.
HAJMOOO ZELJOOO GAZI
- avalPacidoroP
- Kontakt:
TI GAZI SVE DO TITULE !
Mrzim derbije
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Napaceni87 i 43 gosta.