FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pustit vam nećemo a ako budete bolji pobijedićete....sjećamo se Alečkovića i nepostojećeg penala prije 2 godine u Tuzli uglavnom uslove za igru ćete imati ko i svi drugi.
pa zar SOK nije više dobio taj stan traži ga 10 godinaSunderland je napisao/la:Ako ispadnemo neka ispadnemo, pa samo neka bude posteno sota mi ovog seljakluka godinama isto se zajebaju na isti nacin sa svima nama. Odrzavaju se i unistavaju od prijasnih do sadanjsih vlasti samo se smjenjuju i jedu i ono malo Slobode sto je ostalo.
Kao nasljednici Vojvode spominju se Abdulah Ibrakovic zvani Liga prvaka i Sok uz uslov ako stan mu daju, bez toga nece ni da razgovara sa njima.

Zvijezda-Sloboda par blokiran u Remiu i Premieru 

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
I u Wiliamsu nema par Zvijezda - Sloboda, kaze cura sto radi namjestena utakmicaclassic je napisao/la:Zvijezda-Sloboda par blokiran u Remiu i Premieru

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I na nekim stranim kladionicama je par blokiran.. na bet 365 kvota 7.50 spala na 3.40,na bwin sa 5.50 na 3.60 na Slobodu,mada to ne mora nista da znaci..classic je napisao/la:Zvijezda-Sloboda par blokiran u Remiu i Premieru
Ekipu ce voditi Ekrem Ibric i Vedran Kovacevic

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Podrska iz Zenice jer ste vi u ovom gradu ljudima jako dragi.Doci ce jednom dan kada ce nasi klubovi igrati glavnu ulogu.Nedajte se to su nasi klubovi pa kakvi god oni bili i igrali oni su nasi i mi drugih nemamo.poz.
Vedran Kovacevic je vodio ekipu i protiv Kozare, mada mu je tad na tribinama bio Vojvoda, al ja imam neki dobar osjecaj, mislim da nismo bolji od zvijezde al...harry_90 je napisao/la:I na nekim stranim kladionicama je par blokiran.. na bet 365 kvota 7.50 spala na 3.40,na bwin sa 5.50 na 3.60 na Slobodu,mada to ne mora nista da znaci..classic je napisao/la:Zvijezda-Sloboda par blokiran u Remiu i Premieru
Ekipu ce voditi Ekrem Ibric i Vedran Kovacevic![]()

