BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Reus, Aubameyang i Blasczykowski su mu konkurencija na krilima, tako da se tu sva prica zavrsava. Jasno kao dan. Moze uskociti kao backup na lijevom beku za par utakmica, ali stalno rjesenje nije, i klupa bi mu bila zagarantovana..
Citam evo da Sidney Sam iz leverkuzena ima izlaznu klauzulu od samo 2,6 miliona
Lik je strasan igrac, takodje bi nam dobro stajao. Reprezentativac, mlad, svabo, jeftin... trebala bi uprava sta pokusat oko njega.
Inace Klopponja se popravio sa 3 na 6 miliona godisnje. Aferim. Ni cent previse

ps: 'ta ce ti smele protiv ekipa poput Augsburga ili Braunsvajga. U tim utakmica je bas potreban bek koji igra ko krilo.

Inace Klopponja se popravio sa 3 na 6 miliona godisnje. Aferim. Ni cent previse

ps: 'ta ce ti smele protiv ekipa poput Augsburga ili Braunsvajga. U tim utakmica je bas potreban bek koji igra ko krilo.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Danas protiv Svaba...vidjet cemo hoce li nastaviti tradiciju da u dortmundu igraju mec sezone.
Mozda se i kapiten vrati veceras tako da se situacija polako popravlja sto se tice povreda,samo da ne bude novih...
Mozda se i kapiten vrati veceras tako da se situacija polako popravlja sto se tice povreda,samo da ne bude novih...
- Blaszczykowski
- Kontakt:
treba večeras satrat ovu buyernovu filijalu i zadnji bastion dekadentnog nogometa u bl.
što se tiče lulića, što dalje od dortmunda, kao i 99,9% drugih igrača s ovog prostora.
što se tiče lulića, što dalje od dortmunda, kao i 99,9% drugih igrača s ovog prostora.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Što to? To radi najezde naših dragi forumaša na ovu temu
Lulić je igračina, u to budi uvjeren. Ne bi bez razloga bio jedan od najboljih igrača u Laziu u posljednje dvije sezone, a šta znaš možda upitaju i Klose-a za savjet. Uglavnom brz igrač koji je defanzivno i ofenzivno jak, čista radilica na terenu, baš tip igrača kakve Jurgen voli.
Vidio sam par slika Ilkay-a kako se dodaje sa Lukasz-om:)

Lulić je igračina, u to budi uvjeren. Ne bi bez razloga bio jedan od najboljih igrača u Laziu u posljednje dvije sezone, a šta znaš možda upitaju i Klose-a za savjet. Uglavnom brz igrač koji je defanzivno i ofenzivno jak, čista radilica na terenu, baš tip igrača kakve Jurgen voli.
Vidio sam par slika Ilkay-a kako se dodaje sa Lukasz-om:)
Da veceras Biske zavali dva-tri komada, a Svabe dobili ili ne.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Kuba i Sokratis u prvom timu...Weidenfeller - Großkreutz, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Blaszczykowski, Mkhitaryan, Reus - Lewandowski

Idemo po pobjedu protiv uvijek neugodnih Švaba, ali danas neće znati šta ih je snašlo...

smopiBVB je napisao/la: p.s.@Sema imas najjebeniji avatar dosad vidjen na forumu-sto se mene tice!

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Ne bi me cudilo da ovo krene naopako u nastavku...ne moze protiv Stuttgarta biti normalna utakmica.
- Sportfanatik
- Kontakt:
što bi moja pokojna baba rekla ne sluti ćukoadnan24 je napisao/la:Ne bi me cudilo da ovo krene naopako u nastavku...ne moze protiv Stuttgarta biti normalna utakmica.

Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Kakva je mašina ovaj Reus,definitivno u top 10 najboljih na svijetu u ovom trenutku,nevjerovatno da nije u uzem izboru za Zlatnu loptu.
Ma nemam sta naslutiti...ista prica svake godine.Sportfanatik je napisao/la:
što bi moja pokojna baba rekla ne sluti ćuko![]()
![]()
. Ma samo dat što prije 3.gol i gotovo je ovo

kakav maestro.amer991 je napisao/la:Kakva je mašina ovaj Reus,definitivno u top 10 najboljih na svijetu u ovom trenutku,nevjerovatno da nije u uzem izboru za Zlatnu loptu.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Borussia igra fantastično, igra puno bolje od Bayerna
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Protiv poluamaterske odbrane Stuttgarta i Leotar bi uvaljao bar 2 komada.Boka i Sakai izgubljeni u vremenu i prostoru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro je ipak...reus i lewat prekucali u par minuta 

napokon padose ovi smucari
ovih dana igramo fudbal kako Bog zapovjeda
nekad gledajuci b-ligu cisto se zapitam kako ja nemam na racunu barem 20 milja per week
nevjerovatno smijesnih igraca ima 

ovih dana igramo fudbal kako Bog zapovjeda

nekad gledajuci b-ligu cisto se zapitam kako ja nemam na racunu barem 20 milja per week

Strasni BVB. 
Utakmica za uzivanje , kao i svaki put kad igraju BVB i Stuttgart.

Utakmica za uzivanje , kao i svaki put kad igraju BVB i Stuttgart.
Sokratis beton, puno sigurnije izgleda odbrana..kada Sokratis igra!
Reus maestro, genijalno je odigrao, kao I skoro svaki put.
Lewat iskoristio, nemoc stittgartove zadnje lunije...a sa onakvim pakerima, kao sto su sahin, reus, miki..I kloc shiber bi sve ono zabio.
Ali s tim ne osporavam, kvalitetu lewata.
Sada se fino laganice pripremiti za srijedu, da I Arsenal dobijemo.. I nastavimo ubitacnu
seriju.
VOLIM BORUSSIJU CRNO-ZUTE BOJE... VOLIM DORTMUND KAO OCI SVOJE!!
Reus maestro, genijalno je odigrao, kao I skoro svaki put.
Lewat iskoristio, nemoc stittgartove zadnje lunije...a sa onakvim pakerima, kao sto su sahin, reus, miki..I kloc shiber bi sve ono zabio.
Ali s tim ne osporavam, kvalitetu lewata.
Sada se fino laganice pripremiti za srijedu, da I Arsenal dobijemo.. I nastavimo ubitacnu
seriju.
VOLIM BORUSSIJU CRNO-ZUTE BOJE... VOLIM DORTMUND KAO OCI SVOJE!!

edobvb je napisao/la: VOLIM BORUSSIJU CRNO-ZUTE BOJE... VOLIM DORTMUND KAO OCI SVOJE!!

BVB u <3 4ever
Ja kako ih razbucase braco moja!
Zao mi je Vede i drustva. ali im se veceras ni Bayern ne bi mogo suprotstavit. Jos je Stutgart dobro i proso.
Zao mi je Vede i drustva. ali im se veceras ni Bayern ne bi mogo suprotstavit. Jos je Stutgart dobro i proso.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.