Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 18 okt 2011, 19:04

Ne treba se pozivati na novinske natpise. Sigurno da je sezona tek pocela i da Alex ima mnogo toga dati Juventusu, a ostalo cemo vidjeti. ;)

Mada, Bgm su gotovo svi prenijeli da mu je ovo posljednja sezona u dresu Juventusa.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zelim u nasem dresu da se oprosti, a ne negdje u Americi....ako ce vec "ici", onda nek zavrsi karijeru.

@Admine

Tacno tako...glupost cista...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 18 okt 2011, 19:06

Ma najbolje je da mi sacekamo kraj sezone pa da vidimo, i ja bih volio i to bi bilo pravedno ako bi ovdje zavrsio karijeru i znam da vec ima neku funkciju u klubu. A da se mene pita njemu treba dati da on sam odluci kada da zavrsi a ne da uprava odlucuje :)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 19:09

Samo je jedan pravi kapiten!

Gaetano Scirea uno di noi!

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 19:19

[youtube][/youtube]

Koji igrač fali?

Ko pogodi opalim mu šljagu! :mrgreen: :lol:
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 okt 2011, 23:06

Marcha zeza Eliju: "Ovako lopta izgleda". :lol: :lol:
slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 23:09

Nemoguće da niko ne zna ko je od igrača falio na onom klipu što sam postavio!?

Vi mi neki navijači! :P :mrgreen: :lol:

Jeste li primjetili Iaquintu u pidžami? :lol:
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 okt 2011, 23:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Nemoguće da niko ne zna ko je od igrača falio na onom klipu što sam postavio!?

Vi mi neki navijači! :P :mrgreen: :lol:

Jeste li primjetili Iaquintu u pidžami? :lol:
Falio je nebitan lik na kojeg ste juče stranicu potrošili pisajući :shock:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 23:14

Pa šta ima veze, on je još uvijek igrač Juventusa :mrgreen:
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 19 okt 2011, 01:54

Haha ma to se zna i bez gledanja clipa :)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2011, 10:00

Genauso schockierend wie die Nachricht über Del Pieros bevorstehenden Abschied waren für die Fans die Zahlen des Clubs. In der vergangenen Saison fuhr Juve einen Verlust von 95,4 Millionen Euro ein. «Dies ist die schlechteste Bilanz in der Geschichte des Clubs», räumte Agnelli ein. Die Verantwortlichen schlugen eine Kapitalerhöhung von 120 Millionen Euro vor. Die Aktionäre stimmten dem Antrag zu.

Prejebeno! Juve napravi rekordan minus od 95 miljona eura u prošloj godini, ali se opet dobije šprica od 120 miljona eura, s tim da se u ovom prelaznom roku PK uložilo...

Toliko o pljuvanju po raznoraznim rusima i arapima...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 okt 2011, 10:26

anton 1983 je napisao/la:Genauso schockierend wie die Nachricht über Del Pieros bevorstehenden Abschied waren für die Fans die Zahlen des Clubs. In der vergangenen Saison fuhr Juve einen Verlust von 95,4 Millionen Euro ein. «Dies ist die schlechteste Bilanz in der Geschichte des Clubs», räumte Agnelli ein. Die Verantwortlichen schlugen eine Kapitalerhöhung von 120 Millionen Euro vor. Die Aktionäre stimmten dem Antrag zu.

Prejebeno! Juve napravi rekordan minus od 95 miljona eura u prošloj godini, ali se opet dobije šprica od 120 miljona eura, s tim da se u ovom prelaznom roku PK uložilo...

Toliko o pljuvanju po raznoraznim rusima i arapima...
Pa mi nismo nikad bili siromašan klub ili griješim.
Bitno je da nam vlasnici nisu neki ruski tajkuni i naftni mangati.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2011, 10:33

Oxygen je napisao/la: Pa mi nismo nikad bili siromašan klub ili griješim.
Bitno je da nam vlasnici nisu neki ruski tajkuni i naftni mangati.
Niko ne veli dal je to bitno il nebitno, ja sam velim da se zbog toga nebi smjelo od talijanske strane srati po klubovima koji imaju takve vlasnike. Juve je trebao biti rob svojih loših rezultata, ali opet na kraju to nije bilo tako. **** ti to kada klub za svoje gluposti ne plaća CEH..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 okt 2011, 11:00

anton 1983 je napisao/la: Niko ne veli dal je to bitno il nebitno, ja sam velim da se zbog toga nebi smjelo od talijanske strane srati po klubovima koji imaju takve vlasnike. Juve je trebao biti rob svojih loših rezultata, ali opet na kraju to nije bilo tako. **** ti to kada klub za svoje gluposti ne plaća CEH..

“Danas smo se okupili kako bi smo razogovarali o prošlogodišnjem budžetu oji je zabeležio gubitak najveći u istoriji Juventusa.”

“To se desilo iz dva razloga. Prva je naravno ogromna investicija u naš novi stadion čija je izgradnja završena ove godine. Sa druge strane, protekle četiri godine su prošle u potpunoj obnovi igračkog i stručnog kadra, što naravno uslovljava određene gubitke.” - A.Agnelli

Kaze se "Danke", kad ti neko objasni da failujes. ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 okt 2011, 11:53

Jutros nemam šta da napišem, uglavnom ništa bitno se ne dešava, evo jedan video posvečen našoj legendi, pjesam je da se naježiš!