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
No sikiriki,najnovija vjest,obavjestene su i kladionice,nemojte samo komsije bodove iz gradacca da raspipate uzalud.
Pa i nije nam tako sve crno ako danas bod ili 3 izvučemo 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovo u vezi blokiranja parova u kladionicama ne znači automatski da će stvarno tako i biti. Kladionice štite sebe, i blokirat' će svaki sumnjiv par, bilo istine u namještanju ili ne. To se dešava svaki dan.
Danas da i pboijedite to vam nista neznaci ako pobjedu ne ovjerite kod kuce.
A eto sve se prica da vasi traze da pustimo slobodi, sad me samo interesuje ko su ti vasi, govorite da se nezna ko sta radi u klubu, nema trenera, zahirovic ovi dana bio na putu. juce niste imali trening na tusnju, navodno zakljucan zbog 1.maja i tako te stvari... nemojte samo da budem pogresno shvacen i da neko pomisli da sijem mrznju
A eto sve se prica da vasi traze da pustimo slobodi, sad me samo interesuje ko su ti vasi, govorite da se nezna ko sta radi u klubu, nema trenera, zahirovic ovi dana bio na putu. juce niste imali trening na tusnju, navodno zakljucan zbog 1.maja i tako te stvari... nemojte samo da budem pogresno shvacen i da neko pomisli da sijem mrznju
Upravo tako, ako je tekma blokirana, ne mora značiti da je namještena.
Svi znaju da je to sumnjiv par, da je moguće puštanje, tako da, bolje blokirati, nego rizikovati.
Ja se nadam pobijedi, bilo regularnoj, bilo namještenoj, svi namještaju, zašto ne bi i Sloboda ???
To jeste jadno, ali ja ni pod razno ne bih svoj voljeni klub volio vidjeti u 2 ligi.
Svi znaju da je to sumnjiv par, da je moguće puštanje, tako da, bolje blokirati, nego rizikovati.
Ja se nadam pobijedi, bilo regularnoj, bilo namještenoj, svi namještaju, zašto ne bi i Sloboda ???
To jeste jadno, ali ja ni pod razno ne bih svoj voljeni klub volio vidjeti u 2 ligi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Jbg,meni su one slike sa nedovrsenog sjevera protiv Zelje dale neku nadu da bi Sloboda od iduce sezone,ukoliko opstane,mogla krenuti uzlaznom putanjom. Ono,vracanje nekog kulta odlaska na utakmice i popularizacija Slobode u Tz. Naravno,prvi preduslov bi bila organizacija unutar kluba,ali eto. Fino je bilo vidjeti malo vise navijaca na Tusnju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Mislim da je ova prica o stimanju prenapuhana, danas ce Sloboda do boda uz postenu igru, i ubijeden ce da ce tako biti nije Zvijezda toliko jaca da bod nemozemo izvuci.Prosla utakmica sa Zeljom nije mjerilo,nije Zeljo toliko mocni bio koliko rezultat govori
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 02 maj 2012, 15:00, ukupno mijenjano 3 puta.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
U pravu si, mozda Zeljo nije toliko jak, koliko je Sloboda slaba ove sezone. Mada je istina negdje na pola puta.TRUST je napisao/la:Mislim da je ova prica o stimanju prenapuhana, danas ce Sloboda do boda uz postenu igru, i ubijeden ce da ce tako biti nije Zvijezda toliko jaca da bod nemozemo izvuci.Prosla utakmica sa Zeljom nije mjerilo,nije Zeljo toliko mocni bio koliko rezultat govori
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
tuzlaci hocel vas bit danas u gradaccu???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
stvarno mi je zao Slobode na sta je spala

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kad gledam ovaj klip gore place mi se,Sloboda kad bi ispala iz lige ja mislim da 80% raje u carsij nebi to ni primjetilo osim grupe vjernih simpatizera sa zapada i Fukara. Ovo je bruka za grad i sve građane u njemu jer od ove godine moze se desit da Tuzla nema ni jednog premijer ligasa ni u jednom sportu.Obezbijedit ce nam nacelnik dosta knjiga pa cemo svi citati i biti kilturno uzdignuti sta ce nam sport mi smo intelektualci, sjedes pored fontane i citas, suncas se na panonskom mozes citat,grad sija od kulture sve bajno.Bit cemo najkulturnij i najpametnij grad uz jedinstvenu turisticku ponudu.Obori cemo sve Ginisove rekorede,nema nam ravnih na zemaljskoj kugli.
- Armageddon2012
- Kontakt:
tacno znam kroz sta prolazite,i jedino vas ja mogu razumjeti
moje iskustvo govori da je najbolje ispasti iz lige,uhvatiti se metle i krenuti od nule....uz nove ljude i dobar rad,moze se za 3 godine od druge lige do Prvaka BiH i Lige Sampiona,a vec za 2 godine do Lige Evrope!!
Najvise ce zavisiti od vas,Fukara,idite kao i mi pred opstinu i ne dajte smradovima da disu,protestvujte,galamite....

moje iskustvo govori da je najbolje ispasti iz lige,uhvatiti se metle i krenuti od nule....uz nove ljude i dobar rad,moze se za 3 godine od druge lige do Prvaka BiH i Lige Sampiona,a vec za 2 godine do Lige Evrope!!
Najvise ce zavisiti od vas,Fukara,idite kao i mi pred opstinu i ne dajte smradovima da disu,protestvujte,galamite....
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 02 maj 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.