Mada, Bgm su gotovo svi prenijeli da mu je ovo posljednja sezona u dresu Juventusa....
Zelim u nasem dresu da se oprosti, a ne negdje u Americi....ako ce vec "ici", onda nek zavrsi karijeru.
@Admine
Tacno tako...glupost cista...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Falio je nebitan lik na kojeg ste juče stranicu potrošili pisajućiBianconeri1988 je napisao/la:Nemoguće da niko ne zna ko je od igrača falio na onom klipu što sam postavio!?
Vi mi neki navijači!![]()
![]()
![]()
Jeste li primjetili Iaquintu u pidžami?
Pa mi nismo nikad bili siromašan klub ili griješim.anton 1983 je napisao/la:Genauso schockierend wie die Nachricht über Del Pieros bevorstehenden Abschied waren für die Fans die Zahlen des Clubs. In der vergangenen Saison fuhr Juve einen Verlust von 95,4 Millionen Euro ein. «Dies ist die schlechteste Bilanz in der Geschichte des Clubs», räumte Agnelli ein. Die Verantwortlichen schlugen eine Kapitalerhöhung von 120 Millionen Euro vor. Die Aktionäre stimmten dem Antrag zu.
Prejebeno! Juve napravi rekordan minus od 95 miljona eura u prošloj godini, ali se opet dobije šprica od 120 miljona eura, s tim da se u ovom prelaznom roku PK uložilo...
Toliko o pljuvanju po raznoraznim rusima i arapima...
Niko ne veli dal je to bitno il nebitno, ja sam velim da se zbog toga nebi smjelo od talijanske strane srati po klubovima koji imaju takve vlasnike. Juve je trebao biti rob svojih loših rezultata, ali opet na kraju to nije bilo tako. **** ti to kada klub za svoje gluposti ne plaća CEH..Oxygen je napisao/la: Pa mi nismo nikad bili siromašan klub ili griješim.
Bitno je da nam vlasnici nisu neki ruski tajkuni i naftni mangati.
anton 1983 je napisao/la: Niko ne veli dal je to bitno il nebitno, ja sam velim da se zbog toga nebi smjelo od talijanske strane srati po klubovima koji imaju takve vlasnike. Juve je trebao biti rob svojih loših rezultata, ali opet na kraju to nije bilo tako. **** ti to kada klub za svoje gluposti ne plaća CEH..
Ima i Man City "dobro objašnjene" zašto su prošle sezone imali 145 miljona funti/eura minusa!MaGiCa je napisao/la:
Kaze se "Danke", kad ti neko objasni da failujes.
anton 1983 je napisao/la:
Ima i Man City "dobro objašnjene" zašto su prošle sezone imali 145 miljona funti/eura minusa!
Ima i Juventus svoj stadion i to kao jedini klub u Italiji ima stadion koji je u potpunosti u vlasništvu kluba. Juve ima tradiciju koju City nema, ima i igrače poput Del Piera koji su tu cijelu karijeru. Ima i jednog Buffona koji je kao i Alex ostao vjeran klubu kada su i ispali. Juve može mnogima biti za primjer.MaGiCa je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:
Ima i Man City "dobro objašnjene" zašto su prošle sezone imali 145 miljona funti/eura minusa!
Manchester City je napravio sebi novi stadionManchester City je ubacio 6-7 svojih igraca u tim
Manchester City ima dobru selekciju igraca
![]()
Daleko je City da bi se usporedjivao sa Juventusom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.