Grazie perche tu sei Del Piero, un bianconero, uno di noi!

[youtube][/youtube]
Ž '21!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2011, 12:28

MaGiCa je napisao/la:
Kaze se "Danke", kad ti neko objasni da failujes. ;)
Ima i Man City "dobro objašnjene" zašto su prošle sezone imali 145 miljona funti/eura minusa! :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 okt 2011, 13:13

anton 1983 je napisao/la:
Ima i Man City "dobro objašnjene" zašto su prošle sezone imali 145 miljona funti/eura minusa! :lol:

Manchester City je napravio sebi novi stadion :?: Manchester City je ubacio 6-7 svojih igraca u tim :?: Manchester City ima dobru selekciju igraca :?:

Daleko je City da bi se usporedjivao sa Juventusom.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 okt 2011, 13:23

Tako mora biti nažalost, sve ima svoj početak i kraj...

Ponosan sam što sam odrastao uz ovakvog igrača, njegove slobodnjake, golove, majstorije i ljubav prema klubu koju je pokazivao... tako skroman i samozatajan, a opet takva karizma i snaga u tom čovjeku..
Alex hvala ti za sve golove, sve lijepe trenutke (lomio sam nogu na terenu pokušavajući da približno izvedem tvoj slobodnjak)
Izuzetna čast mi je bila kada bih postigni pogodak da mi neko od raje, prijatelja i igrača dobaci - eto ga isti Del Piero -
Hvala ti za sve kapitenu i znaj da te očekujemo u upravi kluba ili na nekom drugom ključnom mjestu, Juventusu trebaju ljudi koji ga neizmjerno vole a to si svakako ti...
Svako dobro stari druže i saborče...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 okt 2011, 13:44

Juventus je gladan uspjeha, Juventus je klub koji ima putokaz samo prema prvom mjestu i okreće se ka istom..

Možda ne smijemo biti toliko kritični kada su u pitanju Conte i njegove trupe, možda nemamo dovoljno kvaliteta da na kraju podignemo Scudetto ali toga je svjestan i Conte pa pokušava ''Lippijevskom igrom iz Juveovih zlatnih godina da nadoknadi nedostatak kvaliteta..

Da me neki pogrešno ne shvate, kvaliteta ima, ali on nije dovoljan za najviše, nedodirljive domete.
Zato nam teško ide još uvijek sa ekipama koje se grčevito brane i destruišu igru, teško nam ide kad imamo inicijativu a nema ko da preuzme ulogu pakera, asistenta ili rasnog strijelca da dotuče uplašenog protivnika..
Igra nam se u tom slučaju svodi na visok posjed lopte, gušenje protivnika kao boa konstriktor što radi i non-stop presing. Ko je pratio Juve od 1993, '94, 95 i nadalje složiti će se samnom da je vidljiv štih Lippija i nešto što je Conte naučio od svog najtrofejnijeg trenera : pritisak, trka, zalaganje, timski rad, svi kao jedan, jedan za sve, požrtvovanje i bitka, brzo prebacivanje igrača, jaka fizička sprema, nepopuštanje ni u zadnjim momentima utakmice (Venezia - Stadio Delle Alpi - 95 minuta 1:0 grčevito jedna od ključnijih pobjeda a strijelac Conte - jesen 1999)

Imamo potencijala, imamo trenera koji preferira ratničku igru i nikada posustajanje, imamo štimung u ekipi koji je na zavidnom nivou, možda se Conte malo i plaši pritiska rezultata pa zato igra sa jednim napadačem. Nadamo se da će se to promijeniti bar kad su u pitanju ekipe koje nam realno ne mogu parirati po kvaliteti i klasi...
Ove malo jače derbije možemo odraditi, samo prepisati recept pobjede nad Milanom..
32 kola su do kraja, 32 uspona i moguća pada ali ne sumnjam da će se izboriti Liga prvaka ...
za nešto više biće potrebno malo sreće, manje povreda i poboljšanje forme pojedinih igrača

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 okt 2011, 13:56

MaGiCa je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:

Manchester City je napravio sebi novi stadion :?: Manchester City je ubacio 6-7 svojih igraca u tim :?: Manchester City ima dobru selekciju igraca :?:

Daleko je City da bi se usporedjivao sa Juventusom.
Ima i Juventus svoj stadion i to kao jedini klub u Italiji ima stadion koji je u potpunosti u vlasništvu kluba. Juve ima tradiciju koju City nema, ima i igrače poput Del Piera koji su tu cijelu karijeru. Ima i jednog Buffona koji je kao i Alex ostao vjeran klubu kada su i ispali. Juve može mnogima biti za primjer.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 okt 2011, 14:03

@effe sa dobro razmišljanje... poštujem... iluzorno je upoređivati ManCity i Juve... Gdje je City vidjeli smo prije par sedmica kad ih je Bayern rastavio na proste faktore..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